Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Geçen yılmıydı önceki senemiydi bilmiyorum Fenerbahçenin CAS daki davasında devam kararı verilmiş fakat gurup aşamasına gelindiğinde FİFA olmaz kardeşim denmişti. O sene cezasını çekmiş sayılan Fenerbahçenin bir sene cezasından düşülmüştü. Emsal denen bir olay gerçekleşirse bizde elemelerden devam edip gurup aşamasında FİFA tarafından ''olmaz kardeşim'' e toslayabiliriz. Ama cezamızıda çekmiş olacağız. Ben bu yönde bir karar bekliyorum açıkcası ama pekde umut bağlamamak lazım...
|
Yanlis biliyorsun gardas..
1- Fifa bu islere karismadi
2- Gecen sene FB ve Bjk hizli yargilanma istedi. Cünkü normal yargilanma CAS'ta 6 ay sürüyor. Hizli yargilanma olmasina ragmen kararlar kura cekimine yetismedigi icin her iki takimda kuralara katildi ve maclarini oynadi.
UEFA her iki kulubede sartli izin verdi yani. Sart ise olumsuz CAS kararinda her iki takiminda devam eden kupadan men edilecekleri ve yerlerine Türkiye'den baska takim alinmayacagi idi. Eger UEFA izin vermeseydi FB ve BJK nin yerine Kayseri ve Kasimpasa katilacakti.
Éskisehir ve Sivasspor'da yine hizli yargilanma istedi.
Ama gecen seneye oranla tek fark: Karar maclardan önce cikacak
eger kulüpler adina olumsuz karar cikarsa yerlerine Türkiye'den baska takimlari alacaklar. Karar kulüpler adina olumlu cikarsa Sivasspor'da, Eskisehirspor'da hic birsey olmamis gibi kupalara normal katilacak!
Gecen sene Bjk ve FB kupalara sartli takilmis ve elenmedikleri icin men edildiklerinde o sene cezanin bir yili cekilmis olarak sayildi.
Eger elenmis olsalardi cezalar bu seneden gecerli olacakti!!