Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçta sivassporun yorgunluğu gözden kaçmadı,gol vuruşlarındaki ve 2 li mücadelerdeki güçsüzlüğü bu yorgunluğa bağlıyorum,son maçlardaki skor avantajını koruyamamamızın nedenide ,yorgun,yanlış sistem ,hatalı ve geç oyuncu değişiklikleri,sergen hocanın inatçılığı ve egosu,bazı oyuncuların sadece 45 dakkalık oyuncu olması yüzündendir,başakşehir maçı bu sezon mersinde oynadığımız maçla birlikte en rezil kepaze futbol oynadığımız 2.maç,bugünki maçta ,beceriksizlik,laubalilik,vurd umduymazlık,egoistlik,şımarıkl ık,rahatlık,pas hatalarının çok olması ,herşey fazlasıyla vardı ,sol tarafta zaten yetersiz olan fatihin önüne ,defans yapmayı sevmeyen ve beceremeyen atıfı koymak,rakibe gelin bize burdan saldırın demektir,cicinyoyu hem sağbek ,hemde sağ açık oynatıp ,burhanıda cicinyonun önünden alıp forvete almak ,rakibe gelin sağ kanadımızda konya ovası gibi, burdan saldırın demektir,cicinin bölgesinde hep ümit ve ibrahim müdehalede bulundu ,oda çıkınca zaten sistem ve defans çöktü ,orta göbekte kadir ve mehdi iyiniyetle mücadele etselerde,kadirin gereğinden fazla dümdüz adam olması,mehdininde yediği tekmelerden değil koşacak ,yürüyecek hali kalmaması ,atıfında sahada aylak aylak bir sağda solda boş boş koşması ve etkisiz kalması ,ortasahanın defansa yardım etmemesi yüzünden 2 gol yedik kalecinin hatasıda var 2 golde ,ertuğrul bu takımın değil 1.kalecisi 3 .kalecisi ancak olur ,batuhanında ilk devre haricinde sahada olmaması yüzünden ,korner atamadan ,orta yapamadan,şut çekemeden maçı bitirdik,maça inançsız ,amaçsız,güvensiz başladık ,kimseyii günah keçisi olarak göstermiyorum ,ancak bu haliyle, sergenle devam etmenin sivasspora yarar getireceğini sanmıyorum
|