Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor Kulübün'den açıklama
Alt 26.02.2013, 14:13   #11
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Sivasspor Kulübün'den açıklama

Bu hafta hakemler açısından bir faciaydı. Bizim maçımızda FB maçında ve Bursa maçında takip edebildiğim kadarıyla çok kötü yönetimler vardı. GS maçının da kötü yönetildiği söyleniyor ama izlemediğim için bir şey diyemeyeceğim. Yalnız artık insanlar futbol yerine tiyatro izlemekten sıkıldı. Yayıncı kuruluş ve federasyon kendi bindiği dalı kesiyor bu rezalet devam ederse yakında bir Allah'ın kulu maç izlemez.

Futbol değerini yükseltmekten bahsediyorlarsa buna en çok katkı sağlayan Anadolu Kulüpleri. Kısıtlı imkanlarla kurulan Sivasspor, Elazığ, Akhisar, Karabük, Antalya ve elindeki kaynakları maksimum verimle kullanan diğer Anadolu kulüpleri oynadıkları futbol ve yaşattıkları heyecanla Türk futbolunun yüz akıdır. 4 büyükler bunlar kadar kaynaklarını etkin kullanmayıp bir de hakem oyunlarıyla onları bertaraf etmeye çalışmasınlar.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mishka'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.02.2013, 14:15   #12
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 962 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Cevap: Sivasspor Kulübün'den açıklama

Geç kalınmış bir açıklama !

Çok daha önce İSYAN etmeliydik ...

Ağlamayana meme vermiyorlar bu ülkede !
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Kokomo'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.02.2013, 14:25   #13
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

elalem haksız davalarını taaa uefaya casa fifaya şikayet edip taşıyor biz haklı davamızı sesimizi gözümüzün önündeki tff ye mhkye duyuramıyoruz geçen sezonlardada böyle hakemler resmen maçlarımızı katletti kimse sesini çıkarmadı naçizhane ümraniye sivaslılar derneği kendi çabalarıyla benimde içinde bulunduğum grupla tff önünde basın açıklaması yaparak sesimizi duyurmaya kalktık organizasyon eksikliğive yanlışlığı yüzünden belki kalabalık oluşturamadık fakat ulusal basında sesimizi duyrmuş olduk yinede fayda etmedi hakemler resmen maçı bizden alıp rakiplere verdiler avrupaya gidemedik gelinennnoktada hergeçengün hakemlerin formsuzluğu taraf tutmaları 3 4 takıma aleyhte düdük çalmaya korkmaları kendilerine olan güvenimizi fazlasıyla sarsmıştır böyle cılız sonderece efendice basın açıklamalarıyla sonuç alacağımızada zerre kadar ihtimal vermiyorum yönetici konuşsa ceza var hoca konuşşsa ceza var bukonuda özellikle yerel basın daha fazla bu hataları gündeme getirmeli bizlerde taraftarlar olarak SİVASSPOR umuzun kimsenin gülüp eğleneceği sirk maymunu olmadığını asla yanlız olmadığını dosta düşmana göstermemiz gerekiyor enazından 5000 kişiyle 1 gün istiklal caddesinde dövizlerle pankartlarla yürüyüş yapmalıyızyada istinyedeki tff binasına yürüyüş yapıp tepkimizi efendice yapmalıyız ayrıca aleyhimize kasıtlı verilen yanlış kararları görsel olarak cd haline getirip tüm medya organlarına daığıtmalıyız türfutbolu bazılarının insafına takdirine bırakılmamalıdır gerekirse yabancı hakem secenekleri masaya getirilmelidir neyapacağız ligdeki 7 8 hakemin sivasa özel düşmanlığı var yunus yıldırım bülent yıldırım abdullah yılmaz çağatay şahan cünety çakır fırat aydunus vs delikanlı hakemler değil cesur değil eyyamcının önde giden hakemleri bence tffnin bukonuya çare bulması gerekiyor çoğunun memleketi kayseri manisa trabzon izmir yani sivasa düşman gözlüğüyle bakan şehrin insanları elin atinalısı gelse daha tarafsız yöneteceğine inanıyorum tff başkanının ligi dizayn etme huyundan vazgecmesi gerekiyor enson mersin-ts karabük-akhisar antep-bursa bjk -sivas fb-kasımpaşa gs-ordu maçlarındaki hakem hatalarının masumane olduklarına inanmıyorum sakın bjk fb yarıştan uzaklaşırsa ligin heyecanı biter korkusuyla yandaş yalaka bjknin şampiyonluk kapısını açan antepi ligde rahatlatmak düşman bursanın burnunu sürtmek sahipsiz sivası yerle biretmek için özenle hakemler seçilmiş olmasın TÜPÇÜÜ bu işleri çok iyibilir
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2013, 16:40   #14
özmen58nadim
Acemi Yiğido

özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 523 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bir tarftar olarak bizim paralarımızla ödenen hakem ücretlerinde ( çağtay saha ) denen neüdü belirsiz yaratığa verilen parada bir kuruş bile hakkım varsa ben haram ediyorum dileğim odurki her iki cihanda azab içinde olsun ve takrar belkirtmek istiyorum o parada hakkım varsa haram olsun
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2013, 18:42   #15
gülkız
Yiğido

125 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 gülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISIgülkız COK SEVILEN BIR KISI

Bu tür açıklamayı ben gündem şaşırtmaca olarak görürüm…Takımın şu hali düşünülürse en son eleştirilecek kesim hakemlerdir..Takımın orta sahası yol geçen hanına dönmüşse suçlu hakem değildir..Çömez Hakan ve rakibe asistlik yapan Kadir forma giyiyorsa suçlu hakem değildir..Uğur gibi bir sağ bekin varsa suçlu hakem değildir..Eneramo tek oynatılıyorsa,onun paslarını ve indirdiği topları alacak kimse yoksa suçlu hakem değildir..Kamil ve Atıf verkaç yapmasın diye ayrı ayrı kanatlarda oynatılıyorsa suçlu hakem değildir..Bu zamana kadar takımın iskeleti halen oluşmamışsa suçlu hakem değildir..Hep aynı taktikle ve oyun içinde hiç değişiklik yapılmadan sahaya çıkılıyorsa suçlu hakem değildir..Takım 2 senedir penaltı atamıyorsa suçlu hakem değildir.. Bir oyuncu Türkçe bilmiyor diye komik bir nedenle sahaya çıkartılmıyorsa suçlu hakem değildir..İstediği oyuncular alınmadı diye tavır yapan kişi de hakem değildir..Suçlu kim,tabi ki Rıza Çalımbay…Rıza Çalımbayın kısa vadede takıma emeği olmuştur ona eyvallah denir ancak uzun vadede takımın başında olmasının imkanının kalmadığı açıkça görülmüştür..Daha öncede dediğim gibi benim gözümde Rıza Çalımbay Sivasspor teknik direktörü değildir artık…
gülkız isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda gülkız'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.02.2013, 19:25   #16
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ya bukadar şerefli maçlar yenetmek allah herkese nasipetsin bakın f b maçı b j k maçları ayıbıda bilmiyor bunlar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,bizde sıvasta gerekeni yapalım maçlarda ol mazsa böyle neyacaz başka ne yapanım başka
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2013, 19:32   #17
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 776 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Çok yumuşak bir açıklama gereken özveri gösterilmemiş.
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2013, 19:36   #18
serkan_ozcan58
Yiğido

serkan_ozcan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

157 Mesajına 222 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkan_ozcan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

yönetim geç bile kaldı bu açıklama için dün futbol analizde de izledik rıza hoca tek kaldığı söyledi basın açıklamalarında artık yeter hakkımızın yendiği yönetimimizin artık sesi gür çıkmalı...
serkan_ozcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda serkan_ozcan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.02.2013, 20:41   #19
lanbilal
Acemi Yiğido

29 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 lanbilal FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Açıklamamız yumuşak da olsa tepki niteliğinde olduğundan yapılması gerekliydi. Fakat arkadaşlarımızın da dediği gibi geç kalınmış bir açıklama. Bu aralar hem bizim maçlarımızda hem de bütün maçlarda hakem hataları aldı başını gidiyor. Maç katletmekten zevk alır hale geldi bunlar. Aldıkları parayı nasıl gönül raharlığıyla yiyorlar anlamıyorum.
lanbilal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda lanbilal'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.02.2013, 07:40   #20
hüso58
Yiğido

hüso58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 475 hüso58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bunla istanbul yalakalrı gardaş sivasa maçmı verirler
hüso58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
açıklama, kulübünden, sivasspor