Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivasspor - Mersin idmanyurdu
Alt 23.08.2014, 12:28   #11
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivasspor - Mersin idmanyurdu

Mersin İdman Yurdu Süper lig takımı mı,yok sa;3.lig takımı mı ben anlayamdım.Lig de tutunmaları çok zor.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2014, 12:42   #12
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

SİVASSPOR hersezon böyle hazırlık maçlarında kötü oynuyor,bu kadar umutsuzluğa gerek yok,geçensezonda birileri r.carlosa enfazla 5 hafta müddet tanıyordu ,sivassporu kesin küme düşürüyordu ,ne oldu avrupayı hakettik uefa almadı,takımın eksikliği var doğrudur,aydının bu takıma faydası olmuştur o bölge işlemiyor ,aydın dönerse,bide iyi kaleci vetopla ileri çıkacak top dağıtacak kaliteli önlibero alınırsa, takımda taşlar yerine oturur sivassporun ölüsü ligi 10.bitirir bazı üyelerden ricam artık millete karamsarlık aşılamayın,takım şampiyonlar ligi kovalarken bile 2.yarı takım küme düşer diyorlardı ,eğer gerçekten böyle düşünenler düşüncelerinde ciddiyse, benle iddasına girsinler 500 $ rına ,sivasspor küme düşerse ben kaybederim ,ilk 7 içinde bitirirse siz kaybedersiniz,öldük bittik ,yandık, gittik, mahfolduk edebiyatını bırakın artık,cumhuriyetin temellerinin atıldığı şehirde ,cumhuriyet adına turnuva düzenleniyor biletler beleş ,trübünler bomboş , canlı yayın kalitesinden zerre kadar nasiplenmemiş kanal maç veriyor buna şükür tabi ,bu milletin sivassporu ve cumhuriyeti ne kadar iplediği ortada ,sivasspor düşerse bu sahipsizlikten düşer ,kadrosunun yetersizliğinden değil ,lig başlıyor şu paso lig belası sivassporun kaderiyle oynamazsa iyi ,[/b]
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2014, 15:15   #13
kanal58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kanal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVASSPOR hersezon böyle hazırlık maçlarında kötü oynuyor,bu kadar umutsuzluğa gerek yok,geçensezonda birileri r.carlosa enfazla 5 hafta müddet tanıyordu ,sivassporu kesin küme düşürüyordu ,ne oldu avrupayı hakettik uefa almadı,takımın eksikliği var doğrudur,aydının bu takıma faydası olmuştur o bölge işlemiyor ,aydın dönerse,bide iyi kaleci vetopla ileri çıkacak top dağıtacak kaliteli önlibero alınırsa, takımda taşlar yerine oturur sivassporun ölüsü ligi 10.bitirir bazı üyelerden ricam artık millete karamsarlık aşılamayın,takım şampiyonlar ligi kovalarken bile 2.yarı takım küme düşer diyorlardı ,eğer gerçekten böyle düşünenler düşüncelerinde ciddiyse, benle iddasına girsinler 500 $ rına ,sivasspor küme düşerse ben kaybederim ,ilk 7 içinde bitirirse siz kaybedersiniz,öldük bittik ,yandık, gittik, mahfolduk edebiyatını bırakın artık,cumhuriyetin temellerinin atıldığı şehirde ,cumhuriyet adına turnuva düzenleniyor biletler beleş ,trübünler bomboş , canlı yayın kalitesinden zerre kadar nasiplenmemiş kanal maç veriyor buna şükür tabi ,bu milletin sivassporu ve cumhuriyeti ne kadar iplediği ortada ,sivasspor düşerse bu sahipsizlikten düşer ,kadrosunun yetersizliğinden değil ,lig başlıyor şu paso lig belası sivassporun kaderiyle oynamazsa iyi ,[/b]
birde alkışlamayı bılsenız ,birde tebrik etmeye bilseniz, millete diyorsun sahiplenmiyor dıye önce sen öğren memleketinin kanlını sahiplenmeyi.. Lig tv mıyız biz.... elbette eksiklerimiz var ıyıyız harikayız demiyoruz, ancak sunduğumuz hizmete nankörlük etme.. çapsız çapsız eleştiriler kimseye bir şey katmaz.. adana ve mersindeki,antepdekı ızleyıcıler kadar yoksunuz binlerce teşekkür telefonu mesajı aldık, onlar el eleştirmiyor senin gbi Sivaslıyız muhabbetine gelince mangalda kül bırakmayanları görüyoruz işte,memlekete ne kattı, ne kazandırdın,hangi işi başardın, hagi sosyal projeyı yaptın desek mangalda kül bırakman,oturp izliyon teşekkür etmeyı bılmıyon bırde caka yapıyon..ozaman izleme derler adama.. kanal 58 daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.. (ayrıca tribün boş diyorsun maça gitmiyorsun hadi maça gittin bizi nasıl izledin de canlı yayınımızı eleştiriyorsun)
kanal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2014, 15:17   #14
kanal58
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kanal58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

www.tv58.com.tr 17:30 da açların canlı yayını yine sadece kanal58'de bekleriz..
kanal58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kanal58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.08.2014, 15:50   #15
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
kanal58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
birde alkışlamayı bılsenız ,birde tebrik etmeye bilseniz, millete diyorsun sahiplenmiyor dıye önce sen öğren memleketinin kanlını sahiplenmeyi.. Lig tv mıyız biz.... elbette eksiklerimiz var ıyıyız harikayız demiyoruz, ancak sunduğumuz hizmete nankörlük etme.. çapsız çapsız eleştiriler kimseye bir şey katmaz.. adana ve mersindeki,antepdekı ızleyıcıler kadar yoksunuz binlerce teşekkür telefonu mesajı aldık, onlar el eleştirmiyor senin gbi Sivaslıyız muhabbetine gelince mangalda kül bırakmayanları görüyoruz işte,memlekete ne kattı, ne kazandırdın,hangi işi başardın, hagi sosyal projeyı yaptın desek mangalda kül bırakman,oturp izliyon teşekkür etmeyı bılmıyon bırde caka yapıyon..ozaman izleme derler adama.. kanal 58 daha iyisini yapana kadar en iyisi bu.. (ayrıca tribün boş diyorsun maça gitmiyorsun hadi maça gittin bizi nasıl izledin de canlı yayınımızı eleştiriyorsun)
bana bak kanal 58 misin nesin dün üye olmuşun şurda aDAM OL ,senin kanalına laf eden yok ,yazı kanalınızın yayınına yönelik değil zaten ,kanalınızıda beğenirim ,beğenmem ,teşekkür ederim etmem ben bileceğim iş ,kaçparalık adamsınki bana laf konuşuyon ,terbiyesizliğin luzumu yok adam ol,sivasa göç etmeyi düşünüyordum, sırf seningibi çapsız adamların bu şehirde çok olması yüzünden düşünmüyorum,önce sen adam olacaksınki ,yayın yaptığın kitleye sahip çıkacaksın,varsa bi eksikliğimiz ,teknik aksaklığımız düzeltmeye size daha iyin yapmaya çalışırız diyeceksin,konu başlığı kanal 58 değil,çok istiyorsanız izlememde kanalınızı ,bu saatten sonra uydudanda sileceğim ,sivasda sizin olsun ,sivassporda ,busaatten sonrada hiçbiri beni ilgilendirmiyor,bir şehri güzel yapan parkları bahçeleri değildir,içinde yaşayan insanlarıdır, senin gibi çapsız çapsız adamlarla muatap olmam bidahada bilmediğin insanlara laf atma ,böyle senin gibi insanların yüzünden bu şehirdende insanlarındanda tiksindim bidada alıntı malıntı yapma kanalın senin olsun, bana kanalmı yok,alttrafı köy pikniğini seyretmem olur biter
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2014, 16:23   #16
AtmaCa
Acemi Yiğido

AtmaCa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 AtmaCa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mersini yener kupayı alırız bu morallede lige güzel başlarız.
Alt 23.08.2014, 16:26   #17
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bana bak kanal 58 misin nesin dün üye olmuşun şurda aDAM OL ,senin kanalına laf eden yok ,yazı kanalınızın yayınına yönelik değil zaten ,kanalınızıda beğenirim ,beğenmem ,teşekkür ederim etmem ben bileceğim iş ,kaçparalık adamsınki bana laf konuşuyon ,terbiyesizliğin luzumu yok adam ol,sivasa göç etmeyi düşünüyordum, sırf seningibi çapsız adamların bu şehirde çok olması yüzünden düşünmüyorum,önce sen adam olacaksınki ,yayın yaptığın kitleye sahip çıkacaksın,varsa bi eksikliğimiz ,teknik aksaklığımız düzeltmeye size daha iyin yapmaya çalışırız diyeceksin,konu başlığı kanal 58 değil,çok istiyorsanız izlememde kanalınızı ,bu saatten sonra uydudanda sileceğim ,sivasda sizin olsun ,sivassporda ,busaatten sonrada hiçbiri beni ilgilendirmiyor,bir şehri güzel yapan parkları bahçeleri değildir,içinde yaşayan insanlarıdır, senin gibi çapsız çapsız adamlarla muatap olmam bidahada bilmediğin insanlara laf atma ,böyle senin gibi insanların yüzünden bu şehirdende insanlarındanda tiksindim bidada alıntı malıntı yapma kanalın senin olsun, bana kanalmı yok,alttrafı köy pikniğini seyretmem olur biter

Aynen abi sirf boylesi adamlar yuzunden sivas tiksindiriyor resmen.
Aslinda gül gibi sehir sivas ama o icindeki tür insanlar midemi bulandiriyor benimde.
Kanal 58 i sildim bende hic izlemem.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2014, 18:42   #18
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dünkü maci calistigimdan ötürü seyredemedim,fakat bugünki maci seyrettikten sonrada yillik izinimi gecirmek üzere Türkiye´ye ucacagim ve 3 hafta bu siteden uzak kalacagim.

Bu oynanan maclar icin kimse önemsiz deme lüksüne sahip degil.Bu gibi maclarda yenilirsin oda önemli degil.Ben sayet gönül verdigim takimda bir KIVILCIM hissedemiyorsam ve takimimi gecen sezondaki takimla kiyasladigimda daha üst seviyede futbola sahit olamiyorsam bu beni üzer.

Transferler takima güc katmak ickin yapilir, dünki macin son 20 dakikasini izledigimde oynanan futbola resmen üzüldüm.Daha farkli bir Sivasspor bekliyordum bu gerceklesmedi.

Liglerin baslamasina az bir süre kaldi, Carlos´un elinde sihirli bir deynek olmadigina göre suandaki görüntüde ligden farksiz olmiyacaktir.

Umarim ve arzu ederimki alinan tüm transferler iyi cikar aksi taktirde eski kadro ile biz önümüzdeki sezonda ayakta duramayiz.

I.Toroman´in dün takima katkisi degil zarari dokunmustur bence.Bilmiyorum bu fikrimi onayliyacak biri cikarmi bu sitede ama bu sekilde hazir olmayan bir oyuncuyu oyuna sürmek o oyuncuyu kazandirma adina kaybettirebilirde.Carlos bunu dün denedi ve OLMADI.

Carlos icin bu yil cok zor gececek bu belli olmustur.Yönetim transfer sezonu kapanmadan bir kac takviye yapmazsa Sivasspor bu yil cok zorlanir düsüncesindeyim.Gecen sezondan üzerine hic birsey koyamamis takimimiz.Dahada kötü olmus.Bugünki Mersin maci artik takimimiz hakkinda herseyi acikca ortaya cikaracaktir.Bugün isterse süper oynayalim,tek gercek var oda;

Bu takima transfer sart.Bunun aksini yapan; transfer sesine kulak vermeyen yönetim kendisi ile birlikte hem teknik kadroyu,hemde taraftarlari YIPRATMIS olur.
Sayın Dumanlı kardeşim izinini geçirmek için Ana vatana geliyormuşşun, size hayırlı yolculuklar, huzurlu, mutlu ve iyi tatiller diliyorum, yorumlarını özleyeceğim, kal salıcakla
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.08.2014, 19:05   #19
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Alıntı:
ihtiyar yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sayın Dumanlı kardeşim izinini geçirmek için Ana vatana geliyormuşşun, size hayırlı yolculuklar, huzurlu, mutlu ve iyi tatiller diliyorum, yorumlarını özleyeceğim, kal salıcakla

Tesekkür ederim arkadasim iyi düsüncelerin icin.Sayili günler cabuk gecer.Aslinda ben Türkiye´den emeklilik islemlerim icin geliyorum.Torba yasasi gerceklesmeden bu islemlerin bitmesi lazimmis.

Ben Didim´de yasiyorum 1981´den beri,artik oranin yerlisi gibi oldum. Bu sitede Didim´de yasayan kisi var ise sayet orada görüsebiliriz.

Bu arada sende saglicakla kal ve kendine iyi bak arkadasim.Türkiye´de olsamda Sivasspor´dan haberleri mutlaka alacagim.Yoksa kendimi huzursuz hissediyorum o vakit.

Saglicakla kal..
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.08.2014, 19:22   #20
umitfidan
Yiğido

90 Mesajına 143 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 446 umitfidan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kanal 58'in sitesinde ki canlı yayın yine açılmıyor, yerel kanallarla paylaştık yayın hakkını demişti dün spiker maç yayını olan bir kanal bilen var mı acaba ?
umitfidan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
idmanyurdu, mersin, sivasspor