Cevap: YÖNETİME SORUYORUZ??
Kişinin her fikri kendisini bağlar. Herkesin bir düşüncesi vardır hakeza.. Özellikle ligin ikinci yarısında tüm takımlar atılım yaparken biz adeta uyuduk. Uyumakla kalmadık geriye gittik/gidiyoruz. Sebeplerini aslında biliyoruz ve bilmemezlikden geliyoruz. Uyanık taraftarlarımız 2-3 sebep bilirken, maç taraftarları kaleciye bahane buluyor hakeme buluyor ona buluyor buna buluyor. Hepsini geçtim dibe vuruyoruz. 2 hafta sonra sonlara gideceğiz ve birden 3-4 hafta sonra bir bakacağız ki küme düşme hattına girmişiz. Bunun sorumlusu kimdir bunu da üç aşağı beş yukarı biliyoruz. İşte buda bizim aldığımız sonuçları bu saatten sonra değiştirmeyecek.
Sorumsuz futbolcularımıza mı kızalım ( olur olmaz kartlar, olur olmaz hareketler, şahsi oynamalar vesaire), sırf para harcamayalım Avrupaya gitmeyelim diye transfer politikasını değiştirmeyen yönetime mi kızalım ( Kamilin gidişi, forvette oynayabilecek durumda olan Türk oyuncuların kiralık verilmesi, sırf yabancı diye resmen bidon alınması vesaire).. Kime kızalım bilemiyoruz. Zavallı kaleci (-ki iyi kaleci olmadığına kanaat getiriyorum) defansın göbeğinin yetersizliğinden bir dünya gol yemesi, Aydın efendinin herşeye ben demesi, Aatıfın havalara girmesi, Burhanın saman alevi gibi oyunu, Utakanın yokluğu, Korcanın nasıl bir sakatlık geçirdiği, Da Costanın cezası, Kadirin misyonu, Hakanın forumsuzluğu, yahu bir dünya sorun var. Carlosun donelerinin yetersizliği -ki bunda bana göre suçu yok- alternatifsizlik bütün bu sonuçları ona da bizede yaşatmasına vesile oldu.
Bundan sonra hadi bakalım eline koluna sağlık derler. Bizleri bu kadar Sivasspordan soğutmayın beyler. Başka bir markamız yok bu şehire dair. Oynamayın hayallerimizle oynamayın güzelliklerimizle. Rica ediyoruz sizden. Kim bir adım öne çıkıp konuşacaksa konuşsun ama yapmayın lütfen bunları bize...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|