Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Uslu ol ,rahat ol saygisizlik etme.Benim senin gibi 17 yasindaki cocuklarla isim olmaz.Daha gecenlerde Turan 59´a saygisizlik yaptin.Sen önce büyüklerinle konusmasini ögren bakayim.Banada kardesim diye hitap etme.Senin ahlak kavramin Almanya´da okulda gördügün ahlaksa biz Türkler onu kullanmiyoruz.Bende Almanya´da yasiyorum tam 34 yildir. Bizim kendi kültürümüze has ahlak kurallarimiz vardir.Biz bunlari kullaniriz.Cocuklarimiza bunlari asilariz.Tanimadigin ve kendinden büyüklere ne zamandan beri kardesim diye hitap ediliyor?
Milliyet gazetesi bu olayi görüntülemis ,ben diyorumki böyle bir hocayi hangi futbolcu sayar ve sever.Konu bu, sen konunun disina cikmissin.
|
Öncelikle sunu belirtmek isterim ki ,
ben be kardesim ,sana ne be abim dedim-. (Tabi size ne yazsaydim daha iyi olurdu)
Ayrica ben genel olarak yazdim , siz bu husus ile birsey yazdigniz icin sizi alinti yaparak yazdim , benim burada tek düsündügüm Sivasspor'un gelecegidir.
Desteksiz hic bir TAKIM sampiyon olamaz bunu hatirlatmak istiyorum , onun icin birkerede yönetime ve Sivasspor'umuza sahip cikalim , taraftarlarimiz, gurbetci taraftarlarimiz, dan Futbolcularimiz, dan teknik Heyetimiz , den Yönetimimize kadar her beraber bütün olalim , düsüncesine sahip birim ben.
Eger yanlis düsünüyorsam lütfen , lütfen bildigendirin beni.
2'cisi ise benim kücüklere sevgim , büyüklere de saygim var , bunu ister okul toplumunda ister aile toplumunda ister misafir, ister disardaki insanlar veya yabancilar olsun.
Kültür nedir, hangi ülkelerde hangi kültür var , onu cok iyi bilir ve ona göre hareket ederim.
Saygisizlik , küfürleri basar isen olur. Tamam belki bir konuda hakli olabilirsiniz, sinirlendigim zaman , biraz hisli yazip bazi kisilerin yanlis anlayacagi sekilde yazmis olabilirim , bunu da kabul etmesini de bilirim.
Son olarak akil yasta degil bastadir , yani herkes önemli birsey düsünüyorsa bunu paylasabilir , burada yas ayrimciligi yapmak istemiyorum.
Eger sizi kiracak birsey yazdimsam daha özür dilerim.
Saygilarimla...