hakemi kötülemekle çok büyük yanlış yapıyorsunuz... bence çok adil bi maç yönetti.
sow un ziyaya yaptığı hareket kart gerektirmiyor egemen dünyanın faulünü yaptı kart gerektirmiyor navratilin eliyle uzakdan yakından alakası olmayan pozisyonda serbest vuruş veriyor penaltı bile tartışılır bunları içine sindirebiliyonmu kardeş sen
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı turks'a Teşekkür Ediyor...
Bu yazılanların dışında Sow'un Ziya'ya yaptığı hareket direk kırmızı karttı başka bir izahı yok bu pozisyonun. Daha sonra Navratil'in pozisyonunda Aatıf itiraz etti diye sarı kart gördü maçın başka bir dakikasında Bekir Eneramo'ya yaptığı faul pozisyonu sonrasında hakeme itiraz etti kart yok. Grosicki atağa çıkarken arkadan çekilip düşürüldü Ziegler'e kart yok. Bir pozisyonda bize faul yapıldı oyun durduruldu oysa ataktayken durduruldu ve faul verildi. Hakem normalde oyunu devam ettirmeli pozisyon sonrasında kart vermeliydi fenerli oyuncuya. Maç boyunca fenerden sadece Semih kart görmüş. Dün Trt (açılımı Türkiye radyo televizyonu güya) Bünyamin Gezer'in olduğu programı izledim baktım ne yorum yapacaklar diye. Fenerin pozisyonları en az beş dakika konuşuldu bizim pozisyonların hepsi geçiştirildi. Ziya'ya yapılan faul bile... Türkiye'nin kanalı denen bir kanalda bile bu kadar yanlı yorumlar yapılıyorsa varın gerisini siz düşünün. fenerbahçe yenilmiş deniliyor yenen kim Rum veya Ermeni takımı falan mı? Fener gibi formasında ay yıldızı taşıyan Türk takımı... Bu takımlar (büyütülmüşler) bu kadar kollanmaya devam edildiği sürece kimi transfer ederlerse etsin kimse başarı beklemesin. Ligde hakemin sayesinde medyanın sayesinde bulunduğu konumdalar. Geçen sene de aynısı oldu Volkan Şen'e bizim maçta kart gösterilmedi o da galiba gol atmış bizim ligdeki konumumuzu etkilediler. Sonra ne oldu ortada ligdeki bulundukları konum her şeyi açıklıyor. Sivasspor'umuz bu hakemler, yalaka medya ve yalaka yayıncı kuruluşa rağmen yine çok başarılı.
sow un ziyaya yaptığı hareket kart gerektirmiyor egemen dünyanın faulünü yaptı kart gerektirmiyor navratilin eliyle uzakdan yakından alakası olmayan pozisyonda serbest vuruş veriyor penaltı bile tartışılır bunları içine sindirebiliyonmu kardeş sen
kardeş tabi kide yapmaması gereken hareketti ama sonuçta kazandık.. yok o bunu ittirdi yok şu bunu ittirdi tartışmalarına girersek macta bir sürü bu olay yasandı.. ziya ile navratilin pozisyonları tartışılırdı tabikide.
kardeş tabi kide yapmaması gereken hareketti ama sonuçta kazandık.. yok o bunu ittirdi yok şu bunu ittirdi tartışmalarına girersek macta bir sürü bu olay yasandı.. ziya ile navratilin pozisyonları tartışılırdı tabikide.
olsun kardeşim biz kazanmısken bile sesimizi çıkarmalıyız dün lig tv de sansar büyüka bile hala uğraşıyor bizle tepki vermezsek olmaz bu işler
hakemi kötülemekle çok büyük yanlış yapıyorsunuz... bence çok adil bi maç yönetti.
ben tam aksini düşünüyorum kardeşim bence tepki göstermedğimiz için bu kadar tepemize çıkıyorlar o düdük cüneyt düdüğünü fb alehine kullansaydı bak bu gün neler yazılıp çiziliyordu ne yorumlar yapılıyordu
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58sinan58'a Teşekkür Ediyor...
sivaslı erol tas gardaşım tamam galibiyetin tadını çıkaralım da bir taraftan da galibiyetimizi baltalamak isteyen elimizden almaya çalışan bu ve bunun gibi ş...siz lere de hadlerini bildirelim tepkimizi koyalım bilsinler sivassporun sahipsiz olmadığını satılmış herifler
Sinan gardasim haklisin.Ama Bu hafta kizmak istemiyorum,sevincten dort kose oldum,FENERE NASIL KOYDUK AMA.
Cüneyt Çakır tek kelimeyle utanmalı......ama maça kötü niyetle çıkan.Sivasspor'un yenilgisi için elinden geleni yapan bu hakem uluslararası maç yönetmeyi haketmiyor..
Yönetimimiz Cuneyt Çakır'ı UEFA ve FİFA ya şikayet etmeli ve kendisini basın yoluyla kınamalı...