Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gurbetçi Futbolcularımız...
Alt 29.09.2012, 12:30   #11
AvRuPaNiNKrALi58
Acemi Yiğido

AvRuPaNiNKrALi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

59 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AvRuPaNiNKrALi58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Gurbetçi Futbolcularımız...

Rica ederim kardesim lafimi olur

6 yasimizda basladik top´a vurmaya burda o zamanlar Ay Yildiz Gücü Soest diye bir takim kurulmustu ne yazikki sonradan kapandi ilk orada tanistik mesin yuvarlakla
AvRuPaNiNKrALi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.09.2012, 12:32   #12
mu58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mu58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Reden Cevap: Gurbetçi Futbolcularımız...

Alıntı:
AvRuPaNiNKrALi58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Usta bence burda forumda üye olan gurbetci futbolcularimiz kendini tanitsin belki ayni Lig´de oynayip´da birbirlerinden haberi olmayan gurbetcilerimiz vardir. Bakarsin Sivassporumuza yararli bir futbolcu cikar burdan.

Ben basi cekeyim gerisi kendiliginden gelir Insallah

Kisaca kendimizi tanitalim
Fatih Bayraktar

Oynadigi Takim: TUS GW Allagen II
Oynadigi Lig: Almanya - B Kreisliga
Doğum tarihi: 21.09.1990
Doğduğu il: Soest (Almanya)
il/ilce: Sivas Merkez - Calli Köyü
Boyut: 1,79
Uyruk: Türk
Pozisyon: Defansif orta saha - sol bek
Ayak: sol ayak
Piyasa değeri: Henüz bicen olmadi

Kusura bakmayinda Almanya Amatör liglerinde hemde en sonuncu liglerde oynayan futbolculari Sivasspor gibi profesyonel takimami layik görüyorsunuz. Bunlar cok Amatör beyler. Yapmayin. Sivasa gelecek Futbolcular en azindan Bundesliga takimlarinin altyapilarinda, bunlarda genelde Bundesliga oynuyorlar, secilen kisiler olmasi lazim. Bakiyorum, arkadaslarin oynadigi ligler malesef cok düsük ve bu futbolcular Sivassporu düsünmeden buralarda daha yüksek liglerde oynasinlar. Gerisi gercekten hayel olur. Ben bunlari niyemi yaziyorum, Arkadaslar ben Alman Federasyonunun verdigi Lisansli Atrenörüm.
mu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.09.2012, 12:33   #13
mu58
Yeni Yiğido

Alıntı:
AvRuPaNiNKrALi58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rica ederim kardesim lafimi olur

6 yasimizda basladik top´a vurmaya burda o zamanlar Ay Yildiz Gücü Soest diye bir takim kurulmustu ne yazikki sonradan kapandi ilk orada tanistik mesin yuvarlakla

Kusura bakmayinda Almanya Amatör liglerinde hemde en sonuncu liglerde oynayan futbolculari Sivasspor gibi profesyonel takimami layik görüyorsunuz. Bunlar cok Amatör beyler. Yapmayin. Sivasa gelecek Futbolcular en azindan Bundesliga takimlarinin altyapilarinda, bunlarda genelde Bundesliga oynuyorlar, secilen kisiler olmasi lazim. Bakiyorum, arkadaslarin oynadigi ligler malesef cok düsük ve bu futbolcular Sivassporu düsünmeden buralarda daha yüksek liglerde oynasinlar. Gerisi gercekten hayel olur. Ben bunlari niyemi yaziyorum, Arkadaslar ben Alman Federasyonunun verdigi Lisansli Atrenörüm.
Alt 29.09.2012, 12:33   #14
mu58
Yeni Yiğido

Lütfen genclerimizi hayal kirikligina sokmayalim.
Bu Konuda mu58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.09.2012, 12:35   #15
mu58
Yeni Yiğido

Rotes Gesicht Cevap: Gurbetçi Futbolcularımız...

Alıntı:
yerliturkuaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Değerli yiğidolar bu bölümde gurbette futbol hayatını sürdüren gurbetçi futbolcularımızı ele alalım istedim. Malum Avrupa'nın birçok ülkesinde binlerce gurbetçi oyuncumuz futbol hayatını sürdürmektedirler.

Özellikle yurtdışında yaşayan yiğidolarımız bu konuda daha da yardımcı olacaklardır...

Kusura bakmayinda Almanya Amatör liglerinde hemde en sonuncu liglerde oynayan futbolculari Sivasspor gibi profesyonel takimami layik görüyorsunuz. Bunlar cok Amatör beyler. Yapmayin. Sivasa gelecek Futbolcular en azindan Bundesliga takimlarinin altyapilarinda, bunlarda genelde Bundesliga oynuyorlar, secilen kisiler olmasi lazim. Bakiyorum, arkadaslarin oynadigi ligler malesef cok düsük ve bu futbolcular Sivassporu düsünmeden buralarda daha yüksek liglerde oynasinlar. Gerisi gercekten hayel olur. Ben bunlari niyemi yaziyorum, Arkadaslar ben Alman Federasyonunun verdigi Lisansli Atrenörüm. Lütfen genclerimizi hayal kirikligina sokmayalim.
Alt 29.09.2012, 12:55   #16
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Benim tanidigin genc Gurbetci oyuncu var kendisi Sivasli degil ve B-Junioren Regionalliga Nord'a oynuyor.

Ayrica bir kisiyi daha taniyorum kendisi Sirp 16 yasinda beraber okulda cogu kez top oynadik ona özellikle ben hayran kalmistim. Kendisinin yaptigi haraketler Profesyonel denilen oyuncularin hepsi hayatta yapamaz , cok hizli , top yaptigi haraketler topu kafasiyla bacagiyla, ayagila gögüsüyle , omuzuyla her yerden kontöl edebiliyor ve sutu da cok etkili. Kendisi Sirbistan da dogdu, tek problemi kendi basina oynamayi cok sevmesi yani biraz egoist, ama Driblimgleri, Balance herseyle mükemmel.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.09.2012, 13:13   #17
AvRuPaNiNKrALi58
Acemi Yiğido

AvRuPaNiNKrALi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

59 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AvRuPaNiNKrALi58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
mu58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kusura bakmayinda Almanya Amatör liglerinde hemde en sonuncu liglerde oynayan futbolculari Sivasspor gibi profesyonel takimami layik görüyorsunuz. Bunlar cok Amatör beyler. Yapmayin. Sivasa gelecek Futbolcular en azindan Bundesliga takimlarinin altyapilarinda, bunlarda genelde Bundesliga oynuyorlar, secilen kisiler olmasi lazim. Bakiyorum, arkadaslarin oynadigi ligler malesef cok düsük ve bu futbolcular Sivassporu düsünmeden buralarda daha yüksek liglerde oynasinlar. Gerisi gercekten hayel olur. Ben bunlari niyemi yaziyorum, Arkadaslar ben Alman Federasyonunun verdigi Lisansli Atrenörüm. Lütfen genclerimizi hayal kirikligina sokmayalim.

Hemserim hayirdir biz sadece gurbetteki oynayan hemserilerimizi taniyalim dedik..

Nerenden cikardin Sivas´a transfer olacagimizi?

Bir önceki yorumumda zaten yazdim artik o ligler icin gec kaldigimizi..

Konuyu okuyup öyle cevaplarsak böyle ufak capli tartismalara yol acmamiza gerek kalmaz...
AvRuPaNiNKrALi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı AvRuPaNiNKrALi58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.09.2012, 13:34   #18
münihliyigido58
Tecrübeli Yiğido

münihliyigido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

378 Mesajına 771 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 münihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISImünihliyigido58 COK SEVILEN BIR KISI

ben futbola gec basladim, yasim 15 olunca münihe yakin heimstetten banliyösünde sv heimstetten takimina katildim.
güzel anilarim var:

bogenhausen isimli bir rakip takim bizim 3 önemli ofans oyuncusunu kapti ve bundan sonra ligde cok zorlanmaya basladik. zaman zaman 11 oyuncu bile bulamiyorduk, ya 12-13 yasindaki cocuklarla oynuyorduk yada 8-9 kisi cikiyorduk mücadelere.
ama cok motiveliydik, herkes bir hatayi telafuz etmek icin at gibi savasirdi. bir gün yine 8 kisiyiz, 2 oyuncu 12 yasinda ve kalecimiz yoktu. ben kaleye gectim. 11-0 kayipettik. 20 yada 30 golde yiyebilirdik, rakip takim bile alkisladi. ben ise hayatimda bu kadar terlemedim. rakipler durmadan golümüze hücum ediyordu... yedigim goller genellikte kornerden veya uzaktan vuruslardi, cünkü boyum 1,72cm ve bu bir kaleci icin cok kücük. ama asil kalecimizde bundan cok uzun degildi, sonucta 15-16 yasindaydik.

baska bir macta ilk yari 1-0 öndeydik, rakibi dagitiyorduk, ama takimimizda yetenekli bir forvet kalmadigi icin bir türlü averaji acamiyorduk...
yinede kesin bir galibiyete bakiyorduk. ikinci yari ise sanki dopin yapmis gibi, sanki önünüze birden bire juventus cikmis gibi bir rakip bizi komple yere gömdü. dogru hatirliyorsam 15-1. biz 3 kirmizi kart, 11 sari kart gördük. gercekten nerdeyse her oyuncumuz kart gördü. bu mac sonrasi ligden düstük en alt lige transfer olduk.

en güzel anim gartenstadt trudering maciydi. takim genellikte hirvat- ve romalilardan kuruluydu ve ligin en savasgan, holigan takimiydi. her macta olay cikaran bir takimdi. kitapta ne pislik varsa, bu takima ait ediliyordu...

yine 9 kisiydik, 10 mac sonrasi 100'e yakin gol yedik, hic iyi durumda degildik.
karsi tarafin antrenörü bizim durumu görüyor, ve sportmenlige örnek bir davranisla oda 9 kisiyle cikiyor maca. aylar sonra ilk kez esit bir sayiyla rakibimizle karsi karsiya gelebiliyorduk. gartenstadt gercekten cok sert oynuyordu, ama bizde agaclarin nasil kesildigini biliyorduk. cok güzel bir rekabet sonrasi 3-2 kayipettik. rakib takim bizi kutladi, biz onlari kutladik ve rakib antrenör bizim antrenöre mac biletleri hediye etti. bedava kontenjan biletleriydi, ama sonucta 1860 münih-köln mücadelesi icin. yani birinci lig. hepimiz gittik maci izledik, rakip takimin oyunculariyla arkadaslik kurduk, hatta kiz arkadaslari ve kardesleriyle bile gelmislerdi. tabi onlarada sevgimizi esirgemedik haha. iyi zamandi vallahi.

bildiginiz gibi suan real madrid'de oynuyorum, sergio ramos'u kestim. duva edin bir sakatligim cikmasin.
münihliyigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda münihliyigido58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.09.2012, 17:25   #19
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1270 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Gurbetçi futbolcu o konuyu açıkladı

Bundesliga'nin köklü kulüplerinden Borussia Mönchengladbach'ta forma giyen Türk futbolcu Tolga Ciğerci, milli takım tercihi ile ilgili DHA'na konuştu.

2-2 biten M.Gladbach-HSV Hamburg maçında 58. dakikadan itibaren forma giyen Tolga Ciğerci, geçtiğimiz gün çıktığı Borussia Mönchengladbach antrenmanının ardından DHA'na özel açıklamalarda bulundu.

Borussia M.Gladbach'ta daha fazla şans bulmak ve Bundesliga'da kalıcı olmak istediğini belirten orta saha oyuncusu, "Şimdilik iyi gidiyor. Bundesliga'da ilk 11 oyuncusu olmayı hedefliyorum" dedi.

Fenerbahçe ile formasını giydiği M.Gladbach'ın UEFA Avrupa Ligi'nde aynı grupta yer almasıyla ilgili olarak Tolga Ciğerci, "Fenerbahçe maçının çok zor geçeceği kesin. Ama biz burada üç puan alarak gruba devam etmeyi hedefliyoruz. Galibiyete yakın tarafın biz olduğumuzu düşünüyorum. Hocamın forma vermesi halinde Fenerbahçe maçında elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" diye konuştu.

"TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI İÇİN OYNAMAK İSTİYORUM"

Kendisi hakkında "Milli takım seçimini Türkiye'den yana yaptı ve bunun için de hazırlanan resmi yazıyı imzaladı" şeklinde yapılan haberlerle ilgili Tolga Ciğerci, "Türkiye için oynamak istediğimi, federasyondan bir yetkiliye söyledim. Ama bunun için henüz herhangi bir evrağa imza atmadım" diye konuştu.

"Milli takımla ilgili görüşmelerimiz oldu ama sonucu tam netleşmedi" ifadelerine yer veren Tolga Ciğerci, "Türkiye Futbol Federasyonu tarafından davet alırsam Ay-yıldızlı formayı giymeye hazırım" şeklinde konuştu.

Tolga Ciğerci, antrenmanın ardından fotoğraf çektirmek ve imza almak isteyen Borussia M.Gladbach taraftarlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.09.2012, 17:50   #20
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

ÖNEMLİ TABİKİ AMA GÖRECEZ İLERİDE SIVAS FAYDASI OLURMU
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
futbolcularımız, gurbetçi