Cevap: Mesut Hocamızdan ilk açıklamalar...
DUA edelimde rıza hoca bize bi kıyak yapsında gençleri yensin ,kazayla gençler yenerse değil mesut bakkal ,dünyanın eniyi hocasıda gelse bizi kurtaramaz,sivasspor treni 2.devrede kaçırdı,madem gelecekti bakkal,2.yarı başında okanla yollar ayrılmalıydı,enaz 3-4 puanımız daha olurdu,14 maçta 8 puan farkı kapatmak çok zor ,inşallah kasımpaşa yener,şayet yenilirse alttaki 3 takım ptt liginde rezervasyon yaptırabilir,belki matematiksel olarak şansımız devam edebilir ancak çok zor,mesut hoca bizi kurtardığında ,yeteneği kısıtlı ancak terinin son damlasına kadar mücadele eden keita vardı,bazılarının aşşağıladığı agbetu vardı 12 puan kazandırdı,şimdi kimle maç kazanacak mesuthoca merak ediyorum,konuşmalarından yiğiti,burhanı ,hasanıtakıma monte edeceğini çıkardım,mücadele edecek oyuncuları oynatacağını söyledi,7 galibiyet 3 beraberlik hedefi olduğunu söyledi ,yukarıyla aramızı böyle açmıyacaktık,enaz 20 puanda olmalıydık,şanssız şekilde kaybettiğimiz maçlara üzülmemek elde değil,sonumuz ne olursa olsun,mesut hocaya suç bulmam,kurtarırsa eğer sivassporu,özel olarak gidip elini öpecem,yönetimden sivasspor tesislerinde heykelini dikmesini,mesutbakkal spor tesisleri açılmasını,sivasda bir sokağa mesut bakkal adının konulmasını ,fahri hemşerilik ünvanıyla sembolik sivas anahtarı verilmesini,küme düşürse bile sezon başı yine takımın yönetiminin mesut hocaya verilmesini isteyeceğim,şöyle fixtüre baktım,sivassporun çok iyi fixtürü var,hernekadar şimdiye kadar bunu avantaja çeviremesekte,şöyle serii 3 galibiyet alabilirsek işimizin daha kolay olacağını,özellikle son 3 haftadaki maç sonuçlarının kaderimizi belirleyeceğini düşünüyorum,hocaya zor görevinde başarılar diliyorum,gerçekten ateşten gömlek giydi,ALLAH yar ve yardımcısı olsun,yardımcılarının 2 3 tanesi sivaslı olmasınada sevindim.
|