Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gözler CAS'a Çevrildi
Alt 05.07.2014, 15:00   #11
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Gözler CAS'a Çevrildi

ya ne kadar karamsar taraftara sahibiz hayret dogrusu cas cezayı kaldıracak çünkü ellerinde delil yok hepsi uydurma varsayım ben inanıyorum yolumuza devam edecegiz.haa olmuyada bilr o zamanda lige hazırlanır seneye gideriz avrupaya ne olacak yani önemli olan sivassporun bu seneki başarısına biraz daha ekliyerek ilk 3 hedefiyle başlamasıdır.o zaman avrupa cepte olacak zaten.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda pover58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.07.2014, 15:05   #12
USTA 571
YASAKLI ÜYE

6 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 USTA 571 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu dava castan dönecek!!!!!!!!!! SİVASSPORUMUZ AVRUPAYA GİDECEK 7 temmuz aksamını 4 gözle bekliyorum hamsi kafalılar çırpınacaklar
USTA 571 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda USTA 571'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.07.2014, 15:40   #13
sivasselo
Yeni Yiğido

sivasselo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasselo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Benim hiç umudum yok. Neden diye sorarsanız hani geçenlerde SİVASSPOR- fenerbahçe maçı vardı ve taraftar "Şikeci aziz" diye bağırıyordu. aziz yıldırımda çıktı ne dedi. "Ben şike yaptıysam sizinle yaptım" dedi.
İşte CAS'a kendi ağzımızla itiraf ettik.
sivasselo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2014, 15:54   #14
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçen yılmıydı önceki senemiydi bilmiyorum Fenerbahçenin CAS daki davasında devam kararı verilmiş fakat gurup aşamasına gelindiğinde FİFA olmaz kardeşim denmişti. O sene cezasını çekmiş sayılan Fenerbahçenin bir sene cezasından düşülmüştü. Emsal denen bir olay gerçekleşirse bizde elemelerden devam edip gurup aşamasında FİFA tarafından ''olmaz kardeşim'' e toslayabiliriz. Ama cezamızıda çekmiş olacağız. Ben bu yönde bir karar bekliyorum açıkcası ama pekde umut bağlamamak lazım...
valla fenerinki gibi ertelenip çekeceksek bu seneye razıyım ben. cas zaten uefanın kafadan.. yani afedersiniz it itin kuyruğuna basmaz!
Alt 05.07.2014, 18:19   #15
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçen yılmıydı önceki senemiydi bilmiyorum Fenerbahçenin CAS daki davasında devam kararı verilmiş fakat gurup aşamasına gelindiğinde FİFA olmaz kardeşim denmişti. O sene cezasını çekmiş sayılan Fenerbahçenin bir sene cezasından düşülmüştü. Emsal denen bir olay gerçekleşirse bizde elemelerden devam edip gurup aşamasında FİFA tarafından ''olmaz kardeşim'' e toslayabiliriz. Ama cezamızıda çekmiş olacağız. Ben bu yönde bir karar bekliyorum açıkcası ama pekde umut bağlamamak lazım...
Yanlis biliyorsun gardas..
1- Fifa bu islere karismadi
2- Gecen sene FB ve Bjk hizli yargilanma istedi. Cünkü normal yargilanma CAS'ta 6 ay sürüyor. Hizli yargilanma olmasina ragmen kararlar kura cekimine yetismedigi icin her iki takimda kuralara katildi ve maclarini oynadi.
UEFA her iki kulubede sartli izin verdi yani. Sart ise olumsuz CAS kararinda her iki takiminda devam eden kupadan men edilecekleri ve yerlerine Türkiye'den baska takim alinmayacagi idi. Eger UEFA izin vermeseydi FB ve BJK nin yerine Kayseri ve Kasimpasa katilacakti.

Éskisehir ve Sivasspor'da yine hizli yargilanma istedi.
Ama gecen seneye oranla tek fark: Karar maclardan önce cikacak
eger kulüpler adina olumsuz karar cikarsa yerlerine Türkiye'den baska takimlari alacaklar. Karar kulüpler adina olumlu cikarsa Sivasspor'da, Eskisehirspor'da hic birsey olmamis gibi kupalara normal katilacak!

Gecen sene Bjk ve FB kupalara sartli takilmis ve elenmedikleri icin men edildiklerinde o sene cezanin bir yili cekilmis olarak sayildi.
Eger elenmis olsalardi cezalar bu seneden gecerli olacakti!!
Alt 05.07.2014, 20:15   #16
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1085 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
sivasselo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim hiç umudum yok. Neden diye sorarsanız hani geçenlerde SİVASSPOR- fenerbahçe maçı vardı ve taraftar "Şikeci aziz" diye bağırıyordu. aziz yıldırımda çıktı ne dedi. "Ben şike yaptıysam sizinle yaptım" dedi.
İşte CAS'a kendi ağzımızla itiraf ettik.
Ne demek istiyorsun sen.2005 yilinda bu siteye üye olmussun,aradan gecen 9 yil icerisinde 5 tane mesaj yazmissin.
Sen kimsin ne demek istiyorsun ve gayen ne?Hangi takim adina bu sitede yaziyorsun,onuda aciklarsan en azindan bilmis oluruz.
Tamamen sacmalamissin...
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.07.2014, 20:29   #17
B.DUMANLI
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1085 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Sivasspor herseye ragmen 7 Temmuz tarihinde CAS´dan gelecek sevindirici haber sonrasi,üc yabanci transferinide halledip Avrupa kupasi hazirliklari icin Hollanda kampina cekillecektir.
Sivasspor kulübünün alni aciktir.Kimseye veremiyecegi hesabi yoktur.UEFA ´nin karari normaldi cünki orasi sifir toleranzla hareket ilkesine dayandigi icin Sivasspor´a Avrupa kupalari icin men cezasi verildi.Bu men cezasini herkes zaten bekliyordu,7 Temmuz´daki karar daha farkli olacak ve Sivasspor yoluna devam edecektir.
Bazi kendini bilmezler hala Sivasspor´u suclu gösteriyor olsada,onlardaki kuyruk acisi ve cekememezlik daha dogrusu alamiyacagi kupanin hayaliyle yananlar ve taraftarlarini buna sartlandiranlar en sonunda taraftarlari önünde komik duruma düseceklerdir.Yillardan beri Trabzon´un kötü futboluna care bulamayan yönetim,gecmisteki kupa konusunu gündeme getirerek taraftarini yillardan beri resmen uyutmustur....
7 Temmuz´dan sonra herseyin üzerine bir sünger cekelim,yolumuza bakalim.Artik bu konulari animsamiyalim bile...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı B.DUMANLI'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.07.2014, 22:46   #18
Dua
Yiğido

Dua - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

188 Mesajına 380 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 550 Dua FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

CAS , tan haber geldide bizmi duymadik.
Tolunay Kafkasdan aciklama:

Öncelikli hedeflerinin Avrupa kupalarında gruplara kalmak olduğunu vurgulayan Kafkas, şöyle dedi: "Bunu başarmak için çalışacağız.

Kaynak Sporx
Dua isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2014, 00:11   #19
sivasselo
Yeni Yiğido

sivasselo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasselo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne demek istiyorsun sen.2005 yilinda bu siteye üye olmussun,aradan gecen 9 yil icerisinde 5 tane mesaj yazmissin.
Sen kimsin ne demek istiyorsun ve gayen ne?Hangi takim adina bu sitede yaziyorsun,onuda aciklarsan en azindan bilmis oluruz.
Tamamen sacmalamissin...
Bende birinden bu mesajı bekliyordum. Kim ilk düşecek diye. Eminim senden daha Sivaslıyımdır. Senin gibi boş yazılar yazmam ben. Anladın sen.
Merak ettiysen gayem şu sadece kendi işimize bakalım. Maçlara kendi takımımızı desteklemeye gelelim. O statda bağıranları sende biliyorsun. hangi takımı tuttuklarını az çok tahmin edebilirsin. Şunu istiyorum Sivas'a kim gelirse gelsin amacımız kendi takımımızı en iyi şekilde desteklemek.
sivasselo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.07.2014, 00:26   #20
B.DUMANLI
Usta Yiğido

Türkcen cok basit ve anlamsiz ne demek istedigini anlatamiyorsun galiba.Bir Aziz Yildirim´dan bahsediyorsun,birden takim desteklemeye dönüyorsun.
Sen kimsin be cocuk...

Etiketler
casa, Çevrildi, gözler