Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sonradan Ağlamak Yok!
Alt 15.08.2014, 19:49   #11
58mesut
Yeni Yiğido

11 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 512 58mesut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sonradan Ağlamak Yok!

[QUOTE=ihtiyar yiğido;916937]
Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Resim hiç öyle demiyor, resimde beş gişenin beşininde açık olduğu gözüküyor, çunkü beşindede sıra var, kapalı olan gişede neden sıra olsunki?
Yorumlara bakıyorum nerede ise ellerine sopa alıp yöneticileri dövecekler, kimide, yine siyasi egolarını tatmin etmek için Pasolik kartını kullanıyorlar ve Pasolik almayanları kutluyorum diyor, yoksa Sivasspor umurlarında bile değil, her yazılarında kenarından köşesinden illa siyaset yapacaklar, yani Sivasspor bahane siyaset şahane, burası siyaset yapılacak yer değil dediğimizde, ne yalakalığımız ne yandaşlığımız kalıyor, her türlü iftira mevcut. Hem Sivassporluyum diyeceksin, hemide bilet almayın, Tribünler boş kalsın kimse maça gitmesin diye teşvik edeceksin, bu ne yaman çelişki böyle.
Sıradan şikayet edenlere gelince, sırada bekleyip Pasolik kartını alanlar şikayetçi olmuyor, nedense almaya gönlü olmayan ve hiç sıra beklenmeyen şikayetçi oluyor.
58mesut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2014, 19:58   #12
58mesut
Yeni Yiğido

11 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 512 58mesut FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gişeye hiç gittiniz mi yoksa resimlere bakıp mı sayıyorsunuz orada 5 değil 4 gişe var 1 tanesi off durumunda ayrıca gişelerde farklı işlemler yapılıyor .maalisef kurbanlık koyun gibi kafanızı eğiyorsunuz ,ve dahası...bu arada belki merak edrsiniz 9 adet kombinemi aldım ama arkadaşların passoliglerine tanımlayamıyoruz nedenini ilgili kuruma sorduk sivasspor kombine sistemini henüz hazırlayamamışlar.sizin muhakkak hükümet tarafından tanıdıklarınız vardır bi ilgilenirseniz....(bu arada stad zamanında bitecek konulu yazınızı gülerek okudum..SAYGILAR
58mesut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2014, 21:01   #13
eurovision
Tecrübeli Yiğido

eurovision - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 465 eurovision FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

2012'de tokat ile hazırlık maçı yaparken maratonda 1 turnike açıldı ve oruç oruç millet kuyrukta beklemişti
eurovision isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.08.2014, 21:25   #14
sefilix
Tecrübeli Yiğido

232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
can sivas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor sayfasında bu yorumu anlayamadım. Birisi cevap yazarsa memnun olacağım. Mecnun başkanmı yoksa yönetimden birilerimi gemi almış ;-(
pasolig denilen kredi kartı ya da alınan banka kartı bir bankaya ait. o bankada aktif bank. pasolige mantıklı karşı çıkan tek adam ise aziz yıldırım. illa bir kart olacaksa ben yaparım diyor kartı. yani bir bankaya ait kartı almaya zorlamak olmaz: elekrtonik kimlikler çıkmayacak mı yükle ona. yada herkesin kredi kartı var onu okutup girsin içeri. yani bir çok metod bulunur ama bu en şeyi işte. ama yapacak bir şey yok biz alışmışız bu tip durumlara. ülkede stk yok ki. bakın bu durum insan haklarına aykırı gibi geliyor bence. dayanışma olmayan tepki koymayan korkan topluluklar bu şekilde idare edilmeye mahkumdur. bu işi yapan zekaya mutlaka itirazlar olmuştur ama bu millet alışır siz hiç merak etmeyin demişlerdir. neyse ben taraftar paketimi aldım. maça gidiyorduk bağırıp tezahürat yaptığımızda oturun izleyemiyoruz diyorlardı şimdi ben evde istediğim gibi izlerim siz de orada çekirdek çitleyerek izlemeye devam edersiniz. yine yazıyorum bir yabancı maçı nasıl izleyecek izah edin bakalım ey pasoligci rantiyeciler. mesela alman yiğido Jürgen Hotz sivasa gelip stada nasıl girecek.
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sefilix'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.08.2014, 23:32   #15
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

[QUOTE=poolat58;916938]
Alıntı:
Poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Resim temsili bir resim, önceleri diğer gişeler açık olabilir ama şuanda çalışmıyor bu bir. eğer laflarınız banaysa ben kaç haftadır burada o lanet passoligin reklamını yapıyorum. gerek sayfalarımda gerek bu sitede elimden geldiği kadar milleti bu işe teşvik etmeye çalışıyorum bu iki. tek derdim Sivassporun boş tribünlere oynamaması bunun için de passoligin alınma mecburiyetini anlatmak bu üç. biz bu kadar uğraşırken taraftar sıcağın altında sıra beklerken yönetimin yine acizliği taraftarı sahipsiz bırakması zoruma gidiyor bu da dört.
Sevgili Yiğido kardeşim lafım niye sana olsun, benim lafım Pasolig kartını kullanarak siyasi egosunu tatmin etmek için, Pasolik kartı almayın tribünler boş kalsın diye çaba gösterenlere, Sivasspor, biz Sivaslıları bir çatı altında birleştiren ortak degerimiz, buraya siyaset sokarsak ayrılık başlar Sivasspor kazanımlarına zarar gelir, derdimiz ve çabamız bu, bu kardeşlik ortamına, ayrılık tohumları ekmeyelim, yoksa her kesin bir siyasi görüşü olacaktır saygı duyarım ama yeri burası olmamalı.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.08.2014, 00:02   #16
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
58mesut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gişeye hiç gittiniz mi yoksa resimlere bakıp mı sayıyorsunuz orada 5 değil 4 gişe var 1 tanesi off durumunda ayrıca gişelerde farklı işlemler yapılıyor .maalisef kurbanlık koyun gibi kafanızı eğiyorsunuz ,ve dahası...bu arada belki merak edrsiniz 9 adet kombinemi aldım ama arkadaşların passoliglerine tanımlayamıyoruz nedenini ilgili kuruma sorduk sivasspor kombine sistemini henüz hazırlayamamışlar.sizin muhakkak hükümet tarafından tanıdıklarınız vardır bi ilgilenirseniz....( bitecek konulu yazınızı gülerek okudum..SAYGILAR
Sevgili Yiğido kardeşim, evvela "saygılar" diye biten o inceliğin için teşekkür ederim.
"sizin muhakkak hükümet tarafından tanıdıklarınız vardır bi ilgilenirseniz" diye bir kinayeli yazına gelince, sen nasıl bu ülkenin vatandaşı isen bende senin gibi bu ülkenin vatandaşıyım, seçim zamanı her vatandaş gibi sandığın başına gider vatandaşlık vazifemi şerefle yaparım, ALLAH c.c. dan başkasındanda her hangi bir şey talep etmem.
Bu arada stadyum zamanında bitecek konulu yazınızı gülerek okudum" diyorsun bu bir iyi niyet temennisidir, bunda gülecek bir durum göremedim ama sana şu Ata sözünü hatırlatayım, o şerefli atalarımız "Geç olsun ama ğüç olmasın" demiş.
Yeterki yeni stadyum, Sivasımıza ve Sivasspor'umuza hayırlı olsun, bir ay evvel ve sonra birşey farketmez, bitince güzel olsun diyebilelim,saygılar.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.08.2014, 00:13   #17
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok

[QUOTE=ihtiyar yiğido;916949]
Alıntı:
poolat58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sevgili Yiğido kardeşim lafım niye sana olsun, benim lafım Pasolig kartını kullanarak siyasi egosunu tatmin etmek için, Pasolik kartı almayın tribünler boş kalsın diye çaba gösterenlere, Sivasspor, biz Sivaslıları bir çatı altında birleştiren ortak degerimiz, buraya siyaset sokarsak ayrılık başlar Sivasspor kazanımlarına zarar gelir, derdimiz ve çabamız bu, bu kardeşlik ortamına, ayrılık tohumları ekmeyelim, yoksa her kesin bir siyasi görüşü olacaktır saygı duyarım ama yeri burası olmamalı.
Demek yanlış anlaşılma olmuş. Hakkınızı helal edin. Siyaseti bırakın Sivasspora bulaştırmayı normalde de sevmeyen ve ilgilenmeyen biri olarak dediklerinize aynen katılıyorum.
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 16.08.2014, 09:01   #18
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1506 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Dün bende stad önünden geçerken 1 yada 2 gişenin açık olduğunu gördüm ama sırada bekleyen 4 5 kişi vardı pek kalabalık yoktu

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Abdullah DuMaN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 16.08.2014, 11:43   #19
bigacti0n58
Yiğido

bigacti0n58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

82 Mesajına 126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 508 bigacti0n58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kredi kartina 6 ay taksit yapimi başladı bonus veya world kartlara.
Dun gittim ya yaklasık yarim saatte aldim ortalama 1 kişi 10 dk sürüyor.peşin alanların işlemi 5 dk da tamam oluyor kombine
bigacti0n58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
ağlamak, sonradan