Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: BALİLİ HAFTAYA YOK!
Alt 25.09.2006, 14:05   #11
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: BALİLİ HAFTAYA YOK!

balili kartlarının cezası bittikten sonra inşallah girdiği zaman gol atacak endişe etmeyelim
Eklenen Resim Ön İzlemesi

Alt 25.09.2006, 14:51   #12
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 873 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: BALİLİ HAFTAYA YOK!

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Balilinin Ankara maçında oynamaması üzüntü verici...Çünkü kendisi takımımızın en büyük silahlarının başında geliyor...Ama Kayseri maçından önce cezasının bitecek olması sevindirici...Bu maçta büyük bir ihtimalle Anderson sahada olacak ve Ankaraspora golünü atacaktır....
Andersona 3 hafta ceza verildi Fenerbahce, Bursa , Ankara BB Bu hafta oaynayamaz ancak haftaya cezasi bitiyor Kayserispora karsi Balili ve Anderson oynayabilir cezalari bitiyor
Alt 25.09.2006, 14:52   #13
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: BALİLİ HAFTAYA YOK!

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Henüz 7. haftada bir forvet oyuncusununda 4 sarı karttan ceza almasıda ilginç bir durum

Dahada önemlisi Kayseri maçından önce cezasını almış ve oynamayacak olması, Ankara maçı her halükarda bizim zaten
Kardeşim haklısın, Ankara maçını büyük bir aksilik olmazsa alırız; önemli olan Balili'nin Kayseri maçında ve daha sonraki hafta yanlış hatırlamıyorsam Vestel maçında oynayabilmesidir.
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: BALİLİ HAFTAYA YOK!
Alt 25.09.2006, 14:55   #14
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: --->: BALİLİ HAFTAYA YOK!

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Andersona 3 hafta ceza verildi Fenerbahce, Bursa , Ankara BB Bu hafta oaynayamaz ancak haftaya cezasi bitiyor Kayserispora karsi Balili ve Anderson oynayabilir cezalari bitiyor
Abi arada Alanya maçını unutmuşsun. Anderson Ankara maçında oynayabilir, yani cezası bitti.
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: BALİLİ HAFTAYA YOK!
Alt 25.09.2006, 14:58   #15
koyu58
Tecrübeli Yiğido

koyu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: BALİLİ HAFTAYA YOK!

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Balilinin Ankara maçında oynamaması üzüntü verici...Çünkü kendisi takımımızın en büyük silahlarının başında geliyor...Ama Kayseri maçından önce cezasının bitecek olması sevindirici...Bu maçta büyük bir ihtimalle Anderson sahada olacak ve Ankaraspora golünü atacaktır....
kayseri maçında sahada olacakya o yeter andersonda kurtarır bizi kayseri bekle balili sahaya gömecek sizi 5-0 ın acısı çıkacak alayınız susacaksınız balili konuşacak
Alt 25.09.2006, 15:01   #16
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 873 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: -->: --->: BALİLİ HAFTAYA YOK!

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi arada Alanya maçını unutmuşsun. Anderson Ankara maçında oynayabilir, yani cezası bitti.
Kupa maci hic aklima gelmedi cok dogru söylüyorsun kardes bu iste sevindirici bir haber simdi cok sevindim bu hafta Anderson,la gülecegiz
Alt 25.09.2006, 15:03   #17
PRoFeSSioNaL
Usta Yiğido

PRoFeSSioNaL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

114 Mesajına 192 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 944 PRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer AnblickPRoFeSSioNaL ist ein wunderbarer Anblick

BALİLİNİN OLMAMASI BENİ ÇOOK ÜZDÜ KEŞKE KART CEZALISI OLMASAYDIDA Bİ GOL DE ANKARAYA ATSAYDI
Alt 25.09.2006, 16:22   #18
ademgoze
Usta Yiğido

ademgoze - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

215 Mesajına 367 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 917 ademgoze isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

anderson aratmaz umarım balilinin yoklugunu golle dönecek andi
ademgoze isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Balili için maç günü değiştirildi ama...
Alt 25.09.2006, 16:52   #19
sivasli_tufan
Tecrübeli Yiğido

sivasli_tufan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_tufan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Balili için maç günü değiştirildi ama...

Türkiye Süper Ligi takımlarından Sivasspor'la Ankaraspor'un daha önce 1 Ekim Pazar günü oynayacağı açıklanan karşılaşma, o günün Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Balili'nin dini bayramına denk gelmesi nedeniyle, kulübün yaptığı başvuru üzerine bir gün öncesine alındı. Türkiye Futbol Federasyonu karşılaşmayı 30 Eylül Cumartesi günü programına aldı. Ancak dün oynanan Bursa maçında sarı kart gören Balili cezalı duruma düştü. Balili, “Böyle bir dönemde bana anlayış gösteren Türkiye Futbol Federasyonu'na teşekkür ederim. Kart gördüğüm için üzüldüm'' dedi.

Sivasspor'un bu hafta Ankaraspor ile oynayacağı Süper Lig maçı Musevilerin en önemli bayramı olan ‘Kefaret Günü’ne (Yom Kippur) denk gelecekti. Sivasspor'un İsrailli oyuncusu Balili, Yönetim Kurulu'na başvurarak, dini bayramda futbol oynamasının mümkün olmadığını ve bu nedenle maçın bir gün öne alınmasını istedi. Oyuncunun isteğini uygun bulan kulüp yönetimi, konuyu geçen hafta içinde bir yazı ile Futbol Federasyonu'na iletti. Sivasspor'un başvurusunu olumlu bulan Federasyon, Sivasspor- Ankaraspor maçını 30 Eylül Cumartesi gününe alarak Balili'nin oynamasına imkan tanıdı.

Sarı Kart Görünce Cezalı Duruma Düştü

Ancak geride kalan 6 haftada 3 sarı kart gören Balili, Bursaspor ile dün oynanan karşılaşmada bu sezonki 4'üncü sarı kartını görünce cezalı duruma düştü. Böylece, bu futbolcusunu dini bayramından bir gün önce oynatmak isteyen Sivasspor, amacına ulaşamamış oldu. Sarı kartı gördüğü için çok üzgün olduğunu söyleyen Balili, “Kulübüm ve ardından da Federasyon benim bu isteğimi anlayışla karşıladı. Bu nedenle çok mutlu oldum. Türkiye Futbol Federasyonu'na çok teşekkür ederim. Böylesine kritik ve tartışmalı bir dönemde benim dini inancıma saygı gösterdiler. Bursaspor maçında pozisyon gereği istemeden kart gördüm. Bu nedenle ayrıca üzüldüm. Ankaraspor maçında oynadıktan sonra bayramımı yapmak istiyordum. Yöneticilerime anlayışları için teşekkür ediyorum'' dedi.

Balili dini bayramı cezası nedeniyle İsrail'de geçireceğini söyledi. Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, Balili'nin sarı kart görmesi nedeniyle üzgün olduğunu belirterek, “Kendisi Ankaraspor maçında oynamak istiyordu. Biz de bu nedenle dini bayramına saygı gösterip maç gününü değiştirttik. Ancak kart görünce sevinci üzüntüye dönüştü. Biz kasıtlı olarak kart görmediğini biliyoruz'' dedi.

Oruç Tutup Dua Ediyorlar

Musevilerin en kutsal bayramı olan ‘Kefaret Günü’nde bu dine mensup insanların hiçbir aktivitede bulunmayıp sadece dua ettikleri ve güneşin batımından itibaren başlayıp ertesi gün güneşin batımına kadar bayramın sürdüğü öğrenildi. Benzer bir durumun İspanya Ligi, La Liga'da da yapıldığı ortaya çıktı. La Liga'nın 5'nci haftasında 1 Ekim'de Real Sociedad ile Deportivo arasında oynanacak ve normalde saat 20.00'da başlaması gereken maç, İsrailli kaleci Aouate'nin isteği üzerine 18.00'e alındı.
Alt 25.09.2006, 17:01   #20
Sinan Yıldırım
Yeni Yiğido

Sinan Yıldırım - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sinan Yıldırım ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
İsrailli futbolcu Balili için maç günü değiştirildi...

Eraydın AYTEKİN/ SİVAS, (DHA)

TÜRKİYE Süper Ligi takımlarından Sivasspor'la Ankaraspor'un daha önce 1 Ekim Pazar günü oynayacağı açıklanan karşılaşma, o günün Sivasspor'un İsrailli futbolcusu Balili'nin dini bayramına denk gelmesi nedeniyle, kulübün yaptığı başvuru üzerine bir gün öncesine alındı. Türkiye Futbol Federasyonu karşılaşmayı 30 Eylül Cumartesi günü programına aldı. Ancak dün oynanan Bursa maçında sarı kart gören Balili cezalı duruma düştü. Balili, “Böyle bir dönemde bana anlayış gösteren Türkiye Futbol Federasyonu'na teşekkür ederim. Kart gördüğüm için üzüldüm'' dedi.
Sivasspor'un bu hafta Ankaraspor ile oynayacağı Süper Lig maçı Musevilerin en önemli bayramı olan ‘Kefaret Günü’ne (Yom Kippur) denk gelecekti. Sivasspor'un İsrailli oyuncusu Balili, Yönetim Kurulu'na başvurarak, dini bayramda futbol oynamasının mümkün olmadığını ve bu nedenle maçın bir gün öne alınmasını istedi. Oyuncunun isteğini uygun bulan kulüp yönetimi, konuyu geçen hafta içinde bir yazı ile Futbol Federasyonu'na iletti. Sivasspor'un başvurusunu olumlu bulan Federasyon, Sivasspor- Ankaraspor maçını 30 Eylül Cumartesi gününe alarak Balili'nin oynamasına imkan tanıdı.

SARI KART GÖRÜNCE CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Ancak geride kalan 6 haftada 3 sarı kart gören Balili, Bursaspor ile dün oynanan karşılaşmada bu sezonki 4'üncü sarı kartını görünce cezalı duruma düştü. Böylece, bu futbolcusunu dini bayramından bir gün önce oynatmak isteyen Sivasspor, amacına ulaşamamış oldu. Sarı kartı gördüğü için çok üzgün olduğunu söyleyen Balili, “Kulübüm ve ardından da Federasyon benim bu isteğimi anlayışla karşıladı. Bu nedenle çok mutlu oldum. Türkiye Futbol Federasyonu'na çok teşekkür ederim. Böylesine kritik ve tartışmalı bir dönemde benim dini inancıma saygı gösterdiler. Bursaspor maçında pozisyon gereği istemeden kart gördüm. Bu nedenle ayrıca üzüldüm. Ankaraspor maçında oynadıktan sonra bayramımı yapmak istiyordum. Yöneticilerime anlayışları için teşekkür ediyorum'' dedi.
Balili dini bayramı cezası nedeniyle İsrail'de geçireceğini söyledi. Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, Balili'nin sarı kart görmesi nedeniyle üzgün olduğunu belirterek, “Kendisi Ankaraspor maçında oynamak istiyordu. Biz de bu nedenle dini bayramına saygı gösterip maç gününü değiştirtdik. Ancak kart görünce sevinci üzüntüye dönüştü. Biz kasıtlı olarak kart görmediğini biliyoruz'' dedi.

ORUÇ TUTUP DUA EDİYORLAR

Musevilerin en kutsal bayramı olan ‘Kefaret Günü’nde bu dine mensup insanların hiçbir aktivitede bulunmayıp sadece dua ettikleri ve güneşin batımından itibaren başlayıp ertesi gün güneşin batımına kadar bayramın sürdüğü öğrenildi. Benzer bir durumun İspanya Ligi, La Liga'da da yapıldığı ortaya çıktı. La Liga'nın 5'nci haftasında 1 Ekim'de Real Sociedad ile Deportivo arasında oynanacak ve normalde saat 20.00'da başlaması gereken maç, İsrailli kaleci Aouate'nin isteği üzerine 18.00'e alındı.
Türk futbolcu oruç tutsa hemen hedef oluyor. Hakan Şükür oruç tutuyor diye yazılmayan kalmamıştı. Yahudi bir futbolcu için maç günü değiştiriliyor bunu hoşgörü çerçevesinde alkışlarım evet güzel davranış ama gelin görün ki kendi futbolcumuza bunu yapmıyoruz. Yanlış anlaşılmasın Balili bana da sempatik geliyor ve çok da yararlı oldu Sivasspor'a ancak bunları da düşünmek gerekir ve ifade etmek gerekir.
Yahudiler bu kadar dinine bağlı insanlar helal olsun adamlara ve tabiki pazar günkü maçı cumartesi'ye aldıran yönetime de helal olsun. Bu bir sitem deil gerçekten de inanca duyulan bu saygıyı alkışlarım. Bu saygı kendi halkımıza da gösterilse idi iyi olmaz mıydı ? Neyse şimdi spor forumunda siyaset yapmayalım. Sivasspor kulup yönetimini tebrik ederim.