Sivasspor Bayramınız mübarek olsun dedi....
Daha hazır değiliz. Savruk dandun futbol oynuyoruz. Tek sıkıntı ilk hafta itibarı ile, sakin yerden ve ayağa pas yapamamak, defanstan ileriye çıkamamak, telaşlı oyun, ve özellikle Eneramonun hazır olmaması.. Tabı buda çok doğal bir durum. Önceki yorumlarımda da belirttiğim gibi,
Doğa Kaya ve
Erhan Güven özellikle takıma
ısrarla monte edilmesindeki gayeyi anlayamadım.
Rajnoch ve
Atıf-Cerny gibi kaliteli isimlerimiz varken nedir bu ısrar tam çözemedim. Eminim ki tüm taraftarımızda anlamamıştır. Bazı arkadaşlar
Pedrieli eleştirenleri eleştirmişler
Eleştirmek doğruyu bulmak yolunda bir araçtır düzleminden gidersek bende onlara katılıyorum. Pedriel tamam gol attı, çizgiden top çıkardı adam kovaladı ama hala son vuruşlarındaki beceriksizlikleri devam ediyor. Diyeceksinizki bu kadar yetmezmi. Tabiki görevini yaptı, ama her zaman işler böyle gitmeyebilir. Kalede kim oynarsa oynasın bu sene fazla sıkıntı çekmeyeceğiz galiba.
Korcan çok iyi maç çıkardı bugün.
Ziya ve
Uğur vasatı aşamadı.
Navratil mutlaka ve mutlaka Rojnoch ile yan yana oynamalı kanımca. Hakemin bariz hatası yoktu, Rıza hoca Eneramo değişikliğini biraz daha önce yapabilirdi.
Nihayetinde kötü bir oyun güzel bir skor aldık. Bayrama şen döndük Sivasa... Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz...