GÜZEL İNSAN ADAMSIN SEN ADAM SENDAHA İYİSİNİ BİLİRSİN İŞALLAH YENERİZ ABEY ANADOLUNUN YİGİDOSU ALLAH UTANDIRMASIN SENİ SEVMEYEN SIVASLIDAN ŞÜPE EDERİM ŞÜPE
hikmet karamanın sözüne kızdılarda adam doğruyu söylüyor çık fernandesi almedayı kalecileride iyi gerisi sıradan oyuncular sadece anadolu takımı gibi çok koşuyorlar asla ve asla sivasspordan çok güçlü değiller en kötü zamanımızda galibitleri hakemle yada şanssızlıkla kaçırdık inönüde piyangodan penaltı çıkmasaydı son dak mehmetnas martılara atmasaydı topu pedriel az şanslı olsa farklı kazanacağımız maçları kaybettik gözümüzde fazla büyütmemeliyiz en büyük silahları taraftarlarıydı oda yok karı kız çoluk çocuk çığırsın dursun sivassporumuzun silahı daha çok iyi taktikle rahat galip geliriz mağlubiyet aklımın ucundan geçmiyor BEDNAR meselesine gelince ilk geldiğinde belki eneramoya yedek olur diye düşündüm durduk yere sakatlandı iyiolsada fayda etmez abdulkadir iyiolsun yeter bednar gittiyse güle güle umarım kulübün zararı çok değildir onu alan kimse yazıklar olsun böyle adamları görünce pedrieli alından öpmek istiyorum bu çocuğun saçının teli etmez esrarkeş
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
zaten bütün yiğidolar bu adamın resmini gördüğümüz, olmayan kariyerini duyduğuğumuz zaman işe yaramayacağını anlamıştı. bende ilk duyduğum andan bu yana bu adamla ilgili hiçbir hayal kuramadım gönderin ihtiyacımız yok abdulkadir yeter...ikinci yari iyi bir forvet alın
insallah guzel bir galibiyetle sivassporumuzun o eski sasali gunlerine dondugunu goruruz hep beraber cok ozledik o eski gunleri offffff offfff bide su berdnara iki cif laf ediyim sivassporun o serefli o asil formasini terletecek kadar yurek yokmus demekki kendine guvenemedi kacti gitti cok fazlada uzulmedim acikcasi maykil yeter bize