Arkadaşlar gece hayatı diyosunuz ama ben ingilterede de yasadim ordaki en aZindan bilinen oyuncularin yaşamini biliyorum ve owen onlarin aksine ailsiyle cok daha sakin bi yaşam tercih ediyor bugune kadar belki de gece eglencelerinde hic gorunmemistir bile. Yani gece hayati sorun olmaz ama sivasin iklimi sert karasal ingiltere ise iliman okyanusal yani cogu zaman yagmur yagmakta ve hava sicakliklari nadir olarak 0 in altina dusmektedir. Belki bu acidan bi sorun yasiyabilir ama yinede katarda hava 40 derecenin ustune cikabiliyoken rusyada ise -10un altina dusebiliyoken bence bizim onlardan daha cok sansimiz var owernin gozu para da olmicaktir zaten yukaridan arkadaslarimizin dedigi gibi sivassporu satin alcak kadar malı mulku var ama eger ki yonetim cok isterse bizde taraftarlar olarak onu cok sıcak karsilayip istersek bu transferin gerceklesmemesi icin hic bir neden yoktur. Birazcik guvenelim kulubumuze. Koskoca sivassporuz biz avrupada baş gosteren superligin dumanını attırmıs SİVASSPORuz !
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58g0kberk58'a Teşekkür Ediyor...
İsaksson kötü kasımpaşaya geldiyse Owen Sivas'a koşa koşa gelir..
Şuan tek sıkıntı şehir hayatı...Acaba Haftanın belirli günleri yönetim tarafından uçak biletleri ayarlansa sadece belirli günler Sivasta dursa kabul edermi sizce?..
orası istanbul olduğu için gitti . sivas şampiyonlar ligine katıldığında istanbul takımı olsaydı ne transferler gelirdi. shaktar maçında oynattığımız bouazza şehri sevmediği için gitti
Bence olabilecek bi transfer sonuçta kulübümüzün hiç borcu yok parası vardır diye düşünüyorum , bi düşününsenize Owen sivassporda ardından forma satışları ne patlar ama