Cevap: Hangimiz daha çok Sivassporlu?!
Bu sitede kimse 3 yıldır Mecnun Odyakmazı göndermeye çalışmıyor. Geçtiğimiz transfer sezonuna kadar da yönetimi bu denli aşırı kimse eleştirmiyordu buna ben de dahil, hatta ben yönetimi ve Mecnun başkanı seven birisiydim. Mecnun başkanı hala da seviyorum ama eleştirmek, tepki göstermek hatta istifasını istemek taraftarın hakkıdır. Kimseyi bu yüzden hain ilan etme yetkisine sahip değilsiniz. Bu takımı bi siz düşünmüyorsunuz bunu kavrayamadınız bir türlü. Şu aday çıkarma konusuna gelince, taraftarın aday çıkardığı nerede görülmüş? Taraftarın işi yönetime aday çıkarmak mıdır? Önce bu saçma fikirlerden kurtulun. Daha önce de söyledim, yönetim bugün bıraksa kulüp sahipsiz mi kalacak yani var mı böyle saçma bir mantık. Kaldı ki ben ve birçok kişi yönetim bu tutumlarından vazgeçmeyecekse istifa etsin dedik. Ama siz buralarda yazılanları takip etmiyorsunuz facebooktaki sayfalarınızla meşgulsünüz. Orada önüne gelen sayfaya girip yorum yapıyor siz de onları malzeme olarak kullanıyorsunuz.
Gelelim "ÇOCUKLAR" lafına, buradaki insanların çoğu belli bir yaşın üstündeki insanlar, neyin ne olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama siz bir şeyleri eleştirecek kapasitede insanlar değilsiniz bari eleştirenlere saygınız olsun.
|