Cevap: Sivasspor - Beşiktaş
Maça saatler kala beklentilerim:
-Taraftarımızdan TS maçı performansının daha da fazlasını bekliyorum.
-Piech'e daha fazla süre verilmesini bekliyorum.Nasıl ki Atıf,Hakan,Ümit gelir gelmez yeterli süre verilip takıma adapte edilmişse,Piech'e de o şans tanınmalıdır. Bu şansı hocamız şimdiye dek iyi değerlendiremedi. TS maçında durum 2-0 ve biz top dolaştırıp oley çekerken,peşinden arka arkaya defans alıp takımı geriye yaslayıp rakibe net pozisyonlar verdik. O sırada Piech'i alsak takım rakip sahada daha çok kalabilirdi.
Sonraki maçtaysa geç oyuna alınıp 10 dakikada oyuna ısınamadı bile.
Şurası açık,Piech'e bir 'Abdulkadir' muamelesi yapılmasına taraftarımızın gönlü razı olmayacaktır. O bir kere olur. İlk 11 ve 90 dakika oynasın diyen yok ama kendini göstermesine yetecek zaman tanınsın,takıma verebileceği katkıyı bir an evvel göstersin,o performanstan ne kadar oynaması gerektiği ortaya çıkar.
-Fernandez'e sahanın her yerinde tatlı sert müdahale ve baskı bekliyorum. Rakibin hücumdaki beynini işlevsiz hale getirmeliyiz. Taraftar olarak da top ona her geldiğinde ıslıklamaktan başka çare aklıma gelmiyor.
-Geçen maçlarda son paslarda yaptığımız beceriksizlikleri bu maç istemiyorum. Kaldı ki Mc Gregor bir Isaacson,Carson falan değil daha formsuz. Kaleye yeterince etkili şut gönderirsek,gol gelme olasılığı daha çok olacaktır.
-Gereksiz itiraz ve kartlarla takımı bir sonraki maça eksik bırakmasınlar.
Ve son olarak, sezon sonuna kadar iç sahada yenilmemezlik serisi yapalım.
|