Cevap: Site Yönetimine Eleştiri ...
SİTE yönetiminin hassasiyetini anlıyorumda ,normal günlük haberi internet gazetesinden yada x bir siteden öğrenmek okumak değil mesele,olaya siyasi yönden değil sivassporun doğal taraftarı ve meclistede sivassporun hakkının yenildiğini haykıran bir değerli sivas evladının , taraftarı olduğu takımın sitesinde senede 1 gün rahmetle minnetle anılmasıydı ,birileri gibi 6 yılda bir gelip sivas atkısını boynuna takan değil , boynundan sivasspor atkısı inmeyen biriydi ,burada anılması bu kadar niye mesele oluyor, neyin hassasiyeti onuda anlamış değilim,bugün ülkenin heryerinde pkk liderinin posterleri asılıyorken yandaşları miting bile yapıyorken ,kimsede sesini çıkartmıyorken ,sivasın haklarını ,sivaslının haklarını ,sivassporun haklarını ,dünyadaki tüm müslüman ve türk devletlerinde yaşayanların haklarını hukuklarını hertürlü tehditlere rağmen savunmuş, neredeyse tüm diğer siyasi görüşlere sahip kişilerin saygıyla andığı birinin fotoğrafının burada yayınlanıp altınada yiğidolar seni unutmayacak yazısı yazmak niye bukadar mesele oluyor? onu anlamıyorum ,gören görmeyende terör örgütü liderini anıyoruz sanar,efendim deniliyorki sivaslılar nette haber başlığı var gidin orda anın neyazacaksanız orda yazın ,bikere orası suyu kurumuş değirmen gibi olmuş ,keyfi şekilde insanlar banlanıyor ,kıyamete kadar haKsız şekilde yasaklanıyor,hatta yeni üye kaydı yapılmıyor,kayıt olmaya çalışanlarında üyelik onaylanması yapılmıyor ,elbetteki site yönetiminin bileceği iştir ,sadece üzüldüğümü belirtmek istedim
|