25.02.2014, 22:15
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 656 ![34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR](images/reputation/reputation_pos.gif)
|
Cevap: Roberto Carlos Umutlu
öncelikle elazığ ve eskişehirin çok borcu var bu takımlar şimdi küme düşşe doğru 3.lige doğru yol alırlar ,sivassporun bu takımlarla transfer yarışına girmesi mantıksız,neticede yaptığımız transferler tutmadı ,tutsaydı daha üstte olurduk,r.carlos çiçeği burnunda yeni hoca ,takım şuan zirvedeyse onun sayesindedir,elbetteki hataları vardır,bizde elimizden geldiği kadar doğru gördüğümüzü burdan yazıp uyarıyoruz,sanki hoca bizi okuyormuşgibi yenldiğimiz kayseri maçı hariç ,tüm kaybettiğimiz maçlarda rakiplerimiz bizden iyioynayarak kazandı,bizden daha çok istediler,bizden daha çok koştular,bizden daha çok yardımlaşmalı oynayıp kazandılar,busezon büyük takımların bile deplasman fobisi var,herkes kendi evinde canavar kesiliyor,takımda ilkyarıya oranla düşüş var,bunda sezon başından beri hep aynı 11 oynamamızın da etkisi vardır ,mental yorgunlukmu diyorlar işte ondan var.kasımpaşa maçını hem hoca hem futbolcular hemde bizler unutmalıyız ,bjk nin ve gsnin ts nin sivasa geleceğini hesaba katıp ,2.lik için matematiksel şansımızın devam ettiğini ,oyuncularımızın ve hocamızın geçmiş maçlardaki hatalardan ders çıkarıp ona göre oynamasını bekliyorum deplesmanlarda birazdaha kontrollü ve yeri geldiğinde takım halinde defans yaparak oynamayı denemek lazım,r.carlos hocamıza ve oyuncularımızada sonuna kadar güveniyorum,evet kasımpaşa maçında üzüldük,kızdık ,sinirlendik ,maçı canlı izlerken insan dahada kötü oluyor ,o maç bitti gitti artık,ben umutsuz değilim ilkyarıyı ilk4 içinde bitiren takım 2.yarıyıda ilk 4 içinde bitirecektir ,öyle 8. 10. bitirmeye razıyım diyenler gerçekten samimilerse 250 $ rına benle iddaya girsinler bu takım ilk 4 5 dışında kalmaz ,enbüyük rakip karabük ,ts eskişehir,bursa onlarda sivasspordan çok üstün futbol oynamıyorlar inşallah avrupaya gideceğiz şampiyonlar ligi olursa müthiş olur
|
|
|