Arkadaslar, ben yeni üye oldum, ama siteyi coktan takip ediyordum. Buraya yazmanin bu kadar zevkli oldugunu bilmiyordum.
Artik hep yazacagim. Burada kardeslik ve arkadaslik ortamini görünce cok ama cok memnun oldum diyebilirm. Bende artik bundan sonra aranizdayim.
Gardas bende ve hemen hemen hepimiz böyle basladik.ilk önce bir sefer yazip gecelim dedik bu samimi havaya kendimizi kaptirdik.Aramiza hosgeldin.
Gercekten cok sicak, dostluk iceren,dayanisma icerisinde olan bir sitemiz var.Sonra adeta insani büyülüyor, siteden hic cikasim gelmiyor ya, adeta zamani unutuyorum.Gercekten süper bir bir ortamimiz var burada.Allah nazardan saklasin bu ortami
SİTEYE İLK ÜYE OLDUGUMDA SADECE SİVASSPOR HABERLERİNİN SONUCLARINI OGRENECEGİMİ VE BU SEKİLDE HAFTADA BİR VEYA İKİ KERE GİRMEMİN YETERLİ OLACAGINI DUSUNMUSTUM...
AMA TABİKİ BU SEKİLDE OLMADI.. BUNUN EN ONEMİ İKİ NEDENİ VARDI BİRİNCİSİ SİVASSPOR'UMUN GERCEKTEN BASARILARLA DOLU BİR SEZON GECİRMESİ VE BİZİ HER HAFTA MUTLU ETMESİ (MAGLUBİYETLER SORUN DEİL CUNKİ DİGER HAFTALARIN MUTLULUGU ONU UNUTTURUYOR )
VE BURDAKİ AİLE HAVASINI TATMAK OLDU... ANLADIGIM KADARIYLA RÜSTÜ ABİ BU SİTEYİ YAPARKEN İCERİSİNE BİR TATLI KASIGI "İHLAS" ATMIS... CUNKİ TADINDAN YENİLMİYOR MASAALLAH... EV ARKADASLARIMDA DAHİL EN COK KONUSTUGUM YER BU PLATFORM OLDU ARTIK... SABAH OKULA GİDERKEN VE EVE DONDUGUMDE HEMEN SİTEYİ ACIP NE GİBİ GELİSMELER OLDUGUNA VE KİMLER OLDUGUNA BAKIYORUM...
ELİNE SAGLIK RÜSTÜ ABİ....
BAGIMLILIK BU GALİBA
Gercekten cok güzel bir ortaminiz var, sizlere imreniyorum. Sizler böyle oldugunuz sürecek daha cok basarilara imza atarsiniz. Haydi Sivasli dostlarim sizi Süperligte bekliyoruz.
Bu siteyi acmadan rahat edemiyorum. Adeta hastasi oldum yaa.Burayi acinca rahatliyorum, yoksa rahat olmuyorum, acaba bugün ne oldu, ne gelismeler var diye sabirsizlaniyorum.