Alıntı:
Besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı
Bu haberlere alışmamız lazım, Carlos tüm Dünya'nın takibinde olan bir isim.
Bizim Carlos'a ihtiyacımızdan çok Carlos'un bize ihtiyacı var, kısa sürede böyle bir başarı yakalamışken ayrıca taraftar ve yönetim baskısının olmadığı Sivasspor'da daha çok pişmeye ihtiyacı var bu yüzden de Carlos'un en az 2 yıl Sivasspor'da kalacağına eminim.
Carlos'un yerinde başka bir Hoca olsa kafası karışır diye düşünürüm ama Carlos bu durumları aşmış birisi, reklamın iyisi kötü olmaz diyip Avrupa hedefine emin adımlarla gidelim...
|
Ağzına sağlık hocam, tam aynısını ben diyecektim. Bu tür haberlere alışmamız lazım ve duyunca paniklememek gerek. Aslında bu konularda son derece tecrübeliyiz. Her türlü yalanın dolanın en alasını gördük, duyduk. Velev ki yalan olmasa bile Carlos'un kısa vadeli hesaplar yapacağını düşünmek saflık olur.
Carlos on haftada başarılı oldu Valencia talip oldu, sezon sonuna doğru aynı başarıyı sürdürürsek Real Madrid'le adı anılmaya başlar. Bunlara hazırlıklı olmamız lazım. Büyüklük budur, hakkında çok söz çıkar, çok dedikodu olur. Ancak bütün bu koşullar altında yürüyüşü devam ettirmek aslolandır.
Sivasspor yönetiminin Carlos'la birlikte ortaya koyduğu bir vizyon ve strateji var. Bu strateji kapsamında en az iki yıl ve hatta üçüncü yılla birlikte Carlos'un Sivas'a en az bir kez şampiyonluk getireceğine gönülden inanıyorum.
Birkaç maçlık tahminler ve anlık zihinsel değişiklikler değil bahsettiğim, ayakları yere sağlam basan bir strateji. Sivasspor yönetim-Carlos ortaklığında koyduğu en az iki yıllık bu stratejinin daha başında! Uzun vadeli düşünelim, anlık değişim veya haberlerle büyük resmi kaçırmayalım.