Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sporaktif proğramına sorularınız...
Alt 19.11.2012, 15:17   #11
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Sporaktif proğramına sorularınız...

Merhaba, ben Kayseri'den Gökhan

Öncelikle iyi yayınlar. Benim sorum Sivassporun bu seneki oyun fesefesi ile ilgili olacak. Geçen sene hep golü düşünen, koşan, mücadeleci, hırslı oyun tarzı yerine bu seneki ruhsuz, 1-0 olsun bizim olsun düşüncesi ile sahaya çıkan sivasspor size zevk veriyor mu. Ben inanın ligdeki diğer maçların özetini izleyince futbolu hatırlıyorum. Bizim maçlarda ise Uykum gelmeye başaldı.Abdullah abinin Rıza hoca ile bu konuda herhangi bir diyaloğu oldu mu. Hoca bu sene resmen takımın kimyası ile oynadı diyebilir miyiz.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.11.2012, 15:50   #12
Rallim58
Gast

Sivas'tan Emre

Bu sorum da 4 Eylül Belediyespor için olsun... Sezona mutlak şampiyonluk parolası ile çıkan Belediyesporun Ümraniye karşılaşmasını, Ankara'da Sivas maçı sonrası yol yorgunluğuna rağmen izlemeye gittim Ama beklentimizin dışında vahim sonuç aldı. Hedefi olan takım görüntüsünden çok uzak olmasını neye bağlıyor sunuz?. Okan'ın çizgi hakemine el kol hareketleri ile resmen "beni at" tavrını nasıl karşılıyorsunuz. Takımı, disiplinden uzak gördüm aynı görüşte misiniz?

Teşekkürler...
Alt 19.11.2012, 16:01   #13
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Lütfen okuyun.Bende maçı 19 mayıs stadında canlı izledim. Öncelikle bizim bu deplasmana gitmemezi yardımcı olan Aptullah Yiğit abiye teşekkür ediyorum,o gerçekten tam bir yiğido,onun gurur duyuyoruz. Yıllardır Tv58 deplasman için çok şeyler yapıldı bu sezon niye yapmıyorsunuz,ayrıca diğer iki tvye ve gazeteciyim diye dolaşanlar neden bizim derdiğimizle ilgilenmiyor?
Rıza hocaya bir sorum olacak,sahanın en kötüleri dururken neden aatif ve mehmet nas gibi iyi adamları çıkardı,

İyi yayınlar
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda favori58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.11.2012, 16:05   #14
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1528 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Sivas'tan Abdullah

Gençlerbirliği maçında Uğur'un hareketi çok yanlıştı imam cemaat meselesini düşünürsek Uğur kaptan gibi mi davrandı, kaptan bunu yaparsa gençler ne yapacak ?

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2012, 16:30   #15
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 975 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

Sivas/Erhan

Öncelikle iyi yayınlar.

Sivassporumuzla ilgili olucak sorularım:
Bu futbolla nereye kadar gidebiliriz?Sizce küme düşmeye oynayacak kadar kötü bir futbol mu sergiliyoruz?Devre arası defansa takviye gerekli mi ? Tek forvet olarak Eneramo'nun oynamasını nasıl karşılıyorsunuz?Adem'in performansı yeterli mi?Yeni bir takım oluşumuna gidilmeli mi ?

Saygılar...
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.11.2012, 16:36   #16
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 962 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Gecen hafta 4 Eylül Bld. , Hacettepe maçı 1-1 bitmiş. TV58 de 0-0 yazıyordu. Bu kadar duyarsızlık olmaz. Paket olarak ilaç reklamlarını yayına atıp Istasyonda volta mı atıyor yoksa çalışanlar.
Alt 19.11.2012, 17:07   #17
hoLiGan Enes
Tecrübeli Yiğido

hoLiGan Enes - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

312 Mesajına 897 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 hoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOKhoLiGan Enes FAZLA SÖZE GEREK YOK

Yönetim taraftara neden sahip çıkmıyor ?
Alt 19.11.2012, 17:50   #18
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 968 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

İSTANBUL / İSMAİL DEMİR

Ben soru değil sadece bir sitem eleştirimi dile getirmek istiyorum Rıza Hocamıza sizin sayenizde .
Sivasspor bu sezon çok beklentilerin altında bir oyun anlayışına ve rakibine göre daha az topla oynayan taraf.Bu sezon neden bu kadar kötü bir futbol sergiliyoruz bu konuda sadece ben değil bütün taraftarlarımız şikayetçi.Gençlerbirliği maçındada gördükki hoca hiç atak futbolu düşünmüyor,oyuncu değişikliklerinden bile bu gayet açık anlaşıldı,BİZ TARAFTAR OLARAK İSTİYORUZKİ BU TAKIM OYNADIĞI MAÇI KAYBETSE BİLE İYİ OYUNLA KAYBETSİN HİÇ DEĞİLSE MÜCADELE EDEREK KAYBETSİN,KORKAK FUTBOL GERİDE DEFANS YAPARAK DEĞİL.
ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNAMIŞ BİR TAKIMA KORKAK FUTBOL YAKIŞMIYOR.

Teşekkürler iyi yayınlar.
Alt 19.11.2012, 19:09   #19
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

herkese iyi akşamlar izmirden tamer alp ben soru yerine yaptıgım yorumlara katılıp katılmadıgınızı ögrenmek istiyorum. bence rıza hocanın vizyonu sivasspor için çok dar.taraftarın beklentisi ile rıza hocanın uygulamaları zıt düşüyor.belki iyi bir kadromuz yok ama bunun sorumlusuda yanlış transfer yaptıran hoca ve yönetimdir.uzun süredir sivassporda taraftarın istedigi ve begendigi bir transfer yspılmadı.taraftara ragmen yürütülüyor transferler bizde.belki ekonmomimiz iyi degil ama yanlış yapılan 5 transfer yerine dogru yapılacak 2 transfer daha iyi degilmi.bizde hep yanlış işler yapılıyor ve kaliteli transferler yapılmıyor sonuçta bu oluyor.bonservis ödememek için boşta kalan takımından kovulan yada yaşlı oyuncular kurtarıcı diye taraftara lanse ediliyor ama taraftar artık yemiyor bu lafları mal meydanda .işin ucu yanlış transfere dayanıyor bence
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı karşıyakalı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 19.11.2012, 19:17   #20
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1020 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Neden tv kanalı değişti açıklayın da bilelim

Etiketler
proğramına, sorularınız, sporaktif