Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 
|
Cevap: Yorumculardan İsyan!
tmm kötü oynuyoruz ,tmm ara transferde hata yaptık,tmm yanlış sistemle oynuyoruz,tmm kadrozafiyetimiz var dar kadroyla oynuyoruzda ,bunlar bizi ilgilendiren konular ,birçok maçta eksik bırakıldık hakemler tarafından,gs maçında 4 oyuncumuzu kaybettik 3 hafta kendimizi toparlayamadık,haksız yönetimler yüzünden kadiri ve cicinyoyu kaybettik ts maçını kazanamadık,bu hakemlere ne oluyor ?,sivassporla alıp veremedikleri nedir?,bunu sadece son 1 2 haftada yapılan haksızlıklara göre söylemiyorum,özellikle bülent hoca bu takımı bıraktığı ,zamandan beri hakemlerin üstümüze oynadığı için söylüyorum,sivassporu takip edenlerde bunu ço0k iyi bilir,rıza hocayla ,ligde hakemlerin bizi düşürmek için tüm çabalarıına rağmen ligde kaldık,avrupaya 1 puan yüzünden gidemedik,aynı senaryolar r.carlos dönemindede uygulamaya konuluyor,son gençler maçında ve erciyes maçında toplam 5 puanımız gaspedildi,birmaçta 4 penaltı pozisyonu var 3 lehimize 1 aleyhimize bakıyoruz lehimize olanlar yüzde yüz pozisyonlar aleyhimize verilen resmen hakemin art niyetli düşte verim penaltıyı dediği ucuz penaltı , ,bu pozisyonlara ne hikmetse o kale arkalarındaki hakemler 2 3 metre mesafede pür dikkat seyrederken ,nasıl görmezler ,nasıl görmemezlikten gelirler ,bu işi niye yaparlar evine bu haram ekmeği nasıl götürürler ,nasıl kafalarını yastığa koyup uyurlar anlamak mümkün değil ,bu adamlar nediye hakemlik yaparlar ,sivasspor sadece orta hakemle değil,6 hakeme karşı mücadele ediyor,bünyamin gezerin ve diğer yorumcuların bile böyle dikkatini çekiyor sabrını taşırıyorsa gerisini biz düşünmeliyiz,öncelikle haksızlığa karşı suskun kalmak dilsiz şeytan olmaktır,herkes biliyor türk futbolundaki bu dengesizlikleri,haksızlıkları, fakat sesini çıkaramıyorlar,çıkartmıyorlar tff ye yürüyelim sesimizi duyururalım dedik 20 kişi anca geldi,ne yapmak lazım bilmiyorumki ,şimdi 5 10 bin kişi toplansak yürüsek çelenk bıraksak buseferde tff yi ateşe veririz diye korkuyorum,böyle şeyler olmadan tff aklını başına almalı türk futbolunu içinden çıkılmaz hale getirmeden türk futbolunun başından kurullarıyla mhk ,pfdk vs.. ile birlikte istifa etmelilerdir
|