Cevap: Maçı Değerlendirelim
Takımda uzun süredir böyle yaşlı bitik uyuşuk oyuncu birliği gömedim.sezon başından beri diyorum demeye de devam edeceiğim.30 yaş ve üstü ptt topcusu almayın artık kardeşim YETERRR.
Biz o rıza çalımbay dönemindeki adamlardan istiyoruz.genç ve başarıya aç enerjik adam istiyoruz.takımda ortasaha diye bişey yok.kone olmasa bu takım ne yapardı merak ediyorum.
ŞU ORTASAHAYA BAKMANINZI İSTİYORUM:
yekta(30):bitmiş,pekmezi çıkmış.
hakan(30):fizik desen yok,şut desen çekemiyor,pas desen yapamıyor.sen ne işe yarıyon gardaş
adem(32):sözde kaptan.zerre kadar faydası yok.top kaybından gol yedirtiyor anca..kadirle yarışıyor bu sezon.artık sivasspor kariyerine son ver kaptan.
mehdi(32):büyük ihtimalle sivasspordaki son maçına çıktı.devre arası kendine mutluluklar dileriz.her maç yaptığı top kayıpları artık onu bitirdi.
yiğit(30):saydıklarımı toplasan bi yiğit etmez.yiğit hariç şu yukardakilri gönder gitsin.yiğit iyi bir alternatif.
kone(29):fazla söze gerek yok takımda olmazsa vay sivasın haline
orhan(23):hocalar şans verirse bir görürüz nasıl bişey.
SONUÇ:kesinlikle en az 2 libero alınmalı.örn:adana demirden attamah tarzı bişey.veya eskişehirden lawal.
FORVETLER
batuhan:kadro dışı.
eneramo(30):25 yaşındaki rıza dönemindeki eneramo artık yok.sözleşmesi bitiyor.artık o da gider diye düşünüyorum.
barales(29):fazla göremedik ama dursun bakalım ne yapacak.
SONUÇ:en az 2 forvet alınıp altyapıdan tunahan alınırsa tamamlanır.forvetlerden biri oynak bişey olmalı.adam gibi forvet alınmalı.
DEFANS
ibo(34):takımın abisi.artık futbolda son sezonları ama yine de sivasta kalmalı.yerine genç yetenekler alınmalı.
boye(28):ah bi de kart görmese 10 numara adamsın
ümit(24):kadro dışı.
SONUÇ:sen koskoca sivassporsun.3 stoperle yola çıkamazsın.hatta şimdi elimizde 2 tane kaldı.ümiti devre arası satıp 2 stoper alınmalı.bjkden mılosevic veya pedro franca ile takas edilmeli.
ayrıca kanatlara da grosicki tarzı bi adam alınmalı
|