Fotoğraftaki bu sahneler çok ama çok düşündürücü...
Futbol terörüne en iyi örnek sahnedir...
Holiganlığın ta kendisidir..
Aileleri Sivas'a maç izlemeye gönderiyor, bir kısım ahlak yoksunu insan grubu üzerlerine çullanarak adeta savunmasız insanın linç edilmesine çalışılıyor.
İnsanlıktan utanılacak görüntüler.... Demek ki bunlar insanlıktan nasibini almamışlar...
Bu arada güvenlik görevlilerinin, bu taraftar denilen zevatları topyekün otobüslerine göndermemelerine de anlam veremedim...
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Fotoğraftaki bu sahneler çok ama çok düşündürücü...
Futbol terörüne en iyi örnek sahnedir...
Holiganlığın ta kendisidir..
Aileleri Sivas'a maç izlemeye gönderiyor, bir kısım ahlak yoksunu insan grubu üzerlerine çullanarak adeta savunmasız insanın linç edilmesine çalışılıyor.
İnsanlıktan utanılacak görüntüler.... Demek ki bunlar insanlıktan nasibini almamışlar...
[U]Bu arada güvenlik görevlilerinin, bu taraftar denilen zevatları topyekün otobüslerine göndermemelerine de anlam veremedim...[/U]
onların tek derdi Sivasspor taraftarına nefes aldırmamak ve üniformayla hava atmak abi...ondan bu futbol teroristlerini göndermemişlerdir...zaten üstlerini başlarını da zahmet edip aramamışlar baksana!
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
belki biz tarafız tüm türkiyede şöyle bi anket yapılsa eminim trabzon şampiyon olur,soru şu türkiyede taraftarı en çirkef takım hangisidir?=sizce??????:confus ed:
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bunlarin alayi korkak 10 hamsi arasinda izledim 2-0 dan sonra kudurdular birinin ustune yurudum hic biri sesini cikaramadi. ben biraraya gelince adam oluyorlar saniyordum 10 tanesi 1 adam etmedi :-)
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı sawyer5892'a Teşekkür Ediyor...
bunlarin alayi korkak 10 hamsi arasinda izledim 2-0 dan sonra kudurdular birinin ustune yurudum hic biri sesini cikaramadi. ben biraraya gelince adam oluyorlar saniyordum 10 tanesi 1 adam etmedi :-)
ben de trabzonlularla izledim maçı ağzıma geleni de saydım çıt çıkaran olmadı... siz bakmayın bunların böyle olduğuna...bu hamsiler kılçıksız