Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.12.2014, 18:11   #11
MeD_Turc
Acemi Yiğido

MeD_Turc - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MeD_Turc isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

abdurahman dereli, chrisantus,utaka,ibrahim toroman,hatta batuhan ikinci yari goderilmeli eger aydin tekrar bu takima monte edilir ve 2 saglam transferle toparlaniriz ins
MeD_Turc isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MeD_Turc'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2014, 18:13   #12
dibba58
Yiğido

dibba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 dibba58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İnşallah daha iyi olacağız. Devre arasında takım kendi kamburlarından kurtulursa ve yapılacak iyi bir kaç transferle uçuşa geçeriz diye ümit ediyoruz.
dibba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2014, 18:15   #13
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1110 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Mac Sivasspor acisindan güzeldi.Hem kupada 3 puanla tnistik,hemde oyunculara güven gelmis.Gol atmayida ögrenmis bu cocuklar.

Top oynamak icin Carlos´un gitmesinimi beklediniz.

Bugün hersey güzeldi,alinacak basarilardan sonra seyircide gelmeye baslar artik.Transfer sart biz layik oldugumuz yere gelecegiz.Düsmeyede kim oynarsa oynasin bizi ilgilendirmez..

Su bir gercekki herkes formanin degerini anlamis,herkes Sergen´in gözüne girmeye calisti.

Sivasspor kupadada yoluna devam eder hatta bu guruptan cok kolay cikar.Tuzla layik oldugu yere gider yani anasinin ligine...
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2014, 18:16   #14
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ya bu işte bir iş var bu bizim takım değil herhalde Sergen'i crisantus oyuna girerken hararetli bir şekilde bişeyler anlatırken gördüm o bile içimi rahatlattı ohh be ruh geldi takıma keşke 9. Hafta gelseydi en az 3 maç daha alarak tamamlandık ligin ilk yarısını
Alt 24.12.2014, 18:35   #15
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1088 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Bu maç lig için bir gösterge olmaz elbet ama yinede iyi bir sonuç. Artık delice saldıran bir takım yerine kontrollü hücum eden bir takım olacağız gibi. Sergen'e güveniyorum çünkü Carlos'dan sonra gelmesini çok istiyordum. İkinci devreye toparlar bu takımı inanıyorum.

Musa Sinan yeni Musa Aydın olabilir biraz daha şans verilirse. Aatif eski pozisyonuna geri döndü bu maçla ona da çok sevindim. Artık hakkımızda hayırlısı olsun.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2014, 18:37   #16
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
antik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bence spikerin abarttığı kadar bir futbol yoktu sahada daha yeni gelen bir teknik adamın elinde sihirli değnek yok ama eskisi gibi çok kötü oynayan SİVASSPORda yoktu. zamana ihtiyacımız var devre arası iyi gelecektir ve asıl SİVASSPOR o zaman izlenecek inşallah. Ayrıca chrisanthus sonrada girdi ama çok bencil yine... tebrikler takımımıza
Güzel analiz yapmışın...Bende senin gibi düşünüyorum...Sergen maç öncesi maçı anlatan spikerle görüşme yaptığı esnada kendisi hakkında olumlu pozitif şeylerden bahsetmesini istediğini düşünüyorum...Ben hiç bir spikeri bi teknik direktör ve takım lehine bu kadar olumlu yorum yaptığını duymamıştım ne yalan söyleyim...Takım ve hoca açısından olumlu buldum psikolojik destek bi nevi...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2014, 18:45   #17
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 772 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

• 1. Roberto Carlos'u unutmadik cok seviyoruz.
  • 2. Uzun aradan sonra bir Resmi macta hem farkli kazanarak Galibiyet almak olaganüstü Motivasyon getirdi , hem Takimimiza hemde Taraftara.
  • 3. Gaziantep BB. ; Tuzlaspor'dan kuvettli takim.
  • 4. Sergen Yalcin ile iyi bir baslangic yaptik , insallah bu cikisimizi Ligde alacagimiz Galibiyetlerlede gösteririz.
  • 5. Sergen Yalcin yerli birebir konusmasi mac esnasinda yani , Avantaj!
  • 6. Oyuncu degisikli zamaninda yapiyor , ve defansif ve ofansif bunu bir arada iyi yaparsak herzaman iyi olur diyor .
  • 7. Her maci , Roberto Carlos'un dedigi gibi kazanmak icin oynayacagiz diyor , Lakin , her maci , Takima göre oynayacagiz, ayni baska taktiklerle , Avantaj.
  • 8. Hayirli ugurlu olsun , Sivasspor'umuza Taraftarlarimizda destegi insallah artirir. Umarim Ligdede iyi baslangic yapacagiz.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2014, 18:47   #18
mühendisburak58
Tecrübeli Yiğido

mühendisburak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

301 Mesajına 545 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 mühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOKmühendisburak58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu maçı değerlendirecek fazla bir şey yok rakibimiz zayıf olduğu için kazandık normal bir skor. ama asıl sevindiren eski sivasporu izlememiz oldu. artık bu maç geçti önümüzdeki kasımpaşa maçı çok önemli mutlak galibiyet almamız lazım. puan kaybetme lüksümüz kalmadı.
mühendisburak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2014, 18:49   #19
kayi5834
Acemi Yiğido

kayi5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 414 kayi5834 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kupayida önemsemek lazım sonuçta ligde 4.bitirip avrupaya gitmemiz imkansız. Ama eğer kupayı kazanırsa direk gideriz.
kayi5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2014, 19:07   #20
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 717 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

carlosun sorunlarını şu maçta çok rahat gördük yönetim sana oyuncu almış sen bu oyuncuların hiç birini dikkate almıyorsun sonra ilk 11de rekabet yok diyorsun
musa sinan mesela bence adamın ayağına top yakışıyor birşeyler yapmaya çalışyor ama carlos zamanında kaç dakika süre almış

en önemlisi sayın carlos hocamız rıza hocadan sonra şu takımın üstüne ne koyabilmiş bana cicinho demeyin çünkü cicinhonun kariyeride oynadığı futbolda ortada şu takıma hiç bir oyuncu kazandıramadan gitti

sergen gelir gelmez iki gün içinde futbolcular birden niye iştahla saldırdılar çünkü biliyorlarki formaları banko değil yatarsan oynayamazsın kardeşim hocanada taraftarınada kendini ispat edeceksin kan değişikliği kendini gösterdi inşallah ligdede kasımpaşa ve karabük maçlarından 4 puan çıkaralım siz ikinci yarı takım görün

taraftara sesleniyorum şu takıma sahip çıkalım ben bu takım için kasımpaşa maçına gidiyorum sivasdaki yiğidolarda karabük maçında takıma hocaya sivasa sahip çıkmalarını tavsiye ediyorum
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda stain'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı