Alıntı:
kamışlı58 Nickli Üyeden Alıntı
biz sadece konuşuruz booooş boooooooooooooooooooooooooş
daha benim 3 tane sivas formam olmadı 5 yıl önce olimpiyat stadının önünde karavandan 1 sivas forması aldım okadar benim sivasspordan ne başarısı beklemeye hakkım var utanmadan sıkılmadan ben sivasspoluyum diye geçinenlere ne demeli istanbuldali hiçbir maçı kaçırmam öyle ahım şahım taraftarımızda yok maça gelenleri de çoguynantanıştık birbirimizi tanıyoruz
kimse palavra atmasın lafa gelince booş boooş kunuşuruz icraata gelince kimseyi bulamazsın adres sormaya
.sivaslı olmak sivasspor gibi bir takıma sahip olmak herkese nasip olmaz
kıymetini bilelim
|
..biz'li konuşma o halde. Sen kendi adına konuş kardeşim. Senin daha 3 tane forman olmamış, ben her sene hem kendime hem çocuğuma hemde yeğenlerime mutlaka forma alıyorum. Hatta İzmir'den Sivas'a gidipte alıyorum, gidemezsem de orada bulunan kardeşime aldırıyorum. Allah'a şükür kendi çapımda kulübüme ve takımıma 2 kuruş faydam dokunuyor. Ege'ye geldiği zaman Denizli, Aydın, Manisa, Muğla, Bursa, hatta Sakarya her tarafa giderim. O yüzden benim konuşmaya hakkım var, ve boşta konuşmuyorum.
Bu konuda genelleme yapmadan konuşursan daha yapıcı olursun. Hepimiz takımımız için özveride bulunuyoruz, hepimiz seviyoruz, hepimizin içi yandığı için kendi duygularımızı ifade ediyoruz. Fakat sende kendi duygularını ifade ediyorsan benim yazımı böyle kullanmasan sevinirdim.
.