Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 28.08.2005, 08:37   #11
sefademir_58
Yeni Yiğido

sefademir_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sefademir_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

helal olsun yigidoma ve kac taraftar vardi ben maca gidemedim de sünkü almanyada oturuyorum
sefademir_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.08.2005, 08:52   #12
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

Er58Ol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 Er58Ol ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Pfeil

gardaş 20.000 taraftar vardı,,,,olimpiyat işkencesini üç puana dönüştürdükleri için futfolcuları kutlamak lazım,,,o rüzgarda maç oynanmaz,,,seyirci 80.000 kişi olsa da atmosferi dandik stadın ,,bizim sokakta 10 kişi bağırsak olimpiyat stadında 80.000 kişiden daha makbule geçer tribün futbolculara çok uzak.....anca atletizm yapılır orda
Er58Ol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.08.2005, 09:05   #13
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

Daumen hoch

Ev sahibi üstündü
Sivasspor, Vestel Manisa engelini zor da olsa aşmayı başardı: 1-0. Olimpiyat Stadı’ndaki yaklaşık 20 bin Sivasspor taraftarı 90 dakika boyunca takımına muhteşem bir destek verdi. Bu arada Manisaspor’un çiçeği burnunda transferi Mendez de ilk kez Siyah - Beyazlı formayı giydi.
Dakika 27: Duarte’nin yaklaşık 30 metreden kullandığı serbest atışta, top üstten autu boyladı.
Dakika 33: Mendez’in ceza alanına gönderdiği topta Serkan Özsoy, önünde yere çarpıp havalanan meşin yuvarlağa dokunamayınca, Vestel Manisaspor’un tehlikesi büyümeden sona erdi. Mücadelenin ilk 45 dakikası golcüz sona erdi.

Son dakika sevinci
Dakika 57: Sivasspor mutlak bir pozisyonu cömertçe harcadı. Anderson’un pasıyla bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet’in vuruşunda, kaleci topu kornere çeldi.
Dakika 59: ivasspor’un ani gelişen atağında Mehmet, kendi getirdiği topu ceza sahasına girerken şutladı, meşin yuvarlak üstten az farkla auta gitti.
Dakika 79: Cem’den aldığı topla ceza sahasına yaklaşan Hayretin kötü bir vuruş yapınca, meşin yuvarlak auta gitti.
Dakika 88: Cem soldan getirdiği topu ortaladı, Anderson altı pasta mükemmel yükselip kafayı vurarak meşin yuvarlağı kaleci Bülent’in yanından filelere gönderdi: 1-0
Alt 28.08.2005, 09:12   #14
MuLti_StaN
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 MuLti_StaN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

şaka maka iyce maçtı güzel oldu aslında 89 atmamız daha bi güzel olmush daha çok canları acır manisanın
Alt 28.08.2005, 09:19   #15
twity_58
Tecrübeli Yiğido

twity_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 twity_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Reden

arkadaslar kım ne derse desın farklı alabılecegımız bı mactı cok güzel oynadık ben korktum manısa sahaya gömulecek diye insan bi tane gol pozısyonu bulur yaa hiç yoktu insaf biraz taraftar arasında kopukluklar war amıgolar kendını parcalıo ama olsun
twity_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
tek aradıgımız goldu
Alt 28.08.2005, 11:00   #16
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart tek aradıgımız goldu

Alıntı:
twity_58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar kım ne derse desın farklı alabılecegımız bı mactı cok güzel oynadık ben korktum manısa sahaya gömulecek diye insan bi tane gol pozısyonu bulur yaa hiç yoktu insaf biraz taraftar arasında kopukluklar war amıgolar kendını parcalıo ama olsun
haklısın twıty kardesım tek aradıgımız bı goldu onuda anderson la bulduk cok sevınclıyız ınsallah boyle gıdecek bu sevıncımız
sinan58_34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.08.2005, 11:06   #17
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 942 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
lorantçı Nickli Üyeden Alıntı
Beyler olimpiyat'taydım. Hakikaten muhteşemdi. Son dakikada gelen gol kaymak oldu. UEFA kupasına katılmak hedef olmalı.
------------------
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.08.2005, 11:15   #18
Er58Ol
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
caglayan Nickli Üyeden Alıntı
------------------

Inşallah Bundan Sonraki Maçlarda Gol Için 90 Dk Bekletmezler Bizi...gol Gelene Kadar Bizler Bittik Mahvolduk Manitayi Elimizden Kaçiricaz Diye,ama Korkulan Olmadi Son Dk Da Taktik Kolumuza Sivasin Yollarina
Alt 28.08.2005, 11:22   #19
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 942 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
sinan58_34 Nickli Üyeden Alıntı
Taraftarlarin Daha Tutumlu Olmasi Lazim Herkes Eline Cekirdegini Almis Cekirdek Ciklatiyor Biz Bu Maca Oturmak Icin Gelmiyoruz Destek Vermek Icin Geliyoruz Takima Desttek Vermek Sadece Macina Gelmekle Olmaz Okadar Rica Etmemize Ramen Kimse Yerinden Kaldiramadik Ama Herseye Ramen Guzel Gecti Insallah Diger Maclarda Taraftarin Takima Destekleri Giderek Artar

Sivasli Olsun Yurekten Olsun

------------------
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.08.2005, 13:43   #20
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1327 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Aslında bu maç ile alakalı o kadar çok anlatılacak şey varki...Ama ben sadece önemli gördüğüm bir kaç olayı anlatacağım...

1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak her deplasmana gittiğimiz gibi bu maç içinde bir gün önceden yollara düştük.Cuma günü akşam saat 19:30 da Sivastan yola çıkarak yaklaşık 15 saatlik bir yolculuk sonrası İstanbula ulaştık.İstanbulda yorulan bedenlerimizin biraz olsun dinlenmesini sağlamak amacıyla BüyükÇekmaceda bulunan plaja ve piknik alanına gittik.Orada belirli bir süre denize girip pikniğimizi yaparken bizleri İstanbulda yalnız bırakmak istemeyen Ali Güler,Sinan34-58 ve bir kaç arkadaş ziyaretimize geldiler..Ve onlarla hasret giderdikten sonra saat 5 gibi stadyumun yolunu tuttuk.Stadyuma vardığımızda henüz kimse yoktu ama biz önceden hazırlığımızı yapmak için stadın içine girip pankartlarımızı ve DEV BAYRAĞIMIZI yerleştirdik.Elimizde bulunan Sivasspor haritaların satım işinide aynı zamanda yapmaya çalıştık ama nafile...Satış hiç olmadı...Bu arada bizi stadta karşılayan abilerimi ve kardeşlerimide unutmayayım..Emin abimiz,Hakkı abimiz(Gakgo),Salih abimiz(5841),Orhan(puar)ve Günay orda idiler.Daha sonra Çevik abi ve Mustafa Sönmez abimiz,Kerem58-34,ve Rapboy'da bizlere katıldılar.Stadyumun içinde Twity de gelmiş dediler ben kendisini uzaktan gördüm ama tanışamadık.

Daha sonra maç başladı..Maçın başlaması ile birlikte bizde takıma destek olmaya başladık..www.Sivassspor.com dan kardeşlerimizde bize katıldılar ve süper bir destek verdik.

Sivasspor maçın 89.dakikasında Andersonun attığı gol ile maçı kazandık..

Bu maçın benim için önemli olan bir yanıda maçtan sonra Dos Santos Anderson'un formasını banma hediye etmesiydi...Kendisine teşekkür ediyorum bana olan sözünü yerine getirmiş oldu..

Buradan maça gelen Tüm Sivassporlu Yiğidolara teşekkür ediyorum...

1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır