her zaman böyle olamıyorum maalesef
Böyle olmam için okula gitmemem lazım o da uzatmak demek
Bir günlük fedakarlık yapabildik sivasspor için
3 gün yaparsak stajdan kalırız
iki takımı tutupta SİVAS türbününden seyreden ve SİVAS ı destekleyen GÜNYAMAÇLI fanatik fenerbahçelilere ve lallo kadire teşekkür ederim.inşallah bundan sonra tek SİVAS ı tutar tek SİVAS ı desteklersiniz. en büyük SİVAS
zordostum zor şarkısı vardıya işte onun gibi.haftaya bu taraftarın yarısı zor gider.gerçek yiğidolar kasımpaşa maçında belli olacak. bekelyin görün sayı ne olacak. yazıkalr olsun o sivaslıyım deyip fener tarafında maç izleyip sivasa sövenlerle beraber olup onlara destek çıkanlara nalet olsun
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ankastre'a Teşekkür Ediyor...
sivastaçok rahat 20.000 sivassporlu var 2 sene önceki kasımpaşa maçında tribünler full doluydu ... iş yalakada değil sivaslıda sivassporu her zaman böyle destekleyin birde arkadaşlarınızıda maça teşvik edin kasımpaşa maçındada çoğunluk olur
unuttuğunuz şey fb maçında stadda en az 1000 gurbetçi vardı yani tatile gelmiş ve dönüş hazırlığında olan tıpkı ben gibi .. ilk haftalarda 2 maç üst üste evimizde oynamamız büyük avantajdı taraftar çok olur tatilciler sivastaydı gittikçe azalır ama olsun yinede
mersin maçında da tribünlerimiz doluydu,bizim taraftarlarımıza bazen haksızlık
yapılıyor pasif kalıyorlar diye ama ben tv den seyrettiğimde hakemi ve rakipleri baskı altına alacak müthiş bir uğultu ve ıslık duyuyorum ve tabiki seviniyorum
Sivaslıyım,Sivasssporluyum...