Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Unutanın kalbi kurusun!
Alt 17.09.2014, 11:49   #11
poolat58
Usta Yiğido

poolat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

952 Mesajına 2.168 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 poolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yokpoolat58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Unutanın kalbi kurusun!

1967'de Arma uğruna canlar verilir, 2014'de istanbul yalakalığı için şeref haysiyet verilir. O zamanki taraftarla şimdiki taraftar arsındaki fark işte tam da bu!
poolat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda poolat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.09.2014, 12:10   #12
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1063 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Allah rahmet eylesin hepsine bir kez daha.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.09.2014, 13:42   #13
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

Allah rahmet etsin, mekanları cennet olsun. yeni yapılan stadyumun giriş meydan kısmında bir yerde bir anıt yapılmalı bu şehitler ve diğer sivasspor şehitleri için.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.09.2014, 21:14   #14
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İçimden kayseri ve kayserispor hakkında çok şey yazmak geçiyor ama kendimi tutuyorum. Yorum yapan Yiğidoları da takdir ediyorum. Gayet olgun davrandıkları için. Yaşamını yitirenlere Allah rahmet eylesin.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KIZILCAN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.09.2014, 07:25   #15
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hayatını kaybeden tüm hemşerilerimin mekanı cennet olsun,bu olay sivas tarihindeki enönemli travmalardan biridir,hem sivasın sosyal,siyasal ,ekonomik olarak gelişememesinin ,hem sivassporun yıllarca 3.lig batağında kalmasının sebebidir,o dönemdeki siyasilerin çok büyük parmağı olduğunu , emniyet ve valinin ihmalkarlığı olduğunu düşünüyorum ,kayseri ve kayserililer hakkındaki fikirlerimi söylerdimde neyse,olayın asıl sebebi yenilen gol filan değil,vatandaşlarımızın ölüm sebebleride sıkışma, boğulma filan değil,devlet destekli sivaslı katliamıdır bu,2 şehrin insanlarının birbirlerine düşman olmalarının en büyük sebebi,şehirler arasındaki ekonomik uçurumdur,devletin tüm vatandaşlarına eşit gözle bakmamasıdır,yıllarca osmanlıdan beri sivasın gölgesinde yaşayan bir halkın ,içinde saklayıp biriktirdiği sivasa düşmanlığıdır,sivaslılarında ,yıllarca gölgesinde beslediği kayserinin bu ekonomik gelişmişliğini hazmedemesidir,o tarihlerde sivasın belli başlı esnafları kayseriliyken,bu dönemdede sivasın ekmeğini sivaslıya yedirmeme kuralı devam ediyor,sivasda bir restorasyon olacaksa ,doğal gaz hattı döşenecekse,herhangi bir ilçeye inşaat yapılacaksa ,stadyum yapılacaksa ,hemen kayserili firmaya veriliyor,sivasdan bir müdürlük filan kaldırılacaksa ,yada başka şehre taşınacaksa hemen kayseriye kaldırılıyor, kayserinin osmanlı dönemindeki ezikliklerini ,cumhuriyet döneminde sivası kayseriye ilçe olarak bağlıyarak telafi etmeye çalışanlar var ,bunlar bu tür olayların asıl müsebbihidir,başkada nedeni yoktur,futbol bahane ,adamlar planlamışlar sahaya polis gözetiminde ,taş ,bıçak ,silah, herşey sokmuşlar ,sivas valisinin ,emniyetinin tüm ikazlarına rağmen ,kayseri tarafında hiçbir önlem alınmaması olayı özetliyor ,o dönemdeki siyasilerin 2 şehre ve insanlarına nasıl baktığını anlamak için ,süleyman demirelin bir kayseriye yaptırdığı yatırımlara bakın ,bide sivasa bakın ,sivasda 1 tane çaktığı cam çivisi yok ,bu olayı en iyi şekilde açıklar,bugün bile sivasa karşı bu negatif ayrımcılık devam ediyor ,sivasspor gol yemişte ,hazmedemişte ,maraza çıkarmışta, bunlar hikaye. birdaha hiçbir ülke ve şehirde böyle olayların olmamasını temenni ediyorum
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2014, 10:49   #16
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.. Arkadaşlar tam olarak bu konu hakkında bilgim olmamakla birlikte sivasspor taraftarlarının maç öncesinde 1 simitçiyi öldürmesiyle tetiklendi diyenler de var ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Alt 18.09.2014, 11:00   #17
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
PETKOVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun.. Arkadaşlar tam olarak bu konu hakkında bilgim olmamakla birlikte sivasspor taraftarlarının maç öncesinde 1 simitçiyi öldürmesiyle tetiklendi diyenler de var ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Hiç böyle birşey duymadım.Kokomo nickli arkadaş kaynaklarıyla olayı çok güzel özetlemiş.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.09.2014, 11:48   #18
Zaralı5858
Yeni Yiğido

Zaralı5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Zaralı5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Önçelikle şehitlerimize allahtan rahmet dilerim ben bu hazin olayı hatırlamıyorum yaşım 30 hatta babam bile hatırlamıyo oda 7 yaşındaymış fakat benim anlamadıgım ben kendimi bildim bileli sivassporluyum ve maclarını hiç kacırmadan büyasıma kadar izledim hatta an ve an sivasspordan haber aldım yada almaya gayret gösterdim ve hep gördümki yılardır kayderi taraftarı hep bize saldırdı kayserideki maclarımızda bize küfür günah olaylar sivastaki maclarda bile yaptılar bunun yanısıra daha gecen sezondu sanırım nevsehirden dönen dört eylülspora da onlar saldırdı ben hiç duymadım sivas taraftarının kayserilere saldırdıgını olay cokardıgını fakat 1967 deki olaylarda nerde okuduysam yada dinlediysem olayları baslatan bizim taraftarımızmış gibi göşterîliyor ben buna inanmıyorum onlar bize birseyler yapmıstırki olaylar da patlak vermiştir diye düşünüyorum hayret ettigim bizim sitemizde bile olayları bîzim baslattıgımız yazıyor resmen
Zaralı5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2014, 13:13   #19
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 960 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
PETKOVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlk sayfada detaylı olarak olayların çıkışını yazdım, okuyabilirsiniz.
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.09.2014, 16:20   #20
Zaralı5858
Yeni Yiğido

Zaralı5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Zaralı5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Senin yazdıgın cıkıs nedenine ben inanmıyorum o anlatılanlar kayserileri aklamak için ozamanki kayseri emniyetinin uydurması oldugunu düsünüyorum adamlara biz hiç sataşmadıgımız halde bize saldırıyorlar sen hiç sivasspor taraftarının olay cıkardıgını gördünmü?.....
Zaralı5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
kalbi, kurusun, unutanın