Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Mağlubiyetin sorumlusu benim
Alt 01.09.2014, 12:15   #11
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Mağlubiyetin sorumlusu benim

Arkadaşlar antep 3 kere geldi 2 si Gol oldu.. Takım sonderece harika oynadı kaleci hariç. Dk 70 e kadar top alamadılar.

Carlos gibi bir teknık adamın eline, Batuhan gibi herTakımdan kovulmuş bir forvet veririsen, Ahmet gibi 2 lig topcusu'nu 1461'den samsundan topcu getırırsen adam tabikide bukadar oynatır.

Getir Milan'dan Santos'tan İnter'den topcu adam oynatsın.. 3 kuruş para vermemek için güçsüz kadroyla yola cıkarttırsanız Takımı, bunun faturasını CARLOS'a kesemezsiniz.. Atıf, Burhan 3 hafta sakatlansa yerıne oynatacak oyuncun yok Yönetim. 2 ligden getirdigin musa sınan mı takımı sırtlayacak?

3 ayda Şu takıma 10 Numara bir orta saha alamadınız ya YAZIKLAR OLSUN SİZE...
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Divriği58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.09.2014, 12:21   #12
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

transfer konusunda bu sezon sınıfta kaldığımız kesin ama sadece antep maçı tekelinde bakarsak olaya transferle hiç bir alakası yoktu alınan mağlubiyetin sabaha kadar oynansa antep bize gol atamazdı bırakın pozisyonu neredeyse sahalarını bile geçmediler geçemediler bize göre kat kat zayıflardı maç sonundada zaten kimse 2 gol yediğimize inanamadı gözlerimizle görmemize rağmen nasıl mağlup olduğumuzu bile anlamadık orta sahamızda oyundan düşme vardı buna rağmen bile antep bişey yapamadı ama oyundan düşen orta sahaya hakan yerine mehdi takviyesi yapmamak bence büyük hata oldu erken müdahale edilmeliydi bu maçı kaybetmemizin transferle açıklayamayız ama bundan soraki takımlar antep gibi olmaz bundan soraki yenilgileri transfer yapmamak veya yapamamakla açıklayabiliriz.lige verilen aradan sora akhisar deplasmanı var ki bence bizim hep zorlandığımız bir deplasman antepe göre daha disiplinliler ve sorasında içerde konya galatasaray ciddi bir travma olabilir bu 3 maç inş carlos bunun bilincindedir.
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı shang'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.09.2014, 12:34   #13
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Kesinlikle dogru tespit bir takimin boyu 70 metre olmaz bir takimda 3 tane orta saha tek hamlelik agir sayilabilecek oyuncudan olusmaz orta sahaya dinamizm katacak dinamik Pekin bu kadroda olacak oyuncu degisikligi tam bir vakaa bunlari görerek sorumlulugu aliyorsan amenna sorun cözülür ama oyunculari korumak adina maglubiyet sorumlulugu aliyorsan vay geldi halimize.

Yönetimi falan bu mac kaybedildi diye elestirmek bence hakisizlik cünki bu kaybettigimiz antep takimi 2. lig ayarinda bu takimdan kac oyuncuyu alir sivassporda banko oynatirsiniz?bu sayi enfazla 2 cok zorlasak 3 olabilir onun icin bunlara yenildik diye ben yönetime zerrre hata bulmam.

cikip böyle takimi bulunca 3-4 atacaksin kimseyi konusturmayacan

insallah gerekli calismalar yapilir hatalarimizdan ders cikaririrz.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.09.2014, 13:51   #14
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Garlos gardaş sende suç yok elinde ne kaleci ne forvet var aynı geçen sene hataya devam.
Alt 01.09.2014, 14:27   #15
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Ya hocam ne sensini ya Vahid in yaptığı gibi yapsana adam gibi transfer yapın yoksa bi halt beklemeyin böyle yattığınız yerden başarı beklemeyin şunu alacaksınız yoksa siz ne halta yararsınız desene şunlara başka hoca olsa şimdiye istifayı basmıştı musa sinan almışlar bi tane nokta transfer yaptık diye dolayı beynini satsan 5 kuruş verilmeyecek adamlar.
Alt 01.09.2014, 15:51   #16
Sivas_SporLu58
Acemi Yiğido

Sivas_SporLu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 52 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sivas_SporLu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bu maçın tek sorumlusu korcandır bu maçta korcan takımın hırsını isteğini emeğini mücadelesini yani kısaca takım arkadaşlarının bütün emeğini yok etti dk 70 e kadar rakibin kaleyi bulan isabetli şutu yok korcan efendi kaleye gelen ilk iki isabetli şutu içeri aldı saolsun gardasım benim carlosunda takviye sucu var mac 1 0 ken al Ahmet arası 2 0 olsun sonra ne yapıyosan yap kadir dururken ademi çıkarıp Musayı alıyosun gizli forvet diye Hakan Arslan'I alıyosn Ahmet aras dururken
Sivas_SporLu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Sivas_SporLu58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.09.2014, 21:11   #17
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 872 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Rıza hocayı getirin ADAM GÖRSÜN!
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.09.2014, 21:44   #18
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI

Yapma be carlos ustam
Seni biliriz biz sende malzeme olsa bu Takimi Sampiyon yaparsin.
Ben buna inaniyorum.

Bu maglubiyetden sen sorumlu degilsin Ustam.

maglubiyetin tek sorumlusu transfer yapmayan, eksik bölgelere takviye yapmayan Yönetimdir !
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58YIGIDO58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.09.2014, 00:59   #19
58Sivaslilar
Usta Yiğido

58Sivaslilar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

302 Mesajına 395 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 58Sivaslilar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ayni hamam ayni tas iyi transfer yapmadiysaniz bundan baska ne bekliyorsunuz karlosun sorumlulugu almasi sonucu degistirmez bizi yenilmekten kurtarabildimi
58Sivaslilar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.09.2014, 04:42   #20
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

EĞER bir takım 70 dak.iyi oynuyor oyunu forse ediyorsa,enaz 3 5 gol kaçırıyorsa rakibi ceza sahasına sokmuyorsa ,70 den sonra oyundan düşüyorsa,golü yiyince moralman çöküp oyunu bırakıyorsa,oyuna sonradan giren oyuncular fark yaratamıyorsa ,kalemizi bulan 2 şut gol oluyorsa ,sağbek cicinyo 2.gol yenilirken rakibine 50 mtre uzakta kalıyorsa,ortasaha top çalacağına takım ilerdeyken top kaptırıyorsa,bu takımın biyerinde arıza var demektir,bunu düzeltecek olanda r.carlosdur,yediğimiz goller son 3 yıldır hep aynı ,birbirinin kopyası goller,sağbek yetersizliği,cicinyo geldikten sonra ileri çıktığında geri gelememesi,ümitin hızlı forvetler karşısındaki yavaşlığı,kadirin olmadık zamanlarda top kaptırması ,ceza sahası önündeki gereksiz fauller,defansın arkasına atılan tüm pasların tehlike yaratması ,forvetteki oyuncuların zor pozisyonlarda pas vermeyip şut çekmesi ve gereksiz top kaybetmesi,bunlar düzelmiyecek sorunlar değil ,milli arada hocanın tüm takımla oturup konuşması gerekiyor,herkes işini doğru yaparsa çözülmeyecek sorun kalmaz,bu milli maç arası sıkıntıların giderilmesi,formsuz ve sakat oyuncuların iyileşmesi ve form tutması için ilaç gibi gelecek
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
benim, mağlubiyetin, sorumlusu