Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stadyumda Güvenlik Rezaleti
Alt 10.02.2012, 14:02   #11
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 647 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Stadyumda Güvenlik Rezaleti

merdivenlerin boş bırakılmaması fazla seyirci alınması (ki bizde kombinemiz olduğu halde maçı ayakta izledik) bize ceza getirecektir. maçın gözlemcisi maratonun önüne kadar geldi gördü durumu. tel örgülerin önünde de maç izlendi. birde kendini bilmez bazı (taraftar olduğunu söylemeye dilim varmıyor) şahıslar kar topu saçmalığına girdiler ki sanki gs maçını seyircisiz oynayalım diye mücadele ettiler. kardeşim siz dost musunuz düşman mı. adamlar zaten bahaneye bakıyor. 5 lira 10 liraya süper lig maçı izletiyor sivasspor size sahayı kapattırmak ceza aldırmak için her şeyi yapıyorsunuz. en son 120 bin lira ceza almıştı kulüp. bu maçın hasılatı bile 120 bin lirayı ödemeye yetmez. akılı olun uyanık olun. bu arada güvenlik zafiyetinden doğabilecek olan cezayı kulüp mü ödeyecek özel güvenlik şirketi mi.
bir konuda maç başladı 30 dakika boyunca seyirci girdi içeriye. ya hu nasıl organizasyon bu. yer karmaşasından maçı izleyemedik.
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı sefilix'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2012, 14:08   #12
Rallim58
Gast

Vay bee... Ne dertliler varmış da, sessiz kalınıyormuş... Bir dokun bin ah işit...

Sivas'ta izlediğimiz tek spor proğramı var orada bu konu dile gelir, eğer dile gelmez ise bu haftadan sonra onu da izlemem...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2012, 14:25   #13
bozkurtkaan58
Yeni Yiğido

13 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 522 bozkurtkaan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maçtaki kavga c tribünde bzim oturduğumuz yerin hemen üstünde oldu. 3 yıldır c bölümünde kombinen var. hiç yerim değişmedi. maça girdiğimde başka biri oturuyordu. yer benim dediğimde ise ''kardeşim benimde kombinem var şimdi yermi arıyalım git başka yere otur diye cevap aldım. güvenlikciye söyledim oda benzer bi cevap verdi. adamı yerimden kaldırana kadar akla karayı seçtik. üstte çıkan kavgada büyük bi ihtimal böyle bi sebepten kaynaklanmıştır. hep bedava girenler oturdu kombine sahiplerinin yerine. 1 tl para kazandırmazlar sivasspora, lafa geldinmide burunlarından kıl aldırmazlar biz sivasın destekcisiyiz diye. yazıklar olsun o beleş nasıl girerim diye bizi zor durumda bırakanlara. bu kul hakkı değil mi şimdi. hakkımı helal etmiyorum kendi şahsıma
bozkurtkaan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı bozkurtkaan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2012, 14:51   #14
svsli585858
Yiğido

svsli585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 185 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 607 svsli585858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

dünki maçta bende maraton bilet aldım ve yerim aşağıda olduğu için ayakta en üstte izlemek iztedim güvenlik izin vermedi bide bana diyorki bak şurda boş yer var geç oraya otur diyo güvenlik böyle yapıyorsa taraftar ne yapsın ayrıca c ve d tirübünün üstündeki boşlukta ayakta izlemenin kime ne sakıncası var anlamış değlim zaten en üstte ayakta izliyosa kime ne zararı var biri açıklasın
svsli585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.02.2012, 15:18   #15
BekirBayrak
Usta Yiğido

BekirBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

877 Mesajına 3.035 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 BekirBayrak isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
svsli585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
dünki maçta bende maraton bilet aldım ve yerim aşağıda olduğu için ayakta en üstte izlemek iztedim güvenlik izin vermedi bide bana diyorki bak şurda boş yer var geç oraya otur diyo güvenlik böyle yapıyorsa taraftar ne yapsın ayrıca c ve d tirübünün üstündeki boşlukta ayakta izlemenin kime ne sakıncası var anlamış değlim zaten en üstte ayakta izliyosa kime ne zararı var biri açıklasın
Kardeşim orası yani en üst kısım geçiş yeri.
Orasını sizin gibiler doldurursa ne geçiş kalır nede kavga kaçınılmaz olur.

İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya;
Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA.

NECİP FAZIL KISAKÜREK
BekirBayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı BekirBayrak'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2012, 15:29   #16
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1519 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Sadece maraton değil heryerde ve her hafta bu şekilde tartışmalar çıkıyor maç öncesi anonsunda "Sevgili yiğidolar biletlerinizde yazılı olan numaralı koltuklarda başka bir kişi oturduğu takdirde en yakın güvenlik personelinden yardım isteyiniz" diyorlar isteyince "bak aha şurası boş geçin oturun" cevabı veriliyor

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2012, 15:29   #17
ş.usta
Tecrübeli Yiğido

ş.usta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 171 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 ş.usta Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

güvenlik zafiyeti uzun zamandır stadımızda var,her hafta herkesin şahit olduğu bir konudan bahsetmek istiyorum,turnikelerden girişte güvenlik aramasından geciyoruz,bozuk paralarımız,çakmak,tespih,vs,e lkonuyor beş merdiven çıkıyorsunuz büfeden alışveriş yaptığınızda paranızın üzerini metal para olarak veriliyor. Girişte toplanan para "sahaya atılabilir madde" olarak görülürken içeride alınan metal para "sahaya atılabilir madde" değilmidir.

Özel güvenlikler, görevini yapmıyor. Üzerine basa basa söylüyorum Özel güvenlik görevlileri biletsiz seyirci alıyor, Onları da yukarıdaki boş olması gereken geçiş yerinde ayakta maç izlettiriyorlar bu nedenle de geçiş olamıyor.

Kavgaların tamamıda buraların boş bırakılmamasından kaynaklanıyor. Bizde her hafta kombinemizle yerimize geçmek için yol bulamıyoruz. Oranın boşaltılması için gayret göstermeyen görevini yapmayan güvenlikçileri, ve buna zemin hazırlayan yönetimi kınıyorum.
ş.usta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ş.usta'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.02.2012, 15:45   #18
hasanim58
Tecrübeli Yiğido

295 Mesajına 575 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 hasanim58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Milletce pek severiz beles isleri ama bari sivassporumuza yapmayin kardesim ayip ya kendi yagiyla kavrulan bi klubuz zaten izin vermesin yonetim kimsenin biletsiz girmesine
hasanim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hasanim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.02.2012, 15:48   #19
burak58as553
Usta Yiğido

burak58as553 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

550 Mesajına 1.071 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 burak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekanntburak58as553 ist jedem bekannt

Tam bir rezalet ya..
burak58as553 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda burak58as553'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.02.2012, 16:09   #20
Rallim58
Gast

Alıntı:
svsli585858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaş, o ayakta durduğunuz yer, platform ve geçiş alanıdır. Biletinde hangi yer yazıyorsa oraya oturmak zorundasın.

Her yıl sezon başında henüz oynanmamış maçların bile parasını peşin olarak ödeme yapıp KOMBİNE sahibi olmakla suç bizim mi oluyor?
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
güvenlik, işe, kart, kombİne, rezaleti, sahİplerİ, stadyumda, yarıyor