Alıntı:
infial§ Nickli Üyeden Alıntı
Maça 10 dakika kala gelirseniz kapıda beklersin,ben Burda suçu taraftara buluyorum zamanında gelinde koltuğunuza bulursun kapıda da beklemezsin bizimkiler alışmış maça 5 dakika kala gelmeye son 5 dadika çıkmaya
|
Hocam yazdıklarımı tam olarak okumadınız sanırım. İşten azıcık olsun erken çıkma şansım olsaydı zaten zamanında yerimi alırdım. 18.30da işten çıkmama rağmen koştura koştura stada geldik. Kapıda kalmak, geç girmek de problem değil. 10 dakika geç girsem de sorun olmaz. Sorun içeride olanlar.
Alıntı:
alemdarlar Nickli Üyeden Alıntı
Maraton'a önemli maçlarda yoğunluk var. Alışacaksınız gerekirse çatıda izleyeceksiniz. Sistem, düzen ve adamın kafası çöker böyle maçlarda. Trabzon maçlarında millet üstüste izliyordu. Yani dedimya önemli maçlarda Maraton'da anı yaşayacaksın.
|
Kardeşim stad dolsun tamam ama alabildiği kadar dolsun. Merdivenler de dolduğu vakit zaten takımımız ceza alıyor. Sorun bu.
Alıntı:
58_SEMİH_58 Nickli Üyeden Alıntı
Bazılarının yorumlarından yola çıkarsak burada şuçlu durumda olan güvenlik veya emniyet değil.Tüm suç kız arkadaşıyla maça giden abimizde.
|
Malesef kardeşim..