Cevap: Bu film burada bitmedi
taraftarlar olarak bizler teknik ekibi begeniriz begenmeyiz,yönetimi begeniriz yada eleştirriz,ancak görevi sivasspor hakkında haber toplayıp sivas kamuoyunu bilgilendirmek olan kişilerin böyle bir hakkı yok,elbette basın mensuplarınında kaygılarını ,eleştirilerini dile getirmesi gerekirde,sergen geldi diye antrenman sahasına gitmezsen,maç öncesi takım otobüsten inerken başarılar dilemezsen,hocanın sivasspor hakkındaki fikir ve düşüncelerini öğrenmezsen bu halkı nasıl bilgilendireceksinizki?yarın bu sergenle röportaj yapmıya gidersen adam seni basın toplantısı salonundan kovsa hoş olurmu?gazetecinin görevi gerçekleri ,doğruları hiçbir hinlik düşünmeden halka anlatmak ,halkı bilgilendirmektir, bu pskolojiyi iyi bilirim,sevmediğim biri bu ülkenin başına gelirse ,ülkeyi terketmek istiyorum,sevmediğim biri belediye başkanı olursa ,onu seçen şehrin adını bile anmak istemiyorum,sewmediğim kişilerin yönetimde olduğu takımın taraftarı olmak istemiyorum,sevmediğim birinin hoca olduğu takımın yandaşlığını yapmak istemiyorum ,bu böyleuzar gider ,[davşan dağa küsmüşte dağın umru duymamış gibi olmasın ]sivasspor zordurumda ,herkesin el atması gerekiyor,yönetimede,basınada ,taraftarada ,hocayada ,futbolcularada çok ihtiyaç var zaman birlik olma zamanı söz konusu SİVASSPOR sa gerisi teferruat
|