Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

-->: ACİL TRANSFER İHTİYACI...
Alt 02.08.2006, 12:55   #11
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart -->: ACİL TRANSFER İHTİYACI...

ya geçen maçları seyrettim hala erman özgürler ligin emeklileri konuşuluyor arkadaşlar bunlarla olmaz artık anlayın ya cumhuriyet kupasında gördük tolgayı serdarı onları oynatmaktansa alt yapıdan gençleri oynat daha iyi yapacaksak doğru düzgün transfer yapalım yabancı transferleri konusunda bu sene malesef hiç iyi iş yapamadık inşallah iyi bir transfer yaparız bi ara 23 yaşındaki gana milli takım forveti boateng adı geçiyordu sanırım unutuldu umarım bu sene
kötü sezon olmaz teknik direktör hücüm futbolu oynatmak adına takımı sürekli mağlubiyetlere götürmez inşallah zaten ilk 3 haftada belli olur sezonun bizim açımızdan nasıl gideceği inşallah geçen sezondan daha başarılı oluruz
Alt 02.08.2006, 22:14   #12
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

hepimiz başarıya hasretiz başarının geleceğine inancımızın sonsuz olduğunu bildiririm gereksiz süpekülasyonlardan kaçınmalıyız uyarısında bulunuyorum
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2006, 22:49   #13
PARTNER58AHMET
Tecrübeli Yiğido

16 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 770 PARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOKPARTNER58AHMET FAZLA SÖZE GEREK YOK

BANİMDE GÖRÜŞLERİM BAZI ARKADAŞLARIN DOĞRULTUSUNDA AYNI ÇOK FUTBOLCU ALMAKTANSA 2 TANE İSMİ DUYULMUŞ VE DİĞER TAKIMLARIN TIRSACAĞI OYUNCU ALSAYDIK BUNDAN DAHA İYİ OLURDU DİYE DÜŞÜNÜYORUM TABİKİ YÖNETİMEDE SAYGI DUYMAK LAZIM İNŞALLAH HAYIRLI OLUR
PARTNER58AHMET isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.08.2006, 23:19   #14
Hemşehrim.58
Yeni Yiğido

Hemşehrim.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Hemşehrim.58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

TRANSFERLERİN YETERLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM UMARIM LİGDE İYİ ŞEYLER BAŞARIR TÜRKİYE KUPASINDA FİNAL OYNARIZ SİVASSPORUN HEDEFİ UEFA KUPASINA KATILMAK OLACAKTIR SİVASSPORA 2006-2007 FUTBOL SEZONUNDA BAŞARILAR DİLİYORUM.

GÜHERTAŞ HAS EN BÜYÜK SİVAS.
Hemşehrim.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.08.2006, 09:25   #15
Flavio
Tecrübeli Yiğido

Flavio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 Flavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer Anblick

35gürün58 yazının başlıkta çok gzüel konuşmuşsun sana kesinlikle katılıyorum.Transfer politikası yanlıştı yapılan transferler beni diğer Anadolu takımlarlarına oranla hiç mi hiç tatmin etmedi biraz büyük düşünüyorsak ve Lig de tutunabilmek istiyorsak yabancı ve Türk oyuncu arayışlarında genç ve gelecek vaadeden oyunculardanda takıma serpiştirmek lazım yaş ortalaması düşmeli.

Yazdıklarınızda herkes ayrı bi eksikten bahsetmiş 10 numara,Forvet ,Kanat bence demekki Sivas hazır değil.Tek temennim bu sene rahat bi şekilde ligde tutunabilmek.Sivasıma Allah yardımcı olsun
Flavio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2006, 10:11   #16
Braveturk
Yeni Yiğido

Braveturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Braveturk isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bir yabancı hakkımız var neden kullanmıyoruz. arjantin federasyonunda bir sivaslı var ve bu sene arjantinden ligimize birçok arjantinli futbolcu geldi en iyilerinide sakarya aldı diye düşünüyorum. kendi hemşerimizin bize faydası olacağı kanısındayım. Bu hakkımızı arjantinli genc ve yetenekli bir futbolcu alarak dolduralım. Sakarya cangele gibi bir futbolcuyu aldı. Bizimde iyi bir 10 numara yada defans almamız lazım. Ayrıca baliliyi bu takımda nasıl tutuyoruz onuda anlamış değilim. balili olduğu sürecede hiçbir maça gitmiyorum......
Alt 08.08.2006, 10:25   #17
Bilmiyorum58
Yeni Yiğido

Bilmiyorum58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
35gürün58 Nickli Üyeden Alıntı
Ajanssporun haberine göre bir ara almak için can attığımız Erman Özgür Aykut Kocaman'ın kendisi ile çalışmak istememesi sonucu kadro dışı bırakılmış.

Bakın bizim almak için uğraş verdiğimiz futbolcuyu bile teknik adam işime yaramaz diye kadro dışı bırakıyor. İşte bu farklı futbol ve futbolcu mantalitemiz ile başarı arıyoruz.
Sakarya, Gençlerbirliği ne güzel dış transferler yapmışlar ucuz ama ses getirecek kalitede gencecik futbolcular biz ise tehlike sinyalleri ; tabir yerindeyse gözlerimizi kör,kulaklarımızı sağır edecek ama gizliden de olsa bir arayış varmı bilmiyorum.

İlk yarı sonuçları belli olduğunda nasıl kurtulabilirimin hesaplarını yaparak ,adeta can havliyle kurtarıcı arayacağına (ki kurtulacağının da garantisi olmayabilir)
şimdiden işini sağlama alsanda devre arasında sıkıntılara girmeseniz olmazmı ?

Benim gözlemlediğim takımımızın şu ana kadar uyguladığı transfer politikası Taraftarlarımızın büyük bölümünde hayal kırıklığı yarattı.

Bu hayal kırıklığı kanımca (dün akşam nedenleri Sipas Tv de tartışıldı) taraftarların stada gelemeyişlerindeki etkenlerden bir tanesidir ,ama dile getirilmiyor.

Taraftarlarımızı tribünlere çekecek, onları hop oturtup hop kaldıracak zımba gibi bir forvet ihtiyacı her haliyle kendini gösteriyor.

Savunma zaaflarıda hazırlık maçlarında meydana çıktı bunun için de yönetimimiz her halde bir önlem almayı düşünüyordur.

Taraftarlarımızın kafalarında oluşan tereddütlerin dağıtılması ve onların stada çekilmesi için Yönetimimizin acilen çok iyi bir forvet alınacağını Sivas kamuoyuna deklere etmesi ve en kısa sürede bunu gerçekleştirmesi yararımıza olacaktır.
2006-2007 Futbol sezonunun başarılı geçmesi dileğimle
Saygı ve Sevgiler sunuyorum.

yazıların guzel oluyo gardas bu 1 . forvet konusunada bence muhammed alı yı yollamasalar super olurdu o adam muthıs bır futbol dahası diyarbakır macın hatırlayın 4-1 yendıgımız en buyuk hatamız muhammed alıyı yollamamızdır
Alt 08.08.2006, 10:54   #18
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bncede acıl transfer lazım defansa ve orta sahaya forvete bana göre oyuncuya gerek yok anderssonda gelecek mehmet var serdar var acıl defans ve orta sahaya adam lazım kanatlar hiç calısmıyo allah yardımcımız olsun
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2006, 11:35   #19
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 948 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

öyle demeyin arkadaşlar Erman Özgür çok kaliteli bir oyuncu.. Orta sahada iyi iş yapar. Serdar ve Tolga konusunu ise daha önce yazmıştım. Başka oyuncu bulamadığımızdan mecburen alınmış oyuncular.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.08.2006, 12:01   #20
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bence erman özgür ihtiyacımızı kapatabilecek ve fonksiyonu çok oyuncu.ayrıca aldığımız gençlerden özellikle serdar akdoğan ı beğendim ben.yapacağımız takımımızın omurgasını tutarak diğer alanlara kendini ispat etmek zorunda olan gençleri oynatmalıyız.serdar,tolgaymış zor.onların yerine murat sözkesen ve ilhan olur.serdar da iyi bir santfor alternatifi olur.yabancı hakkımızı da kesinlikle stopere kullanmalıyız ki sergio yu da önliberoda kullanma hakkımız olsun.yok eğer transfer yapmış olmak için transfer yapılacaksa hiç gerek yok.bu kadroyu doğru kullanırsak isme değil,mücadele ve kazanma hırsı olana görev verirsek kadromuzla ligde rahat kalırız.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla