Ben fanatik gazetesi kadar yalan haber yazan gazete görmedim . Cicinhonun sivasspordan başka takımda oynayacağını sanmıyorum.Sivassporda kral olmuş cicinho başka takımda bu performansı bulamayabilr
Haberin kaynaginin fanatik olmasi icimi bir nebze rahatlatiyor fakat olmayacak iste degil.
Ne olursa olsun sezon sonu mutlaka genc ve yetenekli bir sag bek alinmali....
Ben artık bu i.ne evladı fanatiğe sövmekten yoruldum onların ne olduğu zaten belli de site yönetimi neden bu adamların haberlerini paylaşmaya devam ediyor anlamıyorum. Rica ediyorum bu karaktersizlere şu sitede prim vermeyelim artık kimse itibar etmiyor bunların yaptığı haberlere yaptıkları on haberden dokuz buçuğu yalan, uydurma...
Ulan yandaş yalancı fanatik bu haberi yapan her kimse beyinsizdir
SİVASSPORU takip etmiyorsunuz bari kulaktan dolma bilgilerle haber yapmayın
Hiç bir şey bilmiyorsanız teknoloji çağı açın sipas tvyi CİCİNHONUN neler dediğini bakın adam ben profesyonel futbolcuyum Roberto Carlos beni buraya kazandırdı ama kesinlikle burada ayrılmak istemiyorum 3 yıl daha futbol oynayabilirim eğer yönetimde teknik heyette isterse beni seve seve kalırım
adam burada MENEJERLİK planları bile var bu sazan fanatik bu yıl ayrılacak diyor he he ondan fanatik...
ayni Fanatik gazetesi internet sitesinde Arda Turan (sari kart cezalisi oldugu) lig macina hocasi Simeone tarafindan secilmemesinden yandigini ve sezon sonunda ayrilmaya KESIN GÖZÜYLE baktigini yazmisti.