Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Büyük Mahkeme Başladı
Alt 14.02.2012, 12:49   #11
ünisivas
Yiğido

186 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 545 ünisivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Büyük Mahkeme Başladı

Alıntı:
eneskeskin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben bir Sivaslı ve Fenerbahçeli olarak hem Sivasspor'un hem de Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanıyorum ancak ikisinin de ceza alacağına inanmıyorum ama umarım Mecnun Odyakmaz ve Aziz Yıldırım gibi karanlık işlerle uğraşan insanlar futboldan ömür boyu elini eteğini çeker de biz de kurtuluruz onlardan... Doğru işler yapan ve hak ettiğinden fazlasında gözü olmayan insanlarla başarılı olmak daha güzel, Sivasspor'a da bu yakışır zaten...
eğer yanlış işler yapıyorlarsa herkes çeksin cezasını ama yukarıda yazdıklarının hiç birini doğru bulmuyorum. SİVASLI olunmaz SİVASLI doğulur. fenerbahçeli doğulmaz ama fenerbahçeli olunur aradaki fark budur. gerisine sen karar wer artık...
ünisivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ünisivas'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.02.2012, 13:40   #12
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 886 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Ben bir Sivaslı ve Fenerbahçeli olarak hem Sivasspor'un hem de Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanıyorum ancak ikisinin de ceza alacağına inanmıyorum ama umarım Mecnun Odyakmaz ve Aziz Yıldırım gibi karanlık işlerle uğraşan insanlar futboldan ömür boyu elini eteğini çeker de biz de kurtuluruz onlardan... Doğru işler yapan ve hak ettiğinden fazlasında gözü olmayan insanlarla başarılı olmak daha güzel, Sivasspor'a da bu yakışır zaten...
ben bir sivaslı ve sivassporlu olarak sivasspor'un sizin gibi çift karakter gösteren yavşaklardan bir an evvel kurtulmasını temenni ediyorum. ayrıca mecnun odyakmaz ve aziz yıldırım gibi parlak insanların da türk futboluna hizmete devam etmesini temenni ediyorum. sivasspor'a da bu yakışır zaten, yani kendisine hizmet edenlerle yola devam etmek, çift karakterli yavşakları da yanından .iktir etmek....
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.02.2012, 13:48   #13
58ToPraK58
Yiğido

111 Mesajına 216 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58ToPraK58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kardeş bu işler senin inanıp inanmanla yürümüyor. Sen inanıp inanmadığına göre değil bir şeyler görüp görmediğine göre yorum yaparsan daha mantıklı olur. Mahkemenin sonuçlandığı yok, kimsenin ceza aldığı yok, daha ortada bir şey yok sen başkanın şike yaptığına inanıyorum diyorsun. Bunu neye dayandırarak ne bildiğini düşünerek söylüyorsun. Medya diyeceksen onları geç bazı kesimin maşası olmuş talimatla hareket eden insanların söyleyip yazdıklarıyla hareket edilmez. Mahkeme daha karar almadan ve bir ceza verilmeden insanları hemen suçlu ilan ettiler. Başkanımız kendine güvenmese maçı satmakla ilgili o sözleri söyler mi? Bu arada hem Sivaslıymışsın hem de fenerli güzel devam et böyle...
58ToPraK58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58ToPraK58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.02.2012, 13:48   #14
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 976 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Cevap: Büyük Mahkeme Başladı

"Aslanların tarihini hep avcılar yazmıştır !

Aslanlar avcıların tarihini yazdığı gün doğrular ortaya çıkacaktır ! "

Mecnun Başkanım, sana inanıyor ve güveniyoruz !

ÖZÜNDE SİVASSPOR OLAN her taraftar seninle birlikte, unutma !

Yolun açık olsun ...
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.02.2012, 13:52   #15
u4sivas58
Acemi Yiğido

u4sivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 491 u4sivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[SIZE="6"]Kulübümüz ve büyük başkan bu mahkemeden alnının akıyla çıkacaktır.[/SIZE]
u4sivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda u4sivas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.02.2012, 14:24   #16
dogan5880
YASAKLI ÜYE

dogan5880 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 269 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOKdogan5880 FAZLA SÖZE GEREK YOK

buyuk ıhtımalle marta ayında serbest kalıcak başkan
dogan5880 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda dogan5880'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.02.2012, 14:40   #17
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Sen ne ayaksin?? Yürü git Fenevium forumuna burda isin yok!! Allah bilir Fenevi yendigimiz macta rakip tribündeydin biraz memleket sevgin olsa benim gibi Maraton'da kale arkasinda olurdun ben Almanyada sirf o mac icin geldim senin gibilerini görünce icim aciyor be yazikkk!!!!
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı münihli_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.02.2012, 15:12   #18
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 548 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

Inşallah hayırlısıyla kurtuluruz bu işten yeter aylardır çektiğimiz işkence yalnız başkanımız sadece şike değil suç örgütüne üye olmaktanda yargılanacak alnımızın anlıyla kurtuluruz inşallah
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.02.2012, 15:16   #19
Has Sivas`li
Yiğido

196 Mesajına 400 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 552 Has Sivas`li FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kendi gözünle görmedigin olay üzerinde kanaat getirmeye iFTiRA denir, buda büyük günahtir. Dekanli adam yigitdir, mertdir iftira atma. Haa iftira atanada bu yazdiklarimin tam tersi denir...
Has Sivas`li isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Has Sivas`li'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.02.2012, 15:30   #20
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

başkan inşallah çıkacak
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58 SiVaSıM 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
başladı, büyük, mahkeme