Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Vicdansızlık
Alt 28.10.2012, 13:01   #11
dedebey
Yeni Yiğido

20 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 dedebey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Vicdansızlık

hakemden önce kendimize bakalım sivasspor ne yaptı seyirci bağırıyor doğa dışarı hoca dışarı çıkarıyor ben hiç yakıştıramadım hocayada seyirciyede, erman bir köşede kamil bir köşede yattılar resmen,hele erman aldığı her topu resmen ezdi bu takım resmen antalyada kamp değil tatil yapmış gelmiş rıza hocanın takımda revizyona getmasi şart oldu bazı oyuncların aklını başına alması lazım ,hele defans evlere şenlik süperliğde öyle defans olmaz, öyle gederse işimiz çok zor allah yardımcımız olsun
dedebey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı dedebey'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.10.2012, 13:02   #12
izmirliyigido
Gast

Hocaya gelinceye kadar bakılacak o kadar çok şey var ki !... Takım futbol oynadı da haksızlıkla mı yenildik? Takım 75 dakika saha da adeta rezilleri oynadı, biz tribünlerde kahrolduk. Sırf bu maçta olsa neyse. Kasımpaşa maçında, Bursa maçında, Antalyaspor maçında ve enson Akhisar Beld. G. Spor maçı.. Adeta felaket BAĞIRA BAĞIRA geliyorum diyor !..

Tamam... Rıza Çalımbay bizim evladımız, canımız ciğerimiz.. Onu gerçekten çok seviyoruz. Fakat ortada da ayna gibi yatan bazı gerçekler var. Takımın hali ortada. Bu güzel kadro nasıl her maç 4-5 gol atamıyor anlamış değiliz. Her hafta antrenmanda bir sakat veriyoruz. Nihat oynamadan sakatlandı, Aatıf oynamadan sakatlandı, Cerny oynamadan sakatlandı. O zaman antrenmanlarda da bir sıkıntı mı var, acaba?

Hocayı sevmek demek onun yanlış tercihleriyle sahaya çıkan takımın mağlubiyetini de sevmek anlamına gelmez. Şimdi Rıza hocayı seven arkadaşlarım, kardeşlerim bana kızacak ama bu böyle. Biz ligin en iyi kadrosuna sahibiz, fakat bu kadroyu oynatamıyoruz. Var mı böyle bir şey?

Bu takım isteseydi şu anda Süper Ligde ya 1. ya da 2. sırada idi, bu hafta itibariyle. Şu an için 19 veya 20 puan da olmamız lazımken, 12 puanla dibe doğru yol almaya başladık.

Hocam, bazı arkadaşların dediği gibi, kendi hatanı kapatmak için konuyu hakemin üstüne çekme. Çünkü sadece bu hafta değil geçen seneden beri pisi pisine giden kaç tane maçımız var.

Kadro da genişşşş ve derin bir DEĞİŞİKLİK yapman şart.

Uğur, yıllardır sağ bekte dökülüyor. Ne kademesi var ne orta yapabiliyor ne şut atabiliyor. (Allah Hayrettin'den razı olsun sakatlığı uzun sürdü de ZİYA ERDAL gibi ligin en iyi solbek'ini kazandık, sağ bek içinde böyle bir umut içerisindeyiz.)

Erhan Güven, Stoper'de yine sırıtmaya başladı, esas yerine geçmesi lazım. Onun yerine Rajnoch nerelerde bilmiyoruz. Adam geçen sene gol atıyor, kademeye giriyor, pas atıyordu. Adamı sildin attın..

Doğa Kaya'ya ne kadar sabredeceğiz artık? Adam sadece 1 maçta iyi oynadı onun haricinde rezalet. Onun yerine Adem Koçak bile ondan iyi oynar.

Pedriel takıntını ise hala atlatamadın. Ne buluyorsun şu adam da anlamıyoruz. Cerny neden onun yerine hazırlanmıyor? Ve nasıl sakatlanıyor maç yapmadan oda ayrı bir konu.

Hocam yani kısaca kendinin hatalarını gözardı edip hakemi öne atma, futboldan anlayan bazı taraftarlar yemiyor !...

Saygılarımla..

.
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.10.2012, 13:02   #13
FORZA 58 SİVAS
Acemi Yiğido

FORZA 58 SİVAS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 85 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 FORZA 58 SİVAS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

asıl vicdansız beceriksiz taktik anlatışı neredeyse sıfır bile olmayan bi hoca olan rıza çalımbaydır!!!! hala uğur,pedriel,doğa ısrarın neden söylesene ne biçim adamsın sen ya rajnoch,cerny,nas gibi adamlar nasıl yedek olur rıza sen bu işi bilmiyosun arkadaş yol yakınken dönelim
FORZA 58 SİVAS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2012, 13:14   #14
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1627 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Maçtan sonra maçta görev yapan hakem arkadaşın biriyle yolculuk yaptım özellikle Borjan'a yapılan faul ve akabinde gelen golü çok konuştum maç sonu pozisyonları bizde tekrar izledik o pozisyonda faul kesinlikle yok demesi bana pek inandırıcı gelmedi...Pozisyonun tekrarını izleyen arkadaşlarla bağlantı kurdum kesinlikle faul dediler bende hocam ısrar etme bu pozisyonda faul varmış ama ya görmediniz yada göremediniz dedim ama suçunu itiraf ettiremedim.

Hakem hataları var veya yok bu ayrı bir konu biz futbol olarak fazla bir varlık gösteremedik rakibi nasıl olsa yeneriz anlayışı bize pahalıya maloldu.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.10.2012, 13:45   #15
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Akhisar Bld. Gibi Ligin En Vasat 2. Takımına Karşı Maç Boyunca Kaleyi Bulan Şutun Olmasın Tehlikeli Tek Pozisyonun Olmasın Sonra Hakemi Eleştir Hoca , Hiçte İlgi Çekici Değil..

Hakem Mükemmel Değildi Hatalıydıda Ama Sen Akhisarı İlk 20 dk Top Oynayıp Yenemiyorsan Bence Suçu Kendinde ve Oyuncu Grubunda Aramalısın...

Dost Acı Söyler. . .
Alt 28.10.2012, 13:51   #16
35kağan58
Tecrübeli Yiğido

35kağan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

153 Mesajına 261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 35kağan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ligin en zayıf takımını kendi sahanda yenemiyorsan mazeret olarak öne hakem sürülemez.
O golü vermese belki maçı çevirecektik ve sorunlar halı altına süpürülecekti.
Hoca bu mağlubiyetten gerekli dersleri çıkartacağız diyor ama İnşallah boşa demiyordur.
35kağan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2012, 14:56   #17
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

tamam hakem hatalıydı katılıyorum..ama dün sivasporumuz hiç oyun oynamadı,kazanmak için çaba harcamadı
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2012, 15:14   #18
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

''İLK 6 HAFTA ZORLU MAÇLAR VAR SONRASI KOLAY''

Bu beyanları birçok arkadaşımız ve teknik heyet dile getirdi.
6 hafta Beşiktaş maçı ile bitti kolay maçlara başladık :

Antalya 4 - Sivas 2
Sivas 1 - Akhisar 2

Kolay maçlarımız diye baktığımız maçlarda bu sonuçları alıyorsak
alarm zilleri çalıyor demektir. Antalya neyse de Akhisar ı yenemiyorsan
bundan sonra ve bu oyunla hangi takımı yenebileceksin..

Birde, arkadaşlar Sadece doğa nın başarısız oyununu konuşuyor,
peki Kadir'e ne demeli en kritik anlarda topu rakibe kaptıran bu
çalım hastası arkadaşın mağlubiyetimizdeki payı az değil arkadaşlar

Netice itibariyle Doğa-Adem-Uğur-Erhan bence sivassporda oynayacak
kapasite de oyuncular değil...
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.10.2012, 15:23   #19
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 559 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

Hoca kaçan pozisyonlar demiş hangi pozisyonlar acaba 85.dkya kadar buda kaçarmı dediğmz kaç pozisyon var ben başka maç mı izledim sen kendi evinde oynuyorsn doğru düzgün atağın yk
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34orhan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.10.2012, 15:30   #20
34orhan58
Yiğido

93 Mesajına 140 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 559 34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt34orhan58 ist jedem bekannt

Artık bazı gerçekleri görmemiz lazım uğur kavuk yaşı ilerledi bu saatten sonra ondan dani alves olmasınımı bekliyor hoca anlamadım mutlaka alternatif lazım ayrıca erman bu sene hiç yk ortada bi kenara çekip konuşması lazım kamil her ne kadar eleştirilsede en hareketli oyuncumuzdu pedriel sağ çizgide olmuyor iyi niyetli ama olmuyor ikinci forvet olması lazım adem ve doğa iki transfer malesef yalnış seçim gibi gözüküyor bu haftada geçti gidişat iyi değil kimse atıf yok ondan böyle filan demesın geçen sene aynı kadro nasıldı hepberaber gördük ama dediğm gibi değişmesi gereken kaleci ve defans bölgesi var mutlaka forvet zaten eksik oda belli neyi söyleyim bilmiyormki inşallah hoca en yakın zamanda toparlar takımı
34orhan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
vicdansızlık