Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Carlos, efsaneler maçında oynayacak
Alt 08.06.2013, 15:36   #11
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Carlos, efsaneler maçında oynayacak

Şu saatten sonra herkes üstüne düşen görevi yerine getirmeli ve yönetime, teknik ekibe, takıma yardımcı olmalı. Eleştiriler yapıcı olmalı.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2013, 15:55   #12
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

aman sakatlanıp makatlanma carlos...SİVASSPORUMUZU başarıyla temsil et sen Artık YİĞİDOSUN ne de olsa....
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.06.2013, 16:56   #13
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1099 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yeter ya yeter , ne istiyorsunuz , RIZA CALIMBAY diyorsunuz dahaya, artik geriye bakmayin en gicik oldugum nokta ya, ileriye bakin ecccük be. insaf ya.

Cok bos konusuyorsunuz bos, adam 1 mac oynarsa ne olacak he söylermisin, YILMAZ VURAL da bos bos tavla oynuyor , RIZA CALIMBAY'Da BJK'NIN kök'ünü yiyor bitiriyor sözleriyle.

Hem önce vizyonsuz diyorsunuz, simdide geri dönsün RIZA diyorsunuz , ne buya.

Vallahi anlamak sizi cok zor , anlamiyorum.

Büyük transfer yok , diyorsunuz, Baskan hep büyük transferler ile mesgul , teknik patron Carlos aracilyila , hemde Sivasspor nasil büyük takim olur, onun hayalinde.

Yetti artik ya , lütfen böyle yorumlari birakin.

Adam'in kültürü farkli eger karisiyla veya savgilisiyle sevisiyorsa sanane be kardesim ,sana ne be abim.

ille de haber olsun , Sivasspor zarara girsin dertlerindeler bunlar inanmayin , yeter inanmayin , ya.
Uslu ol ,rahat ol saygisizlik etme.Benim senin gibi 17 yasindaki cocuklarla isim olmaz.Daha gecenlerde Turan 59´a saygisizlik yaptin.Sen önce büyüklerinle konusmasini ögren bakayim.Banada kardesim diye hitap etme.Senin ahlak kavramin Almanya´da okulda gördügün ahlaksa biz Türkler onu kullanmiyoruz.Bende Almanya´da yasiyorum tam 34 yildir. Bizim kendi kültürümüze has ahlak kurallarimiz vardir.Biz bunlari kullaniriz.Cocuklarimiza bunlari asilariz.Tanimadigin ve kendinden büyüklere ne zamandan beri kardesim diye hitap ediliyor?
Milliyet gazetesi bu olayi görüntülemis ,ben diyorumki böyle bir hocayi hangi futbolcu sayar ve sever.Konu bu, sen konunun disina cikmissin.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.06.2013, 17:04   #14
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 786 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Yaygarada üstünüze yok, pes artık...
Yahu adam bir 90 dk top oynayacak ne var bunda ?
Adamın özel hayatı kimseyi ilgilendirmez. Siz sahada vereceklerine bakın...
Gelmeden kovmayı düşünüyorlar yaaa...
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2013, 17:06   #15
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1099 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
ozledımeskıyı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yalnız siz de deyimleri hiçe saymışsınız benim bildiğim Gelen, gideni aratırmış.
Ve bu söze uyarsak hiç teknik direktör değişikliği yapmamız lazım gelir.
Bu atasözü tam komedi oldu bende farkettim yazdiktan sonra degistir butonu olmadigindan degistiremedim.Fakat dikkatli bir okuyucu olarak benden sana kocaman bir tesekkür.Saglicakla kal.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.06.2013, 17:54   #16
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 761 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Uslu ol ,rahat ol saygisizlik etme.Benim senin gibi 17 yasindaki cocuklarla isim olmaz.Daha gecenlerde Turan 59´a saygisizlik yaptin.Sen önce büyüklerinle konusmasini ögren bakayim.Banada kardesim diye hitap etme.Senin ahlak kavramin Almanya´da okulda gördügün ahlaksa biz Türkler onu kullanmiyoruz.Bende Almanya´da yasiyorum tam 34 yildir. Bizim kendi kültürümüze has ahlak kurallarimiz vardir.Biz bunlari kullaniriz.Cocuklarimiza bunlari asilariz.Tanimadigin ve kendinden büyüklere ne zamandan beri kardesim diye hitap ediliyor?
Milliyet gazetesi bu olayi görüntülemis ,ben diyorumki böyle bir hocayi hangi futbolcu sayar ve sever.Konu bu, sen konunun disina cikmissin.
Öncelikle sunu belirtmek isterim ki , ben be kardesim ,sana ne be abim dedim-. (Tabi size ne yazsaydim daha iyi olurdu)

Ayrica ben genel olarak yazdim , siz bu husus ile birsey yazdigniz icin sizi alinti yaparak yazdim , benim burada tek düsündügüm Sivasspor'un gelecegidir.

Desteksiz hic bir TAKIM sampiyon olamaz bunu hatirlatmak istiyorum , onun icin birkerede yönetime ve Sivasspor'umuza sahip cikalim , taraftarlarimiz, gurbetci taraftarlarimiz, dan Futbolcularimiz, dan teknik Heyetimiz , den Yönetimimize kadar her beraber bütün olalim , düsüncesine sahip birim ben.

Eger yanlis düsünüyorsam lütfen , lütfen bildigendirin beni.

2'cisi ise benim kücüklere sevgim , büyüklere de saygim var , bunu ister okul toplumunda ister aile toplumunda ister misafir, ister disardaki insanlar veya yabancilar olsun.

Kültür nedir, hangi ülkelerde hangi kültür var , onu cok iyi bilir ve ona göre hareket ederim.

Saygisizlik , küfürleri basar isen olur. Tamam belki bir konuda hakli olabilirsiniz, sinirlendigim zaman , biraz hisli yazip bazi kisilerin yanlis anlayacagi sekilde yazmis olabilirim , bunu da kabul etmesini de bilirim.

Son olarak akil yasta degil bastadir , yani herkes önemli birsey düsünüyorsa bunu paylasabilir , burada yas ayrimciligi yapmak istemiyorum.

Eger sizi kiracak birsey yazdimsam daha özür dilerim.

Saygilarimla...
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.06.2013, 18:23   #17
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Carlos İstanbulda kalmadı ki neyin yalanı bu beyler her duyduğunuza inanmayın, o haber eski. Gazeteciler baktılar carlos gelmiş 2 3 senelik haberi tekrar verdiler. Adam Sivas'dan sonra İspanya'ya gitti direkt.

Basın iyi yemiş beyninizi hala şu basına güveniyorsunuz ya başka bir şey demiyorum.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2013, 18:24   #18
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

***bence bu sene
zordurumlarda erdoğanda carlos ta forma giyse fena olmaz.
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2013, 18:38   #19
buneyav
Acemi Yiğido

buneyav - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 buneyav FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maç kaçt arkadaşlar saat
buneyav isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.06.2013, 19:20   #20
keko 58
Tecrübeli Yiğido

keko 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

612 Mesajına 1.144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 653 keko 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
buneyav Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maç kaçt arkadaşlar saat
Kardesim
2. Yorum gormedin mi? Orda yaziyo!

KAMIL GROSICKI
Tęsknimy za tobą
keko 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda keko 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
carlos, efsaneler, maçında, oynayacak