Acemi Yiğido
28 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 489
|
Cevap: Sözde yorumcu (!) olcay Çakır
Herkes haklı ,
Eğer bir yönetici heyacanını kaybetmişsse işi olacağına bırakır,
Sivasspor yönetiminde heyacan kalmamış,ilgi ,alaka kalmamış,herkes suyu akışına bırakmış,
İBB yi yen,fena sayılmayacak bir oyun oyna ,arkasından galatasarayın şampiyonluğunu ilan et,devamında trabzon sporun kupa finalini,Hele trabzon uyumaya başlamıştı,her an gol de atabilirdik,trabzonla bizde uykuya daldık ve erken uyanan trabzon oldu,Rıza çalımbay uyumaya devam ediyor,defans tel tel dökülüyor,yol geçen hanına dönmüş,aylardır böyle,navratil tam bir patlamış teker gibi,elimde elaman yok diyemessin,yapamıyorsa kes kardeşim gençlerden koy hiç olmassa tecrübe kazanır,nasıl olsa en kötü ihtimal aynı olacak.
neticede galatasaraya şampiyonluğu ,trabzona kupa finalini yaşattık,şimdi sıra karab üğe liğde kalma coşkusunu yaşatacağız,bizde arkamıza baka baka alt liğe yürüken ,rıza çalımbayın gerekçesi ne olacak bilmiyorum,
''heralde Pedriel kurtarıcılık görev ini yapamadı,enaramo beklediğim performansın altında idi,kamille hep sorun yaşadım yarım devrelik adamdı,ugur çok iyi ama seyirci baskısı vardı,şeşu kafasına göre oynadı,Hakan tecrübesizdi,Mehmet nas ile kadir,yaşlıydı,Erman her zaman iyiydi de ara sıra küsüyordu,Erhan güven iyi ama uyum sağlayamadı,navratilde bu sene hep form düşüklüğü var,Ziya çok iyi ama savun ma alanını çok terk ediyor hücuma çıkıyor,yeri boşalıyor.geri gelmekte Geç kalıyor(!) Reinof zaten problemdi,ümit sakatlıkla geçti,hayrettin yaşlandı,Cihan tam istediğim gibi oldu ama lig bitti,Borjan ne diyim kardeşim iki kaftada 15 gol yenirmi ,benmi geçeyim kaleye vs.vs.
Benim istediğim taktikleri ,oyun düzenini yapamadılar
Takım yetersiz ,istediğim adamları almadılar,benden bu kadar''
''At sahibine göre kişner''diye boşuna dememişler.
|