Cevap: Dünya Sivas'ı yazdı!
Roberto Carlos gibi bir yıldızın Sivasspor’a gelmesi Sivas’ımız için bulunmaz bir reklamdır.
Böylece Sivas’ı ve Sivasspor’u artık tüm dünya duyacak.
Carlos’un Sivas’a geleceğini ilk duyduğumda epey heyecanlamıştım.
Bir çok arkadaşla yeni hocamızın tecrübesi konusunda epey tartıştık. Fakat sonunda ise Sivas’ımız ve Sivasspor’umuz için büyük bir reklam olacağı konusunda hepimiz buluştuk.
Bu açıdan bakıldığında Carlos döneminde Sivas’ımızın büyük bir sükse yapacağı gerçeğini herkesin görmesi gerek.
Bize Roberto Carlos gibi bir yıldızı kazandıran başta Mecnun başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
İnşaallah yerinde transferler ve taraftar desteği ile göz bebeğimiz Sivasspor’umuzun başarılı olacağına inanıyorum.
Kesinlikle Sivas’ımız için bu bir başlangıçtır, inşaallah bundan böyle bunun devam edeceğine de inanıyorum....
Bize düşen görev ise, misafirimizi en güzel şekilde ağırlamak ve bizi izleyen dünyaya ilimizi ve takımımızı en güzel şekilde tanıtımına katkı sağlamaktır.
Eminim elimizdeki bu fırsat her zaman elimize geçmez.
Menejer bir arkadaşın bana söylediği, eskiden Sivas ismini duyduğunda yüzünü çevirenler şimdi Sivas'a gelmek için can atıyorlar dedi.
Şahsen ben bunu bizim için bulunmaz bir nimet olarak görüyorum.
Acaba böylesine bir totoyu bir daha tutturabilirmiyiz???
|