Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
hocam eleştire tabiki olacak, zaten hepimiz de malum eksikleri görüyoruz, acilen şart olan takviyeler yapılmalı diyoruz fakat bunu dile getirirken ifade tarzı alaycı olmamalı diye düşünüyorum...hele ki bu kişi başkansa...başka yöneticilere böyle bir ifade kullansanız hiçbirine bişey demem ama bu takımı bataklıktan buralara getirip gecesini gündüzüne katan başkan için bu tarz söylemleri haketmiyor..zaten mecnun başkanın çeyreği kadar çalışssa o diğer sözde yöneticiler bu takım daha da farklı yerlerde olurdu....ve merak etmeyin devre arası transfer zor olsa da gereken takviyeler için çalışmalr sürüyor...
|
haklısınız orda da hitap tarzı olarak biraz daha düzgün eleştri yapabilirdim herkesten özür diliyorum maksadım saygısızlık yapmak değildi. diğer takımlar arka arkaya transfer yaparken biraz sinirlendim acaba geri mi kalacaz diye endişem bu yöndeydi. başkanımızdan son derece memnunum o konuda hiçbir sıkıntı yok 3 temmuz olaylarında da neler çektiğini hepimiz biliyoruz ama işte taraftar olarak korkuyorum şu şartlarda türkiye kupası oynayacaz ve bir iki tane kilit oyuncumuz sakatlansa yerine sokacağımız oyuncu sayısı yok denecek kadar az