Alıntı:
Poyrazcan Nickli Üyeden Alıntı
Bu görüşe katıldığım ve katılmadığım noktalar var.
Takımımıza iki tane genç oyuncu kazandırdı, Mecnun başkan yok iken iyi idare etti vs diyorsunuz.
Son paragrafda 'teknik direktörlüğü beceremiyor' diyorsunuz.
Bu takım, böylesine zayıf ve de dar bir kadro ile başarılı olmuştur bence.
Alın Akhisar'ı bir kenara. Ligin en ucuz kadrosu Sivasspor'dur.
Maalesef ucuz etin tiridi böyle oluyor.
Yönetime benden bir dost uyarısı; seneye en az ama en az üç tane direkt oynayacak nokta transfer yapılmazsa bu takım geldiği yere gider!
Karınca bir sıçrar iki sıçrar... Misali!
|
Benim anlatmak istedigim , RIZA Hoca süper Transferler yapti , onda problem yok , lakin bunu her Teknik Adam yapar, yardimci antrenör gönderiyor , görüntüleri izliyor, önemli olan oyuncuyu Transfer ettikden sonra oynatabilmek.
Dilektiflerde bulunmak vesaire.
2. ci evet Takimi Mecnun Baskansiz , iyi idare etti, ama istikrarsiz , bir Takim olduk, bunun en büyük nedeni ayni oyunculari oynatmasi, yeni alinan oyunculari oynatmamasi.
Abdulkadir gercekten kötüyse, Bucaspor'da , Samsunspor'da , Kayserispor'da bukadar basarili olmasi tesedüf mü? PTT 1 ligde zihinsel olarak daha iyi oynuyorlar, mac falan yatmiyorlar. Yani daha cekismeli gecebiliyor. ama sirf yönetim aldi diye oynatmadi!!!
Tabiki bende karsiyim , mesela cok istedigi Hamdallah alinabilseydi, süper olurdu , yönetim biraz cimli oda dogru, lakin Bülent Uygun döneminde , hangi yildiz oyunculari aldik ki, uzuz oyuncular alarak , takim ruhuyla oynadik,.
Sivasspor cok egoist oynayan bir Takim , 3 sene önce, egoist oynamiyorduk.
Takim, Taraftar, top toplayici, Yönetim ,ve teknik direktör ün destekleriyle bütünlesip oynuyorduk, Uygun Hoca, takimi cok iyi atesliyebiliyor, bunu RIZA HOCA yapamiyor.
Mesela tuhaf degilmi ???. Karabükspor ile Sivasspor, 3 veya 4 hatta büyütülmüs Takimlara karsi daha ciddi oynuyor , ve kazanabiliyor ,yani oyuncular mac seciyor gibi.