Cevap: Sivas'ın altın Filiz'i
Sivas'ın ve Sivas'lının makus talihi budur işte !.. Yalnız bırakılmak.. Her şeyde olduğu gibi, her alanda olduğu gibi herkes yalnız bırakılıyor.
Sivas'ım yalnız bırakılıyor, Sivasspor'um yalnız bırakılıyor. Gökhan'ımız yalnız bırakılmış, hiç yadırgamadım. Sponsormuş !.. Pehhhh !... Kim ilgilenecek bu işle, kim elinden tutacak ? O zihniyette olan bir büyüğümüz mü var, bir kuruluşumuz mu var ? Bizim resmi kurum, spor kulüplerimiz mi var, belediyemiz mi var ? Büyük takımlara pazarlayacak spor adamlarımız mı var? Büyük kulüplere aldıracak adamımız mı var ? Bürokratımız mı var ? Bakanımız, milletvekilimiz mi var ?
Onlar gitsinler, Fener'in, Cimbom'um başarılarını izlesinler. Onlarla gururlansınlar ..
Bizim Gökhan'ımızın aldığı altın madalyadan, daha değerlidir onda ki yürek. Seni alnından öpüyoruz GÖKHAN'cım. İnşallah birgün tüm Türkiye seni ayakta alkışlarken yukarıda saydıklarım kendilerinden utanırlar bir yardım eli uzatmadıkları için.
Cücü Baba kardeşimizi de böyle bir evlada sahip olduğu için kutluyorum. Allah nazarlardan saklasın..
.
|