27.08.2014, 23:31
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648
|
Cevap: Sivasspor Taraftarındır!!!
çingeneyi padişah etmişler ,gitmiş babasını asmışönüne 4 koyunu katsan kurda kırdırmadan yayamıyacak ,çoban bile olamıyacak adamları yetkili diye ,yönetici diye görevlendirirsen,olacağı budur,halkla muatap olan kişilerin özel eğitimden geçirilmesi gerekir,onun için üniversitede ,okullarda halkla ilişkiler dersi bölüm olarak okutuluyor,bilmem ne dağının dibindeki köyde çobanlık yaparken ,adamı torpille güvenlikçi yapaRSAN hertürlü kötü muameleye maruz kalırsın,çoban kardeşlerim sakın alınmasın, kimseyi küçük gördüğüm için demiyorum bende çok çobanlık yaptım küçükken ,mecnun başkanın kulağına giderse hadise, bu sorunlara çözüm getirir,hiç kimsenin, nedeni ne olursa olsun sivasspor taraftarının anasına bacısına sövmeye ,gırtlağını sıkmaya ,tartaklamaya hakkı ve haddi yoktur,elbetteki antrenman saatleri bellidir,taraftara ve basına açık antrenmanlar vardır,herkese kapalı antrenmanlar vardır ,kulüpler elbetteki dingonun ahırı değildir,isteyen istediği gibi istediği günde istediği saatte ,antrenman sahasına gidemez ,ancaak,sivasın şartlarınıda gözönüne almak gerekir,yurtdışından ,yurtiçinden ,hatta şehir içinden sivasspor sevdalıları sivassporlu oyuncuları yakından görmek ,belki hatıra resmi çektirmek isteyebilir, bununda belli kuralları vardır elbetteki,adamlar antrenman yaparken huuu biz geldik, hadi gelinde resim çekilek denecek değildir, kuralları efendi birdille taraftara izah etmek ,bukadar zor ve meşaggatli olmamalıdır ,eğitim ve kültür meselesi tüm bunlar ,
|
|
|