Cevap: Ümit Kurt Çaykur Rizespor'da
Herkesin fikrine saygı duyarımda,ümit konusunda çok yanlış politika izlendi,öncelikle sergen hoca bu futbolcuyu ve batuhanı idare edemedi,kendinizi ümitin yerine koyun ,maçta varınızı yoğunuzu ortaya koyacaksınız,ölümden döneceksiniz,kafanıza 30 dikiş attıracaksınız,hocanız sizi sebebsiz yere kadro dışı bırakacak,kim olsa tepki koyardı,haaa profesyonellik bu,yedekte kalmayı bileceksin,hocanın tercihine saygı duyacaksın ,oyna derse oynayacaksın ,sen bu maçta az dinlen denilirse kenarda oturmayıda bileceksin,profesyonellik budur,aslında sadece ümiti değil,azdaha cicinyoyuda kaybediyorduk sergenle,ümit bu ülkede sol stoper yerli olarak 3 4 oyuncudan biriydi,yaşıda gelişmesi için genç sayılırdı,ben şahsen ne olursa olsun,enazından busezon sonuna kadar takımda kalması için uğraşılması gerekirdi diye düşünüyorum,yönetim elbetteki takım içindeki disiplinide sağlamalıda,takım zor durumda ,sivassporun menffatleri herkesten üstündür,yarın bu takım düştüğü zaman disiplin bizi kurtarmayacak,üstelik iyi paraya satabileceğimiz bir oyuncuyu neredeyse beleş yolladık ,emekleri için teşekkür ederim yinede
|