Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Sivasımızın Amator Klupleri > Sivas Divriğispor

Sivas Divriğispor Sivas Divriğispor

Seçenekler Arama Stil

-->: Divriği Spor Çürümeye Yüz Tutttu
Alt 30.06.2006, 08:16   #1
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: Divriği Spor Çürümeye Yüz Tutttu

Alıntı:
ARCAN Nickli Üyeden Alıntı
Gardaşlar,

Neden destek verilmiyor,neden pilot takım uzaklarda aranıyor,bunu Sayın OFLAZ ve avanelerine sormak lazım.

Acaba Tokat Spor'a destek, yönetimdeki bazı ticaret işiyle uğraşan yöneticilerin işine mi geliyor ?

Gazetelere demeç verip,biz Divriği'ye futbolcu verdik şimdi bizden para istiyorlar diyenlere sormak lazım.

Şimdiye kadar Divriği'ye bedava kimi vermişler sormak lazım.
Bir kaç tane Sivas Amatör Küme takımlarından alıp profesyonel yaptığımız futbolcuları bizden alıp başka takımlara peşkeş çekenlere sormak lazım.

Gazetelerin,Sivas Belediye Spor'un üzücü bir şekilde elenip 3.lige çıkamamasından sonra,3.lige profesyonel takım yine çıkaramadık deyip Divriği Spor gerçeğini görmemezlikten gelenlere sormak lazım.

Evet,sormak lazım Divriği Spor nerenin takımı,SİVAS'ın değilde başka bir ilin takımı mı? 3.ligde olan Divriği nerenin takımı sormak lazım.

Zaten 2006-2007 sezonu için umut yok,büyük ihtimalle kapanacak işte o zaman istedikleri demeçleri verirler.

Peki spor kamuoyu ne diyecek.Sivas Spor süper ligde,kendi ilçe takımı ,3.ligdeki profesyonel takımı kapanıyor,peki bu yakışacak mı ?

Gardaşlar,

Bizler Divriğili olarak kampanya başlattık bu kampanyaya sizleri davet ediyorum.
Lütfen bize,Divriği Spor'a destek için şu aşağıda yer alan faksı Divriği Demir Çelik Madenlerini alan OYAK (Adı hala değişmedi ERDEMİR A.Ş.) şirketine fakslayalım

FAX İNDİR

Hala destek gelmedi 2 gün sonra kongre var herkes laf kalabalığı yapıyor divriği yine hersene olduğu gibi lige çıkamama tehlikesini yaşıyor bu gün federasyon grubları belirlediler fikstür belli oldu ama divriğili gençlerin tek spor aktivitesi divriğispor kapatılıyor lige çıktığınfda herkes destek vericez 2.sivasspor geliyo diyorlardı noldu daha 2 gün önce destek vericeklerdi noldu kulube bir faks bile gitmemiş bu muı?2 gün sonra kongre var değerli kardeşlerim bıktık her yıl lige cıkıcazmı acaba destek bulucaz mı acaba demekten yardım ediceklere duyrulur
Alt 01.07.2006, 07:51   #2
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
Bilmiyorum Nickli Üyeden Alıntı
Hala destek gelmedi 2 gün sonra kongre var herkes laf kalabalığı yapıyor divriği yine hersene olduğu gibi lige çıkamama tehlikesini yaşıyor bu gün federasyon grubları belirlediler fikstür belli oldu ama divriğili gençlerin tek spor aktivitesi divriğispor kapatılıyor lige çıktığınfda herkes destek vericez 2.sivasspor geliyo diyorlardı noldu daha 2 gün önce destek vericeklerdi noldu kulube bir faks bile gitmemiş bu muı?2 gün sonra kongre var değerli kardeşlerim bıktık her yıl lige cıkıcazmı acaba destek bulucaz mı acaba demekten yardım ediceklere duyrulur
www.memleketimdivrigi.com orda fax yeri var adres var yardım bekliyoruz(maddi) sözle yardım cok sözle yardım edicekler hic bosuna topıcı doldurmasın para yardımı yapıcaksa cıksın son 1 gun kaldı
Alt 01.07.2006, 12:31   #3
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

DİVRİĞİ SPOR'A DESTEKTE BULUNMASI İÇİN DİVRİĞİ OYAK'A (ADI HALA ERDEMİR A.Ş.GEÇİYOR) FAX KAMPANYASI BAŞLATTIK.LÜTFEN AŞAĞIDA HAZIR BULUNAN METNİ İNDİREREK 0346.419 11 50 NOLU NUMARAYA FAKSLAYALIM.

Saygı ve sevgilerimle

http://www.hemenpaylas.com/download/...ESTEK.doc.html

bu gun kongre var herkesi yardıma bekliyoruz (maddi) Hala umutluyuz inançlıyız baskanı bir türlü ikna edemiyoruz
Alt 07.06.2007, 16:58   #4
cengiz99
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengiz99 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Divriği Spor´a YARDIM eli uzatalim.

DÜŞENİN DOSTU OLMAZMIŞ,DİVRİĞİ SPOR BİZİM EVLADIMIZ ONA SAHİP ÇIKALIM SİVASLILIK NEYMİŞ HERKESE GÖSTERELİM.BURADAN SİVASSPOR YÖNETİCİLERİNE VE İŞADAMLARINA SESLENİYORUM SİVASLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR HAYDİ BUNU GÖSTERELİM DİVRİĞİ SPORA SAHİP ÇIKALIM ALT YAPI TAKIMIMIZ YAPALIM BÖYLECE SİVAS VE SİVASLILAR KAZANSIN.
HAYDİ YİĞİDO KARAGÜN DOSTU OLDUĞUMUZU HERKESE GÖSTERELİM
TÜM SİVASLILARA BAŞARILA SELAMLAR VE SEVGİLER.
cengiz99 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: Divriği Spor Çürümeye Yüz Tutttu
Alt 07.06.2007, 14:42   #5
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: Divriği Spor Çürümeye Yüz Tutttu

Alıntı:
erdaleren58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
neden divrigi deyilde tokat acaba buradada bir siyasetmi var.ben sivasi cok seviyorum ama sivas halkina aci yorum cok geri kalmislar cabuk kalyana geliyorlar.elde bir sivas spor bu ayrim ve siyaset yuzunde o da kayip olur o heycanda biter.biz ancak kayserinin ve tokatin tasronu oluruz kayseri dunya pazarinda var biz ise neyse.
Kardeşim sana tüm kalbimle katılıyorum. işin içine sityaset ,din girince sivastan hiç bişey olmaz.Sivas bun lar yüğzünden hep geri kaldı,gelişmedi,dışarda öcü göründü.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.06.2006, 17:12   #6
özsivasli1903
Usta Yiğido

özsivasli1903 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 220 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 859 özsivasli1903 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

olmuyo ki böyle bu resman skandal avrupada istanbulda 2 miliyonu askin sivasli var bunlari belli basli kisileri zengin biri cikarip 1 miliyon ytl verse seneye lig b ye cikarlar... yazik ya cikmasi zor ama düsmesi cok kolay... divrigiyi takip ediyorum lige iyi basliyolar ama inisli cikisli grafik ciziyolar demmeki adamlar cikmaya parasi yok mecnun baskan duy sesini divrigisporun...
Divrigispora yazik etmeyin ....
özsivasli1903 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.06.2006, 17:34   #7
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK

DİVRİĞİ SPORA SADECE SİAVSIN DEĞİL BÜTÜN SİVASSPORUN TARAFTARLARININ DESTEK OLMASI LAZIM VE İNŞALLAH LİGDEN ÇEKİLMEZDE YOLUNA DEVAM EDER
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.06.2006, 20:42   #8
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 çılgın-sedat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Böse -->: Divriği Spor Çürümeye Yüz Tutttu

Alıntı:
PARTNER58AHMET Nickli Üyeden Alıntı
DİVRİĞİ SPORA SADECE SİAVSIN DEĞİL BÜTÜN SİVASSPORUN TARAFTARLARININ DESTEK OLMASI LAZIM VE İNŞALLAH LİGDEN ÇEKİLMEZDE YOLUNA DEVAM EDER
BÖYLE BİRŞEY OLAMAZ YA O NA BUNA DESDEK VERECEKLERİNE KENDİ TAKIMLARINA DESDEK VERSİNLER OL MAZ BÖYLE
HA SİVASSPOR
HA DİVRĞİ SPOR
NE FARKEDER TAKATSPORA YARDIM EDECENE
A. ÜSKADARI ALACAĞINA
DİVRĞİ YE NİYE DESDEK YOK
SİVASSPOR KADAR BAŞARILI OLMASINI İSDEDİYİM TAKIM
DİVRİĞİ SPOR
vallahi istedemzdim ben o zaman TESKEREE

mekan ŞIRNAK
88/2
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.06.2006, 21:56   #9
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Haberi okuyunca içim burkuldu, Yıllarca İzmir'de sporu takip ederken sivassporumuzu ve Divriğisporu spor sayfalarından özellikle arar başarı haberlerini okuyunca keyiflenirdim........Şu duruma bak Pilot takım için Üsküdarı alıyoruz tam bu sırada tarihe not düşercesine parasızlık yüzünden Divriğispor kapanma noktasına geliyor. Üsküdarı pilot takım olarak seçmenin belki mantıklı tarafı vardır İstanbul nüfusu gençlik potansiyeli vs. nedenlerden ,ama bu Divriğispora sahip çıkılmaması anlamına gelmemeli...Herhalde bu haber ve gelişme üzerine Sn. Başkanımız Mecnun Otyakmaz adam sendeci bir tavır takınmayacak Sivaslı olmanın hemde Başkan olmanın gereğini yerine getirerek bir çözüm yolu bulacaktır.
Kaldıki HUKUKEN MÜMKÜN OLUP OLMADIĞInı bilmemekle birlikte Kayseri Erciyes ve Kayseri takımları arasındaki isim değişikliği ile fiilen ligde kalması bizede bir yol gösterebilir, Örneğin bir kongre ile takımın ismi ;
a) Sivas Belediyespor veya
b) Sivasdemirspor
olarak da değiştirilerek 3.ligde sivas takımının devam etmesi sağlanabilir,
veya
c) Sivas Kale ÇelikSpor veya Kale Çelik divriğispor .Sayın Sadık Özgür işadamı olarak memleketinin takımına sahip çıkabilir,çıkmalıdırda

tabiii bunlar çıkış yolu yoksa alternatif çözümler, ancak en iyi çözüm kuşkusuz bugüne kadar yaşayan yaşatılan Divriğispor olarak devamını sağlamak.
Bu arada Çatalzeytinspor başkanı sn. Atilla Torun'u da memleketine sahip çıkan anlamlı çıkışı için kutlamak gerekiyor, yukardaki alternatiflerin gerçekleştirilmesi ,gerçekleşmezse Atilla torun'a destek olunması bir Sivaslılık borcudur.
Sivasspor Başkanı Sn. Mecnun OTYAKMAZ
Kale Çelik sahibi sn. Sadık ÖZGÜR
Sivas Valisi sn. CANPOLAT,
SİVASLI İŞADAMLARI..........Sivastaki ve sivas dışındaki 6 milyon sivaslının gözü sizlerde Divriğispor 'u yaşatın lütfen.....
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.06.2006, 22:19   #10
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 907 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

biran once sahıp cıkılması lazım goz gore gore bı takımı cıkmaza suruklemek sivassporumuza yakısmaz destek vermelerı lazım ınsallah en kısa zamanda destek cıkılır

Etiketler
divriği, eli, spor´a, uzatalim, yardim