Alıntı:
akincilar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
akincilar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
5841 Nickli Üyeden Alıntı
kocaeli macında öyle beklıyordumkı tum sivaslilar burda olurdiye.ama maglesef yanıldım.bir SİVASli olarak gurur duyuyorum. beyler SİVASa sahıp çikalım.unutmayalımkı SİVASlı olmak ayrıcalıktır. kocaelınden hepınize saygılar..........
|
[size=7][/size]kardeş sivasspor'a bizden başka sahip çıkan yok marmara bölgesinde'ki taraftarımızın hiç bir fonksiyonu yok sivasta'ki taraftar olmasa bu takım yalnız olur işin gerçeği bu biz etkisiz bir topluluğuz
|
gardas haklısın ama yinede side yeterli değilsiniz..macta 15 kişi yoktu tam 90 dk bağıran..haksızmıyım.
|
[size=7][/size]AKINCILAR SİZ DAHA YENİSİNİZ 3.LİG VE 2.LİG BATAĞINDA KİM VAR DI YANIMIZDA TERORÜN EN HIZLI ZAMANINDA GÜNEY DOĞU TAKIMLARINI
ÖTÜRÜYORDUK SİVASTA'Kİ MAÇLARDA OLSUN DEPLASMANLARDA'Kİ MAÇLARDA OLSUN BİZİM KADAR KİMSE SAHİPLENEMEZ SİVASLILAR İSTANBULDA'Kİ EN ETKİSİZ TOPLULUK ..BU BİR GERÇEK
|
gardas bizde takıp ediyoz takımı bir gerçek var kabul ediyorum istanbuldaki taraftar çok etkili değil..sizde etkili değilsiniz..bunuda kabullen...15 kişiden fazla bağıran yoktıu...ama olsun sivasspor sevgimiz devam ediyor...
|
[size=7][/size]BU GÜN BİZİM SİVAS'TAN BİR ARABA KALIDIRIP KOCAELİNE GELMEMİZ 2 MİLYAR LİRAYA MAL OLUYOR .BU KADAR MADDİ GÜCÜMÜZ YOK OLDUĞU ZAMANDA GİTTİĞİMİZ HER YERDE ADIMIZDAN SÖZ ETTİYORUZ.SİZ İSTANBULDA GELE GELE 4 KİŞİ GELDİNİZ İSTERDİK Kİ BİNLERCE TARAFTAR GETİRİN AMA NAFİLE BİZİM ORALARA GÜCÜMÜZ YETMEZ.