Cevap: Bursaspor - Sivasspor
Yönetim bunu hep yapiyor yani transfer sezonunda transfer yapilmayacak oyunculari bünyesine katiyor,ara transferde oyuncu alinmaz maliyeti cok fazla deniliyor ve antrenör degisikligine gidiliyor.Bir takim düsünün hazirlik maclarindan bugüne kadar hic galibiyet alamamis olsun ve kupa macinda ne idügü belli olmayan bir takima sahasinda yenilerek kupadan veda etsin.Iste bu takimin adi Sivasspor.
Forveti olmayan bu takima Okan Buruk ne yapacak.Sapkadan tavsan yerine forvetmi cikaracak....Hadi canim sende yönetim bunu hep yapiyor ama bu sefer SIVASLI Riza´da yok.Alllah sonumuzu hayra getire.Bu oyuncularla gelecek hic aydinlik görülmüyor.Takimdaki bazi oyuncular Sivasspor´un gerisinde kaldigi sürece biz iflah etmeyiz.Aatif,Burhan ve Kadir düzelmedikce bu takim düzelmez.Sadece bu ücümü takim olarak iyi degiliz.Cicinho artik eski Cicinho degil.Defans keza kez iyi degil ,forvet diye birsey yok.Bu takim nasil mac kazanacak.Okan Buruk bu takima ne verecek cok merak ediyorum.Hoca degisikligi bizim sorunumuzu cözmeye yetmez,bizdeki sorunlar dahada baska.Kaliteli futbolcu yok bizde.Süperligde oynayamayacak kapasitedeki oyuncular bizde mevcut ASIL sorun bu iste....
|