Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Kaptan Dondurma Dağıttı
Alt 20.05.2012, 13:25   #11
Elbeyliliyiz
Tecrübeli Yiğido

189 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Elbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer AnblickElbeyliliyiz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Kaptan Dondurma Dağıttı

Alıntı:
Salim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Hayrettinin satırına bakın tutmasını bile bilmiyor.

Hayrettin senin işin dondurma kesmek değil defansta top kesmek,İnşaallah en kısa zamanda yeşil sahalara dönersin..
Hic katilmiyorum adam sivasa yatirim yapiyor ne bicim düsünüyorsunuz????
Elbeyliliyiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Elbeyliliyiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.05.2012, 13:46   #12
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Elbeyliliyiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yatırım için orada bulunmuyor bir Pastanenin yaptığı organizasyona katıldı. Sanırım Salim abi seni özledik bırak bunları bir an evvel sahalara dön dediğini düşünüyorum.
Alt 20.05.2012, 14:00   #13
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1609 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Elbeyliliyiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu bir yatırım değil gönüllü olarak dondurma dağıtma işi.

Ben Sivasa yatırım yapmıyor veya yaptığı yatırımlara karşı olduğumu belirtmedimki.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2012, 14:01   #14
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Seni seviyoruz büyük Kaptan! Insallah en kisa zamanda tekrar seni yesil sahada o güzel hirs'inla görürüz!
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2012, 14:01   #15
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 948 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Hayrettin canını dişine takıp mucadele ediyor. Bazıları gibi sahada gezmiyor, hak ettiğim yerde oynamak istiyorum demiyor. Bu memleketin evladına sahip çıkmak her yiğidonun görevi olmalıdır.
Alt 20.05.2012, 14:11   #16
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
yorumyapıyombenya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne istersiniz şu hayrettinden anlamam, yıllardır sesini çıkartmadan bu takımda oynuyor, takıma yeni katılanlarla ilk o ilgileniyor, çekirdekten Sivassporlu adam gibi adam. Çok iyi anladığın fikirlerinizin uyuştuğunu söylediğin abdullah abine söylede hayrettin takımdan gitsin yazsın yazabiliyorsa.

hayrettin takımın neşe kaynağı, takıma yemek verip moral aşılıyor işte onlardan birisi
Biraz saygılı ol,Aptullah abiyi filanda katma. Sen nu buldun bu hayrettinden. Biz yıllardır başka futbolcumu izledik. Sivaısspor formasını kaldırıp attığı zaman niye sesin çıkmadı. Benim için şahıslar değil Sivasspor her zaman önde gelir.
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.05.2012, 14:19   #17
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1452 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Hayrettin bir maçta yerdeki topa kafasını uzatmıştı.. Olay bitmiştir... O nasıl oynarsa oynasın, her zaman gönüllerin Yiğidosudur. Bitti nohtaaa....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2012, 14:33   #18
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biraz saygılı ol,Aptullah abiyi filanda katma. Sen nu buldun bu hayrettinden. Biz yıllardır başka futbolcumu izledik. Sivaısspor formasını kaldırıp attığı zaman niye sesin çıkmadı. Benim için şahıslar değil Sivasspor her zaman önde gelir.
Saygısızlık yaptığımı gösteren tek cümlemi göster diyeceğimde gösteremeyeceğin için söylemeye gerek yok. Sağa sola laf atmayı bırak, 1999 yılından beri bu takımın formasını giyen öp öz Sivaslı birisine bunları demene hakkın yok.

Hayrettinden ne bulduğumu söyleyeyimi ;

Ben hayrettinde Sivası buldum başka söze gerek var mı ? Bugun Sivaslı daha doğrusu sivasta yetişen gençlerin önünü hayrettin açmıştır, Hayrettin herkes için ümit olmuştur, kısıtlı yeteneğine rağmen azmiyle çalışma hırsı ile yıllardır bu takımda oynuyor şuana kadar da Süper Ligde ki takımlar içerisinde en uzun süredir takımında oynayan tek oyuncu durumunda.

İsmail Kartal, W.Lorant, Muhsin Ertuğral, Bülent Uygun, Mesut Bakkal, Rıza Çalımbay gibi teknik adamlar bir şey bilmıyor ki hepsi Hayrettin'i banko oynattı.
Alt 20.05.2012, 14:48   #19
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

bu hayrettin meselesine bişey yazmak istemiyordum bazı arkadaşların yazılarını okuyunca 2 satır bişeyde ben yazıyım dedimöncelikle dondurmalar için daıtanın kesesine bereket yiyenlerede afiyet olsun HAYRETTİNi ilk olarak sivassporla ibb inönüde 2.lig b kateg0risinde oynarken tanıdım zayıf cılız çocuk gibi henüz 16 17 yasında o maçta mehmet yıldızda kadrodaydı oda 16 17 yaslardaydı hayrettin ogün sağbek oynuyordu ogünden sonra sivassporun SOLU ONDANDAN SORULDU şampiyon olmasında süperlige çıkmasında avrupaya gitmesinde küme düşmemeye oynarken ligde kalmamızda [agbetu-keita] da var unutmadan emeği bulunan oyuncudur zaman zaman kendi kalesine gol attığı hatalar yaptığı saç baş yoldurduğu maçlar olmuştur sahada cengaver gibi mücadele etmiştir benim için VEFA karagümrükte bozasıyla meşhur semt değildir bugün sivassporun bulunduğu noktada emeği olan 3 5 oyuncudan biridir mehmet yıldıza defolUP gitsin diyen hayrettine defolup gitsin diyen pedriele defolup gitsin diyen arkadaşlara şunuda hatırlatmak isterim mehmet yıldız sakat olduğu halde futbol hayatını hiçe sayıp iğneyle sahaya çıkan tekmeye kafa uzatan hayrettinde tekmeye kafa uzatan kaburgasını kıracak kadar kendini maça veren liberoda stoperde kalede bile oynayan pedrielde kafa vurumda gol olur diye tekmeye kafa uzatan elmacık kemiğini kıran gol kaçırsada sahada defansada yardım eden elinden geleni yapmaya çalışan sivasspporun ligde kalmasında payı çok olan oyunculardır hal böyleyken bu takıma hiç bişey vermeden gelip giden 10 larca oyuncu varken bu CENGAVERLERE laf edilmesini doğru bulmuyorum babamın oğludeğil hiçbiride sadece biraz ahde vefa diyorum gelecek sezon hayrettine başarılar diliyorum
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.05.2012, 15:06   #20
kara
Tecrübeli Yiğido

kara - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kara ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Hayrettin başlar futbola eğer istenilen verimi alamazsak veya kendiside yapamadığına inanırsa bırakır zorlamaz artık diye düşünüyorum ama daha 2 yılı var gibi futbolu bırakıncada sivassporda bir görevi üstlenmesi gerekiyor hatalı maçlarında her ne kadar kızsamda hayrettin sivassporun tek futbolcusudur sivasspor bu durumlara gelmesinde onun payı çok yüksektir.
kara isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kara'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
dağıttı, dondurma, kaptan