Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 23.05.2005, 13:42   #11
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1240 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

bencede okan faydalıolur ama serdar sivassporun yedeği bileolamaz...bizimakın kesinliklekalmalı gelecek vaat eden bir ıoyuncu
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.05.2005, 13:45   #12
kadir20
Tecrübeli Yiğido

kadir20 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 kadir20 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben suna da inaniyorum ki okan cok kaliteli bi futbolcu olsaydi yani sivasspor a yarayacak bi oyuncu olsaydi bursaspor ikinci lige düserken süperlig takimlari kesinlikle okan i birakmazdi sunuda gördükki okan süperlig ten hic bir takim resmi bi teklif göndermedi gecen sene bence o kadar iyide bi tranafer sayilmaz gökhan i onun yerine tercih ederim ben hemde genc
kadir20 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 09:14   #13
DursunOZER
Acemi Yiğido

DursunOZER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DursunOZER isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İkinci Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Bursaspor'un "gol kralı" unvanlı futbolcusu Okan Yılmaz, "Bursaspor'dan ayrılıyorum" dedi.

Okan Yılmaz, Bursaspor'un Mersin İdmanyurdu'nu 5-0 yendiği maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yeşil-beyazlı camiada iyi ve kötü günlerinin geçtiğini, bu süre zarfında da takımına yararlı olabilmek için canla başla çalıştığını söyledi.

Bursaspor'un, Birinci Süper Lig'e çıkamamasından dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Okan, şunları söyledi:

"Keşke Bursaspor lige çıkabilseydi. O zaman yeşil-beyazlı takımdan gönül rahatlığıyla ayrılabilirdim. Bursaspor'dan ayrılıyorum. Beni sevenler de oldu sevmeyenler de. Herkes hakkını helal etsin. Gelecek sezon başka bir takımın formasını giyeceğim, ancak Bursaspor her zaman kalbimde olacak."

yakın zamanda sivassporda...
Alt 24.05.2005, 09:24   #14
ziraatcierol
Yeni Yiğido

ziraatcierol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ziraatcierol ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bence ikiside sivasspora yaramaz bizim alacağımız kalecinin bizim kalecilerden ve serdardan çok daha iyi olması gerekir
ziraatcierol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 09:38   #15
DursunOZER
Acemi Yiğido

"5. büyük Sivas ! "
Sivasspor teknik direktörü İsmail Kartal iddialı konuştu.

Bu iddialı sözler, birçok kulübün listesinde olmasına rağmen yönetimin yola devam etme önerisine “evet” diyen teknik direktör İsmail Kartal’a ait.

Camialarının müthiş bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen başarılı hoca, Süper Lig’e de damga vuracaklarını belirtirken, adeta devlere mesaj yolladı

Öncelik hocadaydı

İkinci Lig A Kategorisi’nde bitime 4 hafta kala ilk üçü garantileyerek 38 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig’e adım atan Sivasspor, gelecek hesapları yapmaya devam ediyor. İlk iş olarak takımı büyük bir başarıya taşıyan teknik direktör İsmail Kartal ile anlaşmak için kolları sıvayan yönetim, dün beklediği cevabı aldı. Teklife “evet” diyen genç çalıştırıcı, artık hedef büyütmek zorunda olduklarını söyleyip iddialı açıklamalar yaptı.

‘Çok seviliyorum’

Sivas’ın Süper Lig’e adım atmasının ardından birçok kulüpten teklif aldığını doğrulayarak konuşmasına başlayan Kartal, Kırmızı - Beyazlı ekipte kaldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Önceliğin her zaman Sivasspor’a ait olduğunun altını çizen başarılı hoca, “Çok sevildiğim bir yerdeyim. Ayrıca ben de burada mutluyum. Yönetimimiz de isteklerime olumlu yaklaştı. Tüm bunlar Sivasspor’da kalmam için yeterli oldu” ifadesini kullandı.

8-10 oyuncu kalıyor

Gelecek sezon ki stratejileri hakkında da bilgi veren İsmail Kartal, Süper Lig’de önemli işler yapacaklarını ileri sürdü. Transferdeki son gelişmeleri değerlendiren başarılı teknik adam şunları söyledi: “Şampiyon kadrodan 8-10 futbolcu yola bizimle devam edecek. Türkiye’den birçok oyuncu listemizde, ön görüşmeler yapıyoruz. Ayrıca genel menacerimiz Bülent Uygun da yurt dışında oyuncu izliyor. Kısacası işi sıkı tutuyoruz ve Süper Lig’e iddialı geliyoruz.”

Fanatik
Alt 24.05.2005, 09:43   #16
türkçerap_yakup
Tecrübeli Yiğido

türkçerap_yakup - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 türkçerap_yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bence en doğru haber yönetimden gelicek..ben inanmıyorum buhaberlere
türkçerap_yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.05.2005, 10:29   #17
DursunOZER
Acemi Yiğido

Ünsal, düzenlediği basın toplantısında, Sivasspor'un 74 gibi rekor bir puan alarak şampiyon olduğunu, ancak buna rağmen Sivas'ta ferdi olarak çok iyi katılımlar olmasına rağmen, toplu olarak yapılan sevinci yeterli bulmadığını söyledi.

Gerek son oynadıkları Karagümrük Kyoto maçında, gerekse aynı gece düzenlenen şampiyonluk gecesine gösterilen toplu ilgiyi az bulduğunu ifade eden Ünsal, şunları kaydetti:
''Ben beklerdim ki o meydan dolsun, o trafik ciddi bir biçimde kapansın ve insanlar her yeri doldursun. Ama nedense kentte bir Fenerbahçe'nin şampiyonluğu bile çok iyi kutlanırken, Sivasspor'un şampiyonluğunun o kadar canlı kutlandığını görmedim. Bu da beni son derece üzdü. Şehrin mutlaka bu gibi şeylere katılımcı olması lazım. Aksi takdirde orada görev yapan insanların şevkini kırarsınız.''

Bu ay içinde yapılan kongreyle oluşturulan yeni yönetim kurulunun görevinin çok ağır olduğunu ifade eden Ünsal, ''Önümüzdeki hafta Birinci Süper Lig'de maçlar bitiyor. Ligin bitmesiyle birlikte neredeyse bir hafta içinde tüm iç ve dış transferlerin bitmesi gerekiyor. Çünkü Sivasspor 20 Haziran'da top başı yapacağı için elimizi çok çabuk tutmamız gerekiyor'' dedi.

-TRANSFERLER KARTAL'A EMANET-
Transfer konusunda teknik direktörleri İsmail Kartal'ın gerekli çalışmaları yaptığını ifade eden Ünsal, şöyle devam etti:
''Biz transfer konusunu tamamen çok güvendiğimiz, başarısından çok dürüstlüğüne güvendiğim, hocamız İsmail Kartal'a emanet ettik. Tüm transferler Kartal'ın bilgisi dahilinde yapılacak, onun dışında transfer yapılmayacak. İsmail Hoca hazırlıklarını yapmış, hemen hemen her mevkiye 1 futbolcu ve 3 tane de alternatif koymuş. Hocamız bu çalışmayı uzun süredir yapıyordu ve bunu neticelendirmiş. İnşallah listesinde yer alan isimlerin hepsinin transferi mümkün olur ve Sivaspor mükemmel bir Süper Lig kadrosuna sahip olur.''

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Ünsal, takımda henüz kalacak ve gidecek futbolcuların belli olmadığını belirterek, ''Ama 10-11 futbolcu kalacak, diğerleri gidecek'' dedi.

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve birçok Birinci Süper Lig takımından listelerinde futbolcu bulunduğunu ifade eden Ünsal, ''Hocamız çok güzel bir liste hazırlamış. O listeye göre transferler yapılırsa zımba gibi bir Sivasspor çıkar ortaya'' diye konuştu.

Ünsal, yabancı transferi konusunda da iklim uyumunu gözönüne alarak Türkiye'de top koşturan ve denenmiş yabancı oyuncuları tercih edeceklerini sözlerine ekledi.
Alt 24.05.2005, 10:36   #18
DursunOZER
Acemi Yiğido

Kral Okan gidiyor

İkinci Lig A Kategorisi'nde attığı 25 golle krallık tacını giyen Bursaspor'un yıldız futbolcusu Okan Yılmaz, kulübü ile yollarını ayırıyor. Bursaspor'un Süper Lig'e çıkamamasının ayrılışı ile ilgili olmadığını belirten Okan, "Ayrılık zamanı geldi. Çok teklif var. Bunların en iyisini değerlendireceğim" diye konuştu.
Konu Kapatılmıştır