Aslinda Sivasspor bugün cok akilli oynadi önce gol yememek icin oynadi Gs yordu güzel paslasip ataklar yapti ve Fizik Gücümüzle ve oynadigimiz futbolla Gs maglub etmeyi basardik,Murat Akca harikaydi.Atilla-Faty ve ileride Erman Eneramo Kadir hepsi iyidi Grosicki yok,Kivanc yok diye mezerat aramadan Yigidolar gibi mücadele ederek hakederek Ceyrek Finalist olduk. Ve ilkez Istanbulda yendik Galatayi. Tüm Yigidolari,Riza Hocami ve Baskanimiz Mecnun Otyakmaz'i tebrik ediyorum.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Bu maçta tüm FUTBOLCU kardeşlerim ve RIZA Hoca tam bir ekip çalışması nasıl olur gösterdiler tek tek değerlendirmemek lazım futbol bir takım oyunudur ve nasıl oynandığını TÜRKİYE gördü...ahh biraz şans olsaydı birazda beceri tarihi bir fark ortaya çıkardı, yinede hepsine binlerce kez teşekkürler........
Bu konuda yanlış düşünüyorsun. Son zamanlarda maçımızı yöneten en iyi hakemlerden biriydi. TT Arenada maç yönetmek zordur. Hakem taraftar baskısı altında kalmadı
__________________ Edep ile gelen Saygı ile karşılanır...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Cley'a Teşekkür Ediyor...